DV2021 Bekleme Odası
-
GreenCard kazananlardan birisinin videosunda rastgelmiştim. Bankadan alınacak olan hesap cüzdanı veya göstereceğimiz evrak diyeyim , onda banka çalışanının imza sürgüsü gerekliymiş gibi ince bir konu farkettim bu nedir? Önemli midir? Böyle bir şey var mı? İlk kez rastgeldim bu konuya. Teşekkürler son 84
-
@muhammed01 hesap cüzdanı talep ederken, imza sirküsü de talep ediyorsunuz veriyorlar. Her şubenin hazırda imza sirküsü var zaten. Hesap cüzdanının orjinalliğini teyit etmek için istiyor konsolosluk.
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
GreenCard kazananlardan birisinin videosunda rastgelmiştim. Bankadan alınacak olan hesap cüzdanı veya göstereceğimiz evrak diyeyim , onda banka çalışanının imza sürgüsü gerekliymiş gibi ince bir konu farkettim bu nedir? Önemli midir? Böyle bir şey var mı? İlk kez rastgeldim bu konuya. Teşekkürler son 84
Sizin bahsettiğiniz bu mevzu sayın @Ryback bilgi verdiği üzere mülakata girerken istenilen evraklar listesinde olduğunu hatırlatmak isterim
-
@muhammed01 yalnız kentucky ile ilgili fazla türkçe video yok yada bana denk gelmedi
-
O kadar çok şey yaptım ki başvurudan sonra ama zaman geçmiyor 🤔 Askerliği çıkardım aradan, iş değişikliği yaptım, memuriyet geldi vs vs ama 5 Mayıs gelmedi. Son #84
-
@Oradaki ee hayırlı olsun memurluk
-
Mutlu hayırlı sabahlar
-
Günaydın arkadaşlar
-
@haymatlos_ teşekkür ederim kardeşim. Darısı Gc'ye 🙂
-
Ya arkadaşlar az önce aşırı sinirlendim konu önemli değilde sadece merak ettim sizinle paylaşayım dedim günde 1 defa muhakkak sizde gerizekalı biriyle karşılaşıyormusunuz yoksa hepsini mıknatıs gibi ben mi üzerime çekiyorum?😡
-
@asilelif yani konuyu bilmiyorum da geliyor bize de ama öyle sık belki ofisten çıkmayınca karşılaşmıyorum :))) umarım amerikalarda gelmez
-
Bu ileti silindi! -
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ya arkadaşlar az önce aşırı sinirlendim konu önemli değilde sadece merak ettim sizinle paylaşayım dedim günde 1 defa muhakkak sizde gerizekalı biriyle karşılaşıyormusunuz yoksa hepsini mıknatıs gibi ben mi üzerime çekiyorum?😡
Ne kadar problemli insanlarla karşılaşsak da gerizekalı demenizi etik bulmuyorum maalesef. Daha sabırlı, daha pozitif olmaya çalışmanızı öneririm. Evet bazen sabrımızı çok zorlayan insanlarla karşılaşıyoruz. Bunu düşünerek günümüzü daha fazla kötüleştirmeyelim 🙂
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif yani konuyu bilmiyorum da geliyor bize de ama öyle sık belki ofisten çıkmayınca karşılaşmıyorum :))) umarım amerikalarda gelmez
Insallah yoksa oradada mutsuz oluruz sinirden nereye yazdıysam size yazmıcam diye baska yere yazmışım
-
@Oradaki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ne kadar problemli insanlarla karşılaşsak da gerizekalı demenizi etik bulmuyorum maalesef. Daha sabırlı, daha pozitif olmaya çalışmanızı öneririm. Evet bazen sabrımızı çok zorlayan insanlarla karşılaşıyoruz. Bunu düşünerek günümüzü daha fazla kötüleştirmeyelim 🙂
Sinirimi mazur görün lütfen gerçekten cok sinirleniyor insan karşısındakine doğru olanı anlatmak istiyorsunuz fakat ne hikmetse sizin anlattığımız doğru üzerinden polemik yaratma çabasındalar hayır benim anlattığım doğru üzerinden nasıl bir beceridir art niyet çıkarmak ona şaşırıyorum
-
@asilelif eheeh bize niye yazmıyorsun ki
-
-
@asilelif dedin ya size yazmayacağım (anlatmayacağım) ama yazdım heryere diye moralini bozma iyi düşün iyi olacak herşey ee birde o anlattığını anlamayan insanın yanından hemen uzaklaş
-
@Oradaki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sinirimi mazur görün lütfen gerçekten cok sinirleniyor insan karşısındakine doğru olanı anlatmak istiyorsunuz fakat ne hikmetse sizin anlattığımız doğru üzerinden polemik yaratma çabasındalar hayır benim anlattığım doğru üzerinden nasıl bir beceridir art niyet çıkarmak ona şaşırıyorum
Doğruyu yanlış bilene denk gelmişsiniz 🙂
Şuan sizinde siniriniz hoplamış.
"Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır havaya, yada yazık olur adabına." - Hz Mevlana -
merhaba forum ahalisi mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum herkese ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum