DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş @vakkas-altiner bence 2 WhatsApp grubundan 1 telegram grubu oluşacak gibi görünüyor 😊
-
@fetihy Telegram'ı herkes kullanmak istemiyor
-
@fetihy :) böyle iyi şimdilik hele şu sis ve puslu hava bir dağılsın mayıs gelsin çiçekler açsın kuşlar ötmeye başlasın :)
-
Kimse heveslenmesin busene bende
-
Dosya Numarasi: XXXXXXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kaç senedir sende ? :D geçen yılda böyle birşey dediydin :D
-
Bu yil hepinizi "DV2021 kazananlar ve asamalari" odasinda gorecegiz! 😃
-
aynen inşallah herkese çıkarda herkes hayallerine kavuşur bir an önce
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kaç senedir sende ? :D geçen yılda böyle birşey dediydin :D
Enerjimi emmesen nasil olur
-
Firavunların ve Şaytanlaşmış İnsanların Şerrinden Haramzadelerin arttığı Dinler arası diyalog saçmalığı ile ılımlı islam projesi ve faiz caizdir helaldir diyen nasipsiz kısmetsiz ŞEYTANLARIN şerrinden ALLAH C.C Ülkemizi ve Milletimizi KORUSUN. Hayırlı Cumalar
-
@Oktay-İbiş inşallah abi hayırlısıyla
Cenab-ı hak bu sevinci şu mübarek günde isteyen herkese yaşatsın 🙏 -
@fetihy amin inşallah kardeşim
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Firavunların ve Şaytanlaşmış İnsanların Şerrinden Haramzadelerin arttığı Dinler arası diyalog saçmalığı ile ılımlı islam projesi ve faiz caizdir helaldir diyen nasipsiz kısmetsiz ŞEYTANLARIN şerrinden ALLAH C.C Ülkemizi ve Milletimizi KORUSUN. Hayırlı Cumalar
Toki ye faiz gunah değil bir kere tamam mı 🤣
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş inşallah abi hayırlısıyla
Cenab-ı hak bu sevinci şu mübarek günde isteyen herkese yaşatsın 🙏Amin hayırlısıyla inşallah
-
@asilelif birilerinin dürtmesiyle ısmarlama fetva verenlermi diyor haram yada günah değil diye :)
-
günaydın gençler enflasyon farkına vuruyorlar o faizi enflasyon farkı sebebiyle günah değilmiş (isteyene bahane mi yok)
-
@haymatlos_ dema öyle sonra beni afakanlar basıyor kötü oluyorum :)
-
@Oktay-İbiş o grup ne zaman kurulmuş?kurulduysa neden bizlerede haber vermemişler?pes
-
@clourpoint abi bende anlamadım ne zaman kurulduğunu ama biz bu konuda konuştuk kimsede şu grup var gelin demedi bizde en eğlenceli matrak sürekli aktif hiç boş durmayan bir grup kurduk :)
-
@clourpoint arkadaşlar mutlaka 2021 bekleme odasına yazmışlardır ancak gören ve katılmak isteyen arkadaşlarımız gruba dahil olmuştur.
Ben iki gruba da dahil değilim. Zaten şuan da grupta yapılacak bir durum yok diye biliyorum.formu takip etmeye devam edebilirsiniz
Bu süreç mayıstan sonra başlayacak o zaman mutlaka haberiniz olur diye umuyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum