DV2019 bekleme odası
-
@badman sıkıntı yok. Hayırlısı. Evet piyasa çok kötü. Ayrıca ben bankada müdür olarak görev yapıyorum. Dolar pek durulmayacak gibi. İnşallah kısa zamanda dolar yüksek rakamlara çıkmaz. Bunun kimseye faydası olmaz.
-
Bu ileti silindi! -
@arnblt sizin numaranız açıldımı acaba bi yerde okudum ama 22 binler bugun yarın açılacak diye. İnşallah sıranız gelmiştir
-
Bastı yine umutsuzluk pofff
-
@tanti umutsuzluk bastıkça buraya giriyoruz 😁 Vize almak İçin gereken 15000$ 64.000TL yapıyor ki oda şimdilik 2-3 ay sonra ne olur bilinmez 😁
-
Bu arada bilinç altı dolmuş olmalı ki dün rüyamda HAS NOT BEEN SELECTED çıktı 😁
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
tersi çıkarmış sözüne ihtiyacın olduğu zamanlardasın
-
Bu ileti silindi! -
Durum bu umutsuz vaka. Çok düşük ihtimal bile göremiyorum kardeşim. İnşallah demekten başka şey gelmiyor elimizden 😉
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
tersi çıkarmış sözüne ihtiyacın olduğu zamanlardasın
-
Bu ileti silindi! -
Atarsa 6 :)
https://www.youtube.com/watch?v=yYPb47podLM -
Bu ileti silindi! -
@likable
O zaman artık bol bol bu resime bakma zamanın gelmiş demektir.

-
@smesut kazanınca bu ekranmı geliyor?
-
Ben 2018 talihlisiyim bende barkod cıkmıyor. 2014 talihlisi o sanırım o zamanlarda varmış. Geçen bi barkod konusu vardı facebook grubunda. Sanırım o arkadaş da burdaki gibi bişey gördü ya da duydu. :)
-
@vecihi
evet. 👍@Cannavaro1903 Hocam bu sayfa gelsinde barkod lazım değil 😁
-
@totoro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable dostum umarım çıkarsa denkleştirebilirsin. Bu fırsat insanın ayağına belki 1 kez gelir. Dünden bugüne ne değişti diye sorarsan yaklaştıkça mood’um değişti olan bu.
buradaki evrak harcamalarına tam olarak ne kadar gidiyor. Bakındım ama göremedim
-
@tanti gidene kadar muayneydi, mülakattı, gc kart ödemesiydi 5000 tl gider rahat :) dolar artarsa daha da fazla.
-
@bahadır-kaplan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@arnblt sizin numaranız açıldımı acaba bi yerde okudum ama 22 binler bugun yarın açılacak diye. İnşallah sıranız gelmiştir
Yok henüz daha bülten yayınlanmadı. Umarım Current oluruz.
-
Teşekkürler @vecihi o zaman 15 bin dolar fazla :) ayrıca dün attığım videodaki arkadaş bir vlogunda paylaşmıştı 10 bin üstü sıkıntı olabilirmiş o 13 götürmüş uçakta form dolurup gümrüğe filan vermiş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum