DV2021 Bekleme Odası
-
trump seni cok seviyorum buddy al beni .d
-
Dosya Numarasi: 2021EUXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
inşallah gerçekten ihtiyacı olanlara çıkar
-
@ugurhepoglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
inşallah gerçekten ihtiyacı olanlara çıkar
teşekkürler saolun cümlemize diyelim biz
Bu arada hoşgeldiniz 😉 -
yanı burada 10 senedır basvuranlarda cok ama ilk basvurusunda cıkanlarda cok bır umıtsızlıge kapılıp arkasından bır umıtlenıyorum son gune kadar boyle gıdıcek sanırsam :)
-
@umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yanı burada 10 senedır basvuranlarda cok ama ilk basvurusunda cıkanlarda cok bır umıtsızlıge kapılıp arkasından bır umıtlenıyorum son gune kadar boyle gıdıcek sanırsam :)
Kendimizi en kötüsüne göre şartlandırıp bu minval de ilerlemek daha mantıklı olacak diye düşünüyorum
Eğer talihli olursak bu en büyük mükafat olacaktır. -
........
-
@gokcell güzel tespit hocam :D
-
Arkadaşlar bir şey aklıma takıldı.ungan sağlık raporu esnasında talihlilerin engelli,el veya ayak protezli,bir gözü kör veya âmâ ,sağır,dilsiz vs vs gibi benzer sorunlardan dolayı vize almasına olumsuz bir konuya rastladınızmı?ben baktım konuyla ilgili forumda bir şwy bulamadım.varsa linkini yollarmısınız?teşekkürler..
-
arkadaslar ben 4 defa cekılıse basvurdum ama cıkmadı bu sene de beklemedeyız bakalım. sormak ıstedıgım su bız eger cekılısı kazanamaz ısek aılcek abd ye tura gıdelım dıyoruz 6 aylık tabı turıst vızesı almak gerekıcek bız daha once kart cekılısıne basvurdugumuz ıcın tursıt vızesı cıkmama ıhtımalı cok yuksekmıs yanı orda yasamak ıstegımız oldugu ıcın rısklı konuma gecıyormusuz bılgısı olan varmı ,
-
@bakk25 güzel soru bende cevabı öğrenmek istiyorum.bende senin gibi düşünmüyor değilim.birde work and travel olayı var araştırmak lazım.sonucunda deport olmakta var.mayısı bekleyip hareket etmeli...
-
Bir kaç sayfa önceki konuyu ben anlamadım. Kısaca green card vizesi artık varlıklılara mı verilecek ? Yani konsoloslukta ne isterlerse göstermek (60.000$) zorunluluğu mu geldi ? Kaçırdım konuyu kusura bakmayın
-
@clourpoint work and travel sana bana olmuyo Turgut abi. 😀😀
-
-
@muhammed01 bir deli bir kuyuya bir taş attı 40 milyon akıllı çıkaramıyor. Bir haber yapıldı yanlış anlaşıldı böyle olunca da herkese de yanlış anlattılar. Mülakatla alakası yok. Bugün sitelerde bas bas bağırıyor bu haber. AMERİKA DA YAŞAYAN kişiler devlet yardımı alıyorsa bu yardım kesilecek maddi durumu 60k dolar olursa devam edicek. Yoksa sınırdışı edilecek diye haberdi. MÜLAKAT için nasıl etkileyecek mart 2 sinde görücez. O yüzden 2 marttan önce kim ne yazarsa yazsın İNANMA
-
@muhammed01
"Yeni kurallarda devletten sosyal yardım alan başvuru sahiplerine yönelik taleplerin ağırlaştırılması öngörülüyor."
bu yazıyı aklı başında olan bir insan nasıl yorumlar mülakat diye mi tam metni aşağıda.
https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000038215?=A&fbclid=IwAR3uj8HxDNUP3KIBwEqXEE-JRB-bT2RwnFAtGJSeQ5cu3reSHLFAOFZF6_A -
mulakat sirasi bekleyen arkadaslara allah sabir versin biz cekilis sonucunu bekleyenler olarak bu kadar geriliyoryz acaba mulakat sirasi bekleyen arkadaslar ne durumdalar merak ediyorum
-
@Ibrahim-aşar neden dolayı olmuyor ibrahim?
-
@clourpoint yaş abi 18-26 mı ne öyle bir yaş var work travel için
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ibrahim-aşar neden dolayı olmuyor ibrahim?
hem yaş hem okuldan dolayı olmuyor abi :D üniversitede okuyor olman gerek ve en az 2. sınıf olman gerek yaş sınırı da 26 :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum