DV2021 Bekleme Odası
-
Böyle bir yardımlaşma platformu oluşturduğunuz için teşekkür ederim.
Daha yeni keşfedebildim. Umarım iyi sonuçlanacak..
Amerika hk. bildiklerimi ,deneyimlerimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım. (2017-2018 CA-Sandiego) -
@aayhann kusura bakmayın ben bu konuda sizinle aynı duyguları paylaşamıyorum ne yazık ki kadının yaptığı aciklama daha depremden saniyeler sonra yapılmış ölen varmı bilinmiyor kızılay yardım istemiş ister yardım edersiniz ister etmezsiniz o ayrı bir konu ama insanların yasam mücadelelerinin ortasında boyle bir yazı yazmanın kjme ne faydası var söylemisiniz ölüm kalın mücadelesinin ortasında vergi kimin aklina gelir ya ben bunu anlayamadım
-
@asilelif @aayhann herkesin şahsi fikri değişik olabilir ama tepkisi kızılay gibi bir kurumun başkanı deprem haberi ardından hemen para istemesi büyüklüğü zararı etkisi bilinmeden herkese bizde yok para verin der gibi olması kaldı ki oraya gidip de fırsatçıların battaniyeleri alıp ihtiyacı olanlara para ile sattığını duymak bile üzücü
-
@asilelif zamanlama yanlış olabilir evet ama gerçekten linç kültürü iyi birşey değil...ben o kurtarma videolarını izleyemedim bile ağlamaktan..kimsenin elinde vatan sevgisi ölçer yok, kimi eleştirerek isyanını dile getirir kimi ağıtlarla kimi de elinden gelen ne varsa yaparak..tek yürek olmak bu kadarmı zor
-
@aayhann tabi bende aynı durumda oldum hele bu cnn türk sunucusu dinleme çalışmalarında nefes almıyorlar enkaz altındaki nefes alsın diye demesi fena dokunduydu :(
-
istanbul depreminin olması mı lazım acı gerçeklerle yüzleşmek için..uzmanlar bas bas bağırıyorlar deprem çok yakın diye, bununla alakalı bir icraat varmı, hayır...
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@dmr aman hocam kafatasçı zihniyet her yerde yapma böyle şeyler :) baksana kadın deprem vergileri ne oldu diye sordu içeri atmadıkları kaldı zavallıyı
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@dmr aman hocam kafatasçı zihniyet her yerde yapma böyle şeyler :) baksana kadın deprem vergileri ne oldu diye sordu içeri atmadıkları kaldı zavallıyı
Bu yazının kızılay ile yada iktidar ile be alakası var tabiki haksızlıkları elestiricez ama doğru yapılan şeyleride takdir etmek gerekir. Bu depremde hem insanlar hem devlet kurumlarımız üstün bir caba ile çalışıp dört dörtlük üstesinden geldiler. sırf muhalafet olsun diye yanlisada yanlış dogruyada yanlış demek vicdanen basta olmak üzere çok yanlış
-
@asilelif o yazıyı arkadaşın videosuna yazdım ben depremle falan alakası yok
-
Bende o video ile berna laçin i bagdaştıramadim o yüzden yazdım
-
........
-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu smmm isiniz gidince de cpa mi düşünüyorsunuz
-
@haymatlos_ denklik için okul okumak gerekiyormuş galiba o işleri hallettikten sonra ki süreç türkiyedekine benzermiş yine staj falan olacakmış ama deneyeceğiz sürekli geçiçi işlerle hayat devam ettirilmez diye düşünüyorum bide zaten uber hemen yapılamıyormuş diye okudum o da moral bozmadı değil 😢
-
@ahsenaydgdu okul için buradan sağolsun önerileri oldu yaşayanların evet uber lyft her eyalet farklı delivery işler zaten genelde yapılanlar ilk etapta ama buranın stajı gibi değil deneyim cpa anlamında istenen o da okurken yapılır diye düşünüyorum hele çıksın da :)
-
@haymatlos_ yanlış izlemediysem eğer orlandoda okan serbes hemen ubere başlamıştı siz hangi eyaleti düşünüyorsunuz
-
@ahsenaydgdu kentucky indiana gibi
-
@haymatlos_ uber ve lyft için şu eyalette hemen olur şu eyalette 1 sene sonraolur diye bi post var mı acaba
-
@ahsenaydgdu eyaletlere göre değişiyor araç özelliği ve ehliyet sanırım ama bildiğim yok uygulama üzerinden sitelerinden varsa bilgi öyle
-
Houstona bir kac ay once giden murat bey var youtube videolarinda soyliyor . Drive history istiyorlarmis , uber 1 yil , liyft de ayni sekilde diyor kayit esnasinda historye takildim ilerleyemiyorum o nedenle dordash yapabiliyorumus sadece
-
@Uğur-SAKARYA-0 houston özelinde yada teksas geneli o eyalet eyalet firmaların uygulaması değişiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum