DV2019 bekleme odası
-
@heleniki moral bozmak Yok direne direne kazanacağız 😁
-
21 kasım saat 19:00 da yapmışım :D
-
@vecihi 27 Ekim 14:10
-
evet direne direne kazanacağız :)
-
@freeworld 37. seferde çıktı galiba ben kazanamıyorum dostlar kendinize iyi bakın :(
-
@jesus-christ 1 den 66 ya kadar demişlerdi ya bana sanırım 66.da çıktı :)
-
@heleniki 😁😁
-
@likable ben ölmüşümde arkamdan ağlayanım yok baksana :) 66 ne yaaaa :)
-
Arkadaşlar kalın sağlıcakla ben yatar uyanık kaldıkça kafada kuruyorum ohoo ne Boston kaldı ne Chicago heryeri geziyorum 😁😁
-
@likable iyi geceler
-
@likable şimdide rüyanda gezersin :) bol gezmeler :)
-
@heleniki Belki şanslı günümüzde başvurduk ya hemen yelkenleri indirmeyelim :)))))
-
Kaldı 5 gün vay be ben hayatımda bir sayı söylemem gerekse hep 5'i söylerdim uğurlu sayım 5 :) Bugün benim günüm dostlar varsa istanbul taksim civarında biri gelsin kahvemi içsin otel işletiyorum ben memnuniyetle ağırlarım sizi :))
-
@jesus-christ senin otelde mi toplansak sohbet etsek 😜
-
@jesus-christ evet o da bir totem :) aman yaa çıkarsa çıkar, çıkmazsa yapacağım bişey yok hayata devam.belki önümüzdeki seneye :)
-
@jesus-christ 5 benimde uğurlu sayımdır :) bol 5 li bir tel no kullanıyorum :) istanbuldayım ama taksime çok uzağım.eskiden hergün oradaydım iş yüzünden :)
-
@tanti geceleri burdayım hocam kapım açık :)
-
@heleniki Ne iş ile uğraşıyorsunuz :)
-
@jesus-christ taksimde bir bankada çalışıyordum.şimdi işsizim :) donanımlı anne olmakla uğraşıyorum :)
-
@heleniki Siz kadın mıydınız :)))) Bilmiyordum :) Umarım kazanırsınız ya çoçuğunuzun geleceği için 2 kat daha çok istemeye başladım :) Ben hiç kazanmayayım ama siz kazanın o derece istiyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum