DV2021 Bekleme Odası
-
Merhaba kader ortağı, hemdert insanlar ve sevgili Romalılar. 96 gün sonra buraya ''loto bana çıktı hanımlar, beyler'' yazacağım hepimizin malumu. Ancak benim kadar şanslı olmayan genç ve bekar arkadaşlar için Avusturya'da özellikle de Viyana'da lisans ve yüksek lisans eğitimlerini araştırmalarını şiddetle tavsiye ederim. Hem okulların yıllık ücreti 1500 euro gibi oldukça uygun, hem kabul almak çok zor değil, hem de okul bittikten sonra süresiz oturum hakkı almak oldukça kolay. Aklınızın bir ucunda alternatif olarak bulunsun derim.
-
@Ali-Dmr kaçıncı başvurunuz
-
@ahsenaydgdu ilk kez bu sene başvuru yaptım.
-
Hayaller silverado hayatlar anadol pikap
-
@Ali-Dmr bizimde ilk inşallah çıkar 🙏🏻
-
@Ali-Dmr Teşekkürler hocam Avusturya ırkçılık olmasa çok güzel yer...
-
@ahsenaydgdu çıkar inşallah. ben çok istemiştim çok inanmıştım. 2018 Ekim ayında son başvuru gününde son saatler başvuruyu tamamladım ve 2020 de çıktı :) darısı başınıza diyorum şimdiden.
-
@hope34 başvururken 8 aylık hamileydim kızımın şansıma başvurdum, 5 mayıs eşimin doğum günü sonuçlar açıklanacak dilerim unutulmaz bir doğum günü hediyesi olur bize 😊😊
-
@ahsenaydgdu benimde 6 mayıs doğum günüm ve doğum günü hediyesi alacağım diyordum herkese ve çok şükür o haberi almıştım :)
-
@hope34 başvurduğumuz günden beri hiç bir an düşünmekten oradaki kuracağımız yeni hayatımızdan vazgeçmedim. Eşim çok düşünüyorsun çıkmazsa üzüleceksin diyor inşallah bunu yaşamayız 😔
-
@ahsenaydgdu eşiniz haklı. ben bu sevincimi tek arkadaşımla paylaştım. dillendirmedim hiç bende kimseye söylemeyin sizde. hatta şaka gibi gelecek ama hala ne eşimin ailesi ne benim ailem bilmiyor. ankara mülakattan sonra vizeyi net alınca sürpriz :) gerçekten takıntılı bir halde düşünmeyin ama içinizdeki umudu hiç kaybetmeden günlük yaşantına devam edin derim.
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu inşallah
-
@Muhtaradana inşallah çıkarsa kafanızıçok şişirim 🙏🏻😂
-
@hope34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu eşiniz haklı. ben bu sevincimi tek arkadaşımla paylaştım. dillendirmedim hiç bende kimseye söylemeyin sizde. hatta şaka gibi gelecek ama hala ne eşimin ailesi ne benim ailem bilmiyor. ankara mülakattan sonra vizeyi net alınca sürpriz :) gerçekten takıntılı bir halde düşünmeyin ama içinizdeki umudu hiç kaybetmeden günlük yaşantına devam edin derim.
gelecekteki biz :)) yani kimseye birşey söylememe anlamında. Biz ilk başvurumuzda da kimseye tek kelime etmedik, şimdi de. Kazanırsak da muhtemelen vizeyi alana kadar söylemeyiz.. Bence en güzeli, kafalar rahat oh miss :)
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu inşallah çıkar, biz buralardayız daha uzuncaaa bir süre inşallah
-
merhabalar green card başvurusuna getirilen yeniliklerden birisi de başvurulan fotoğrafın pasaporttakiyle aynı olmamasıymış diye bir duyum aldım fakat bunu başvurumuzu yaptıktan sonra fark ettik işin aslı nedir bilgilendirirseniz sevinirim..
-
Safak 94 u gosterırken dolar da altı oldu altı yırmıbesı gorur zorlanmaz
-
@Miray-S yanlış duyum almışsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum