DV2021 Bekleme Odası
-
@Tolga33 şimdi konsolosluktalar
-
@HPX bu sorunun cevabı yerine soruna soru sorduğum zaman sen cevabı bulacaksın. Ev ssn gc banka gibi 2–3 ay içinde bu işleri bitirdikten sonra delivery lyft uber haricinde hangi işi yapacaksın bu soru asıl senin vizeni etkileyecek. Ne mezunusun kaç yıldır çalışıyorsun
-
@gokcell
Burs vermek ister misiniz?
😂😂😂 -
@Tolga33, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İlk mülakat tarihi ne zaman arkadaşlar
İnşallah mutlu ve huzurlu olarak çıkarlar
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Tolga33 şimdi konsolosluktalar
Hayırlı haberler gelir inşallah @ayvalik10
-
Günaydın olsun... Hakkımızda hayırlısı herşey için...
-
@kendalkutlu Delilik değil akıllılık. Keşke o yaşta şuan ki düşüncede olsaydım dediğim bir yaştasınız.
-
@gokcell 1m büyük rakam,, hemde helalinden,,, :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
........
-
........
-
........
-
@kendalkutlu gitmemek delilik. İkiz kulelerin uçaklarla yıkıldığı yılki yaşım. Göremedim kuleleri yerinde diye hayıflanmıştım. Çalışıyordum ama yeterli para yoktu cebimde. Bulduğum gitme yöntemlerine ailem taş koyuyordu. Bunalımda ve kız meseleleri yüzünden karamsarliktaydim. Yanlış olan gitmemekti. O zaman da biliyordum şimdi de biliyorum.
-
@önder-çalışkan owner henüz bana denmiyor olacak. Eski sahibi ne yapıyorsa bir kredi çekerek ve ya işletmeyi ipotek göstererek ya da kendisi vadelendirerek sağlıyor diye hatırlıyorum. 2 yıldır e2 konusunda araştırma yapmadığım için net hatırlamıyorum. Ve pek owner kreditli seçeneklere bakmamıştım. Borcsuz alıp işime bakayım istiyordum. Sonuç olarak diyelim ki geri 30 bin dolar kaldı, belli bir vadede anlaşıp taksitle ödüyorsun.
-
@gokcell Amerika tercihimdir...
-
........
-
@gokcell ben de lokum getireyim bari; kahveler rahatlı olsun:):beaming_face_with_smiling_eyes:
-
........
-
@gokcell konum gönderseniz daha iyi olmaz mı? ya ben bağırır da siz kafayı çıkartmazsanız, ödüm kopar benim elimde lokum yabancı yerde...
-
........
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum