DV2021 Bekleme Odası
-
Sagol gardaslik xD
-
daha güzel, daha insani bir hayatı yaşamak kadar olmasa da hayal etmesi de güzeldir.. hayal etmekten,istemekten geri durmayın, boşverin siz insanları, birkaç gün çok üzülürsünüz hadi dağılırsınız diyelim, elbet geçer, ama öncesindeki birkaç ayı güzel planlarla, hayallerle geçirmiş gülümsemiş olursunuz.. elbet bir gün de gerçek olur zaten o hayaller :)
-
@clourpoint nerden baktin hocam?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçmiş dönemde yapılan başvuruları daha sonrasındaki çekilişte gc kazanırsak konsolosluk görür mü?
ne basvurusundan bahsediyorsunuz tam olarak? acik degil maalesef...
Yazım yanlışı yapılan greencard başvurusundan bahsetmiştim
-
@ibrahimasar Sankın beni yanlış anlama 5 mayıs sonrası da bende sende buradayız az çok bir birimizin yazılarını okuyoruz.Formdaki hiç bir arkadaşın üzülmesini istemediğim için bu yazıyı yazdım...
-
@delikadir54 sorunu anlayamadım?ne demek istedin?
-
Iyi günler diliyorum herkese :) gününüz hayir ola
-
@HPX geldin mi sen ;)
-
@clourpoint sanırım ukrayna kotasıyla alakalı söylediğin şeyi sormuş arkadaş
-
@clourpoint ukrayna kotasindan ciktimi dediniz ya.. nerden baktiniz nerde yaziyor diye sormak istedim hocam
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX geldin mi sen ;)
Eveeet geldim geri haha sinavlar bitti 6-7 hafta bosum
-
@aayhann twiterda okumuştum ingilizceydi.anladığım kadarıyla o gwcwn çıkarılan 6 afrika ülkesinin yanında ukranya yıda dv çıkaracakmış diye bir yazı okudum.araştırdım o yazıyı bulamadım twitter da.bulsaydım linki yollayacaktım size
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Bahadır-Kükrer Bahadır 17 yıldır başvuruyorum. Hep çıkmayacak gözüyle korkuyla baktım sonuçlara. Tabiki üzüldüğüm oldu ama 1-2 gün. Çok çıksın isteyerek de baktım ama içimde bir yerde hep çıkmayacak bana, ben o kadar şanslı değilim diyordum. Bu sene diyorum ki, çıktı, açıklanmasını bekliyorum. Pozitif mesajlar gönderiyorum evrene. Çıkmayanlar işine gücüne devam edecek, seneye bir daha deneyecek. Ama inançlı olmak ile saplantılı olmak arasındaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım. 250 binden 2300 çok büyük hatta harika bir oran. Bu yıl sanıyorum daha da artacak.
azminizi takdir ediyorum dile kolay 17 yıl ben daha 2 3 yıldır bu işin tam anlamıyla peşindeyim ve duygusal biri olmamdan dolayı çabuk etkilenip üzülüyorum. hiç çıkmayacak trıplerıne giriyorum.. umarım size çıkar yaş ta ilerledikçe insanın biraz hevesi kaçmıyor değil gençken olsun istiyorsun bazı şeylerin :)
-
@gizemb Hevesim kaçmıyor. Aslında giden pek çok kişi 35-40 lı yaşlarında. o yüzden zamanı bu aralar demekki diyorum. Çok küçük bir burukluk oluyor tabii. Ama duygusal olmaya hiç gerek yok. Olacaksa gün gelip olacak zaten. Üzülmek bunu değiştirmeyecek.
-
bende 2008 den beri basvuruyorum sadece bir sene basvurmayı unuttum.Universite ikideydim vay anasını be
-
Onumuzde 86 gün var şans verseler, bana x lira vericen şafagını sıfırlayacam sonuca ama karışmam İkincisi. Bana y lira vericen hem şafagını sıfırlayacam hem kazandıracam deseler ne verirsiniz. Comment down below
x=100 dolar
y=60.000 dolar -
ben 60 bin $ veririm :) şafağı sıfırlamak ne oluyor onu anlamadım ama.
-
86 gunu yaşamayacaksın gıvrana gıvrana direk sonucu goreceksin
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
86 gunu yaşamayacaksın gıvrana gıvrana direk sonucu goreceksin
Bekleriz 86 gün sıkıntı yok :)
-
O 60bin bana mülakatta lazım olacak üzgünüm, veremem 😎
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum