Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@muhammed01
"Yeni kurallarda devletten sosyal yardım alan başvuru sahiplerine yönelik taleplerin ağırlaştırılması öngörülüyor."
bu yazıyı aklı başında olan bir insan nasıl yorumlar mülakat diye mi tam metni aşağıda.
https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000038215?=A&fbclid=IwAR3uj8HxDNUP3KIBwEqXEE-JRB-bT2RwnFAtGJSeQ5cu3reSHLFAOFZF6_A -
mulakat sirasi bekleyen arkadaslara allah sabir versin biz cekilis sonucunu bekleyenler olarak bu kadar geriliyoryz acaba mulakat sirasi bekleyen arkadaslar ne durumdalar merak ediyorum
-
@Ibrahim-aşar neden dolayı olmuyor ibrahim?
-
@clourpoint yaş abi 18-26 mı ne öyle bir yaş var work travel için
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ibrahim-aşar neden dolayı olmuyor ibrahim?
hem yaş hem okuldan dolayı olmuyor abi
üniversitede okuyor olman gerek ve en az 2. sınıf olman gerek yaş sınırı da 26 
-
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaslar ben 4 defa cekılıse basvurdum ama cıkmadı bu sene de beklemedeyız bakalım. sormak ıstedıgım su bız eger cekılısı kazanamaz ısek aılcek abd ye tura gıdelım dıyoruz 6 aylık tabı turıst vızesı almak gerekıcek bız daha once kart cekılısıne basvurdugumuz ıcın tursıt vızesı cıkmama ıhtımalı cok yuksekmıs yanı orda yasamak ıstegımız oldugu ıcın rısklı konuma gecıyormusuz bılgısı olan varmı ,
Ben DV2019 başvurmuştum. Daha sonra 2019 yılında vize aldım. Hoş o zaman pasaport numarası verilmiyordu. Eşleştirme yapamıyor olabilirler.
GC ile gitmekle illegal olarak gidip orada yaşamak farklı şeyler. Türkiye'de güzel bir ortamı olan kimse buna kalkışmaz. Eğer böyle bir durumunuz yoksa zaten ABD ye turist vizesi almanızda kolay değil.
Sizi Türkiye'ye bağlayan şeyler var ise Konsolosu buna ikna edebilirseniz sorun çıkacağını düşünmüyorum. Sonuçta GC başvurusu yapmayanlar da red edilebiliyor. Ben GC başvurusunun çok etkilediğini düşünmüyorum.
Bununla birlikte vizeler 10 yıllık veriliyor. Ne kadar ABD içerisinde kalabileceğinize sanırım girişteki görevli karar veriyor. Turist vizeleri için genellikle 6 ay oluyor bu süre.
-
@gokcell, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Corona(Covid19) virusu kapma olasiligimiz GC cikmasindan daha yuksek, bilginize
adamın verdigi yoruma morale bak ya. Ben eksi veriom aga k bakma. Saftımız kaymıs zaten
-
@jure
Hocam sence gc başvurusu öğrenci vizesi (f1) alırken sıkıntı çıkarır mı? -
@dmr vermek istemezlerse bahanesi olmus olur....
-
@dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@jure
Hocam sence gc başvurusu öğrenci vizesi (f1) alırken sıkıntı çıkarır mı?Ben GC başvurularının diğer vize başvurularını çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
-
10 hafta sonra bugun bu saatlerde .Lordum sen büyüksün
-
........
-
........
-
amerikada yaşayanlar bence daha iyi yorum yapacaklar bu yazıya

-
Günaydın olsun...Dolar alsa başını gitse de hayallere devam

-
@bakk25 Senin dediğin gibi Green card da başvuranlara B1b2 vizesi verilmiyor olsaydı ben Gc'ye başvurduktan sonra vize alamazdım yani öyle birşey söz konusu değil aralıkta başvurduk ailecek hepimizde vizelerimizi aldık
-
Herkese Günaydın son 72 gün ( 7 Mayıs 2020 Perşembe ) saat 20.00 da sen konuyu biliyorsun Tanrım
-
........
-
@gokcell doğrudur da benim demek istediğim gazeteci gözü yerine gerçekten orada hayat mücadelesi veren gözünden demek istedim
-
@gokcell Bence bu tür insanları cok ciddiye almayın hayat goruslerı hakkında cunku geldıklerı konumlardakı tembellıklerınden bahseden hıc kımse yok o yazıları cogu zaman kendılerı bıle yazmıyor edıtınden haberlerı yok gerı gelen elestırılerden bır haber yanı 80 lerden kalma gelenegı suruduyor denebılır bugun amerıkayı bır nebze elestıren serdar beyın gazetesı basıma kapandı bunu dıle getırmıyor aynı zamanda aynı meslektası ve ıs arkadası esin övet geçen gun kendi kösesinde dogum gununu anlattı resmen amerikada bunu yapamazsın gazetecelık degerlıdır saygın bır meslektır bunlar gıbı sallayınca egıtım sevıyesı dusuk halk ınanır zaten kafasında degıller ıyıkı son 10 yıldır gelısen bır ınternet var ve bunların pazarı artık kırlı ıc camasırları ıle dolu o yuzden sız arastırın gezın yıyın ıcın dunya ınsanları ıle sohbet edın bu tur ınsanların yalan yanlıs hayatları oldugunu anlayacaksınız sevgıler
Benzer Başlıklar
145
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k