DV2021 Bekleme Odası
-
@ahsenaydgdu benimde 6 mayıs doğum günüm ve doğum günü hediyesi alacağım diyordum herkese ve çok şükür o haberi almıştım :)
-
@hope34 başvurduğumuz günden beri hiç bir an düşünmekten oradaki kuracağımız yeni hayatımızdan vazgeçmedim. Eşim çok düşünüyorsun çıkmazsa üzüleceksin diyor inşallah bunu yaşamayız 😔
-
@ahsenaydgdu eşiniz haklı. ben bu sevincimi tek arkadaşımla paylaştım. dillendirmedim hiç bende kimseye söylemeyin sizde. hatta şaka gibi gelecek ama hala ne eşimin ailesi ne benim ailem bilmiyor. ankara mülakattan sonra vizeyi net alınca sürpriz :) gerçekten takıntılı bir halde düşünmeyin ama içinizdeki umudu hiç kaybetmeden günlük yaşantına devam edin derim.
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu inşallah
-
@Muhtaradana inşallah çıkarsa kafanızıçok şişirim 🙏🏻😂
-
@hope34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu eşiniz haklı. ben bu sevincimi tek arkadaşımla paylaştım. dillendirmedim hiç bende kimseye söylemeyin sizde. hatta şaka gibi gelecek ama hala ne eşimin ailesi ne benim ailem bilmiyor. ankara mülakattan sonra vizeyi net alınca sürpriz :) gerçekten takıntılı bir halde düşünmeyin ama içinizdeki umudu hiç kaybetmeden günlük yaşantına devam edin derim.
gelecekteki biz :)) yani kimseye birşey söylememe anlamında. Biz ilk başvurumuzda da kimseye tek kelime etmedik, şimdi de. Kazanırsak da muhtemelen vizeyi alana kadar söylemeyiz.. Bence en güzeli, kafalar rahat oh miss :)
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu inşallah çıkar, biz buralardayız daha uzuncaaa bir süre inşallah
-
merhabalar green card başvurusuna getirilen yeniliklerden birisi de başvurulan fotoğrafın pasaporttakiyle aynı olmamasıymış diye bir duyum aldım fakat bunu başvurumuzu yaptıktan sonra fark ettik işin aslı nedir bilgilendirirseniz sevinirim..
-
Safak 94 u gosterırken dolar da altı oldu altı yırmıbesı gorur zorlanmaz
-
@Miray-S yanlış duyum almışsınız.
-
Bu ileti silindi! -
Günaydın herkese :))
-
@Ali-Dmr olut okadar.ilk başvuruda bu şekilde duygular oluyor tabikide.kesin bana çıkacak tarzı.sonra alışıyor insan.bizim gibi inşallah 5.başvurumda çıkar.maşallah 6.başvuruda çıkar tarzı drvam eder.ama genede umutluyuz.bir gün çıkar inşallah.
-
Herkese günaydınlar. Umutlarımızın gerçekleşmesi dileğiyle.
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ali-Dmr olut okadar.ilk başvuruda bu şekilde duygular oluyor tabikide.kesin bana çıkacak tarzı.sonra alışıyor insan.bizim gibi inşallah 5.başvurumda çıkar.maşallah 6.başvuruda çıkar tarzı drvam eder.ama genede umutluyuz.bir gün çıkar inşallah.
İnandıktan sonra eminim ki birgün çıkacak @sadikcagan vazgeçmeyenler forumdan okuduğum kadarıyla hep kazanmışlar. Sizin içinde dileğim ilk sıralardan olun inşallah 😁
-
@hope34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sanki birine söylersek büyü bozulacakmış gibi geliyor 😁 Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz @hope34
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu inşallah çıkar, biz buralardayız daha uzuncaaa bir süre inşallah
Sürecinizi yakından takip ediyoruz en kısa sürede inşallah herşey sonuçlanmış olacak sonrasında ise bizler burda tecrübelerinizi dinlemeye devam edeceğiz 😁 @Muhtaradana
-
@aysegul tesekkurlerr :) rahatladım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum