DV2021 Bekleme Odası
-
@aysegul Bulup buluşturacağız, borç harç Allah ne verdiyse. %1 den az olan şans kapıyı çalmışsa, tüm şartları zorlamak lazım anlamında söyledim. Yoksa genç arkadaşlar kadar bizlerin de o rakamları bulmak kolay olmayacak. Bir de şu var ki asgari rakamları talep etmeleri yine bizim için. 1K talep etseler dahi orada düzen kurmak için en başta tahminen10-20K gibi bir rakam gerekli olacak
-
@fetihy Texas için valla bir yanım Türk çok sıkıntı yaşamazsın işte diyor, diğer yanım sıcağı çok sevmiyorsun çık kuzeye diyor :) çıksında bakıcaz artık
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy Texas için valla bir yanım Türk çok sıkıntı yaşamazsın işte diyor, diğer yanım sıcağı çok sevmiyorsun çık kuzeye diyor :) çıksında bakıcaz artık
Herşey gönlünüzce olsun. Sabırla bekleyip hakkımızda hayırlısı diyorum
-
@aayhann aynen basqo
-
-
@ahsenaydgdu kusura bakmayın biraz geç oldu. Ben Kentucky Lexington / Kansas Wichita düşünüyorum. Nedeni ise daha ucuz olmaları . Evet texas ucuz ama sıcağı ucuzluğunu bence örtbas edemiyor.
-
GreenCard kazananlardan birisinin videosunda rastgelmiştim. Bankadan alınacak olan hesap cüzdanı veya göstereceğimiz evrak diyeyim , onda banka çalışanının imza sürgüsü gerekliymiş gibi ince bir konu farkettim bu nedir? Önemli midir? Böyle bir şey var mı? İlk kez rastgeldim bu konuya. Teşekkürler son 84
-
@muhammed01 hesap cüzdanı talep ederken, imza sirküsü de talep ediyorsunuz veriyorlar. Her şubenin hazırda imza sirküsü var zaten. Hesap cüzdanının orjinalliğini teyit etmek için istiyor konsolosluk.
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
GreenCard kazananlardan birisinin videosunda rastgelmiştim. Bankadan alınacak olan hesap cüzdanı veya göstereceğimiz evrak diyeyim , onda banka çalışanının imza sürgüsü gerekliymiş gibi ince bir konu farkettim bu nedir? Önemli midir? Böyle bir şey var mı? İlk kez rastgeldim bu konuya. Teşekkürler son 84
Sizin bahsettiğiniz bu mevzu sayın @Ryback bilgi verdiği üzere mülakata girerken istenilen evraklar listesinde olduğunu hatırlatmak isterim
-
@muhammed01 yalnız kentucky ile ilgili fazla türkçe video yok yada bana denk gelmedi
-
O kadar çok şey yaptım ki başvurudan sonra ama zaman geçmiyor 🤔 Askerliği çıkardım aradan, iş değişikliği yaptım, memuriyet geldi vs vs ama 5 Mayıs gelmedi. Son #84
-
@Oradaki ee hayırlı olsun memurluk
-
Mutlu hayırlı sabahlar
-
Günaydın arkadaşlar
-
@haymatlos_ teşekkür ederim kardeşim. Darısı Gc'ye 🙂
-
Ya arkadaşlar az önce aşırı sinirlendim konu önemli değilde sadece merak ettim sizinle paylaşayım dedim günde 1 defa muhakkak sizde gerizekalı biriyle karşılaşıyormusunuz yoksa hepsini mıknatıs gibi ben mi üzerime çekiyorum?😡
-
@asilelif yani konuyu bilmiyorum da geliyor bize de ama öyle sık belki ofisten çıkmayınca karşılaşmıyorum :))) umarım amerikalarda gelmez
-
Bu ileti silindi! -
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ya arkadaşlar az önce aşırı sinirlendim konu önemli değilde sadece merak ettim sizinle paylaşayım dedim günde 1 defa muhakkak sizde gerizekalı biriyle karşılaşıyormusunuz yoksa hepsini mıknatıs gibi ben mi üzerime çekiyorum?😡
Ne kadar problemli insanlarla karşılaşsak da gerizekalı demenizi etik bulmuyorum maalesef. Daha sabırlı, daha pozitif olmaya çalışmanızı öneririm. Evet bazen sabrımızı çok zorlayan insanlarla karşılaşıyoruz. Bunu düşünerek günümüzü daha fazla kötüleştirmeyelim 🙂
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif yani konuyu bilmiyorum da geliyor bize de ama öyle sık belki ofisten çıkmayınca karşılaşmıyorum :))) umarım amerikalarda gelmez
Insallah yoksa oradada mutsuz oluruz sinirden nereye yazdıysam size yazmıcam diye baska yere yazmışım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum