DV2021 Bekleme Odası
-
@murat34 can sıkıntısından :) şaka bi tarafa sabırsızlığım yada çabuk geçsin günler gibi bir derdim yok abi olacağı varsa olur diyip normal hayatıma yaşantıma devam ediyorum olacağı varsa gelir bulur diyorum.
-
çok anlamlı ve manidar paylaşmak istedim.
Aile kuşatıldı;- Babaları siyaset ve futbol
- Anneleri magazin
- Gençleri Instagram ve Twitter
- Ergenleri Tiktok
- Bebek ve çocukları YouTube kuşattı.
Unutmayın, toplumlar değil, önce aile çöker.
Aileler çökünce toplum zaten ayakta kalamaz
-
Ben sadece eleyeceklerse sahte pasaport numarası ile yapılan başvuruları çekiliş sırasında elemelerini istiyorum. Çünkü kazananlar açıklandıktan sonra kazanamayanlar için fırsat kaçmış olacak. Yedekleme yapmayacak :(
-
@Oktay-İbiş Allah herşeyin hayırlısını güzelini nasip etsin hepimize nasipte varsa Abd ye ayak basmak kim engel olabilirki
-
Devlet sonrada pasaportlarını iptal etti ve gittikleri yerden tr pasaportlarıyla hareket edemez hale geldiler tabiyki uluslararası anlaşmalara taraf olmayan devletlere giden varsa onlarda gezerler istedikleri gibi ama diğerlerinin pasaport kullanabileceğini düşünmüyorum
-
Arkadaşlar bence ilk başvuru yapıldığında çekiliş yapılmadan önce pasaport numaraları sahte olanlar otomatikman eleniyorlardır. Çünkü çok matah bir program değil çok basit bir program ile Bu eleme yapılabilir. Bence Amerika'da bu programı sistemine ekleyebilecek kapasitede bir ülke
-
Türkiye'de 11 milyona yakın Umuma Mahsus Pasaport sahibi olduğu İç İşleri Bakanlığınca açıklanmış. Ama korkmayın bu 11 milyonun tahminimce 4 milyonu Avrupa'da yaşayan 'Alamancı' vatandaşlarımız , 2-3 milyonu da zamanında ve günümüzde hacca gitmiş olan vatandaşlarımızın. Diğer kalan 4 -5 milyonu ise Erasmus Öğrencilerinin ve bizim gibi yeşil kart sahiplerinin DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Tabi bunların resmi rakamları var mı bilmiyorum. Varsa link atabilirsiniz. Hak edene çıksın . HAYIRLI CUMALAR :)
-
Bu ileti silindi! -
Benim bu konudaki tahminim, kimlik no, kredi kartı no, sigorta no ve pasaport no gibi numaralar, rasgele verilmiyor. belli bir algoritma ile kontrolü mümkün. Hatta tc numaralarınınkinin kontrolünü biliyorduk. İlk 4 hanenin toplamı ikinci 4 hanenin bilmem ne kadarı diye bir formülü vardı. Dolayısıyla pasaportların da böyle universal bir kontrolü varsa ki vardır, amerika da gc başvurusu esnasında özellikle istediği bu rakamları illa kontrol edecek bir programı oluşturmuştur. Öyle olmasa, sonradan zaten senden alacağı bu bilgileri önden istemez. Vize başvurusunda bile DS160 ı vize görüşmesinden en az 3 gün önce doldurmanı istiyor. Ve orada da pasaport numarasını istiyor zaten. Atmasyoncuların peşin peşin elenmesi ihtimali bence %90 ın üzerindedir. Amerika işini şansa bırakmaz.
-
Kasmayın bence arkadaşlar 🙂 50bin kişi almak için ortalama 110-120 bin kişi seçiliyor(aileler hariç sanırım) O listede gerçekten gidecek kişilerin adı olsa case number 15-20 binden yukarı çıkmaz bence. Sahtekarlar, yalan başvuru yapanlar vs zaten kazansa da giremeyeceği için 120bin e yakın çekiliş yapılıyor. Tamam seçilme şansımız azalıyor böyle durumda ama seçilip sıra gelmemesi daha yıkıcı olur psikolojik açıdan. Böylesi daha iyi gibi 🙂 Şahsi fikrim.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim bu konudaki tahminim, kimlik no, kredi kartı no, sigorta no ve pasaport no gibi numaralar, rasgele verilmiyor. belli bir algoritma ile kontrolü mümkün. Hatta tc numaralarınınkinin kontrolünü biliyorduk. İlk 4 hanenin toplamı ikinci 4 hanenin bilmem ne kadarı diye bir formülü vardı. Dolayısıyla pasaportların da böyle universal bir kontrolü varsa ki vardır, amerika da gc başvurusu esnasında özellikle istediği bu rakamları illa kontrol edecek bir programı oluşturmuştur. Öyle olmasa, sonradan zaten senden alacağı bu bilgileri önden istemez. Vize başvurusunda bile DS160 ı vize görüşmesinden en az 3 gün önce doldurmanı istiyor. Ve orada da pasaport numarasını istiyor zaten. Atmasyoncuların peşin peşin elenmesi ihtimali bence %90 ın üzerindedir. Amerika işini şansa bırakmaz.
Mesela tc kimlik numaralarının hiçbirinin sonu tek haneli değildir gibi örnek vereyim dedim 😁
-
@aayhann "hiç bir sene" derken? 😁
Mümkünse bu son olsun, başka seneler olmasın 😉 -
@aras bu masrafların 5.000 usd olduğuna emin misiniz? 🤔
Zira ben geçen yıldan 1.200 usd civarı hatırlıyorum 🙄 -
anaaa bugün düzceye selam vermişiz yarın osmaniye hazırlan
-
Arkadaşlar birde şu yönden bakalım, diyelim ki bu pasaport olayından dolayı elemeler oldu vs ve çekiliş açıklandı sadece gerçekten gitmek isteyen kişilere çıktı. Bu sefer sizce hangi numaraya kadar vize görüşmesi sağlanır :)
-
@yigitboncuk tahminim 15-20bin o da maksimum çünkü ailelerden dolayı kota çabuk dolar.
-
@dreams_usa kim çıkardı bu rakamı.220 ila,300$ arası unganlar muayene için,330 $ vize için veriliyor yeşil kart için para veriliyormu tam hatırlayamadım şimdi.
-
@clourpoint 280 dolarda green card ödemesi
-
@clourpoint hocam ben excel bir maliyet tablosu yapmıştım aslında daha detaylısı var ama buraya ilk kısmı yapıştırayım.
İLK MALİYET USD1 SAĞLIK RAPORU 1.200,00
2 VİZE 990,00
3 KART BEDELİ 660,00
4 ANKARA YOL OTEL 200,00
TOPLAM 3.050 USD (3 KİŞİLİK BİR AİLE İÇİN) -
@yigitboncuk sağlık raporu sanki 4 kişilik aile gibi yüksek çıkmış.neden öyle oldu kaçtan hesapladın ?400 çıkıyor kişi başı okdar çok mu bu anlamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum