DV2021 Bekleme Odası
-
Güzel bir uygulama olmuş. Sayaç işi de aktif olursa tadından yenmez.
-
@gokcell gc çıkınca herhalde yüzbaşı ya kadar çıkarım :))
-
@haymatlos_ hehehe tamam tamam bişey demedim :)))
-
Bir de anket şeklinde, GC çıkmış ve USA'ya yerleşmiş arkadaşların yerleştiği şehirleri puanladığı bir sistem olsa, şehirler hakkında özet bilgimiz olur. Dallas ana başlığı altında, Trafik 8 ( On üzerinden), Yeme/ İçme 7, Parklar 9 , Güvenlik 8, İş imkanları 5 vb. gibi
-
........
-
yıldızlarda kayar durmaz yerinde :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ehehheuhhehe😂😂😂
-
dvlottery.state.gov adresi dvprogram.state.gov olarak değişmiş, yine bir işler karıştırıyor bunlar..
-
@SchieZophRen evet ilk yazılınca sitede ikinci şekilde çıkıyor ama sonuçta çekilişte bir program bence o yüzden önemli değil gibi geliyor
-
merhaba arkadaslar dun bir arkadasımla konustum amerikada yasayan gc mevzularını konuştukta çok zor oldugunu belirtti biraz moralimi düşürdü nasip ama çok zor oldugunu belirtti çıkması ne diyeyim kendime 6 sene biçtim aktif heyecanla bekleyebileceğim ama sonrasında çok umutlu olurmuyum bilemiyorum...
-
@SchieZophRen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
dvlottery.state.gov adresi dvprogram.state.gov olarak değişmiş, yine bir işler karıştırıyor bunlar..
allah allah bence sitede güncelleme şu açıdan yapılmış olabilir çekiliş günü sitenin yogunluktan çökme durumu çok yaşanıyordu belki yüklenmelere karşı dayanıklı hale getirme amaçlı bir düzenleme yapılmış olabilir bilemiyorum..
-
@gizemb moralinizi hiç bozmayın lütfen bence göçmenlikte ki zorluklar kişilerin iradeleri ile doğru orantılı. Siz ben bu işi yapamayacağım deyip ilk zorlukta vazgeçerseniz tabi ki de zor olacaktır. Ama irade gösterip zorluklarla başa çıkabilirseniz emin olun hayallerinize kavuşmuş bir şekilde mutlu olacaksınız. Lütfen ama lütfen demoralize etmeyin kendinizi ve umudunuzu hiç kaybetmeyin.
-
@vakkas-altiner, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gizemb moralinizi hiç bozmayın lütfen bence göçmenlikte ki zorluklar kişilerin iradeleri ile doğru orantılı. Siz ben bu işi yapamayacağım deyip ilk zorlukta vazgeçerseniz tabi ki de zor olacaktır. Ama irade gösterip zorluklarla başa çıkabilirseniz emin olun hayallerinize kavuşmuş bir şekilde mutlu olacaksınız. Lütfen ama lütfen demoralize etmeyin kendinizi ve umudunuzu hiç kaybetmeyin.
morale ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim umarım olur ne diyeyim :(
-
@gizemb O zaman somurtmayı bırakın ve hayata, hayallerinize gülümseyerek bakın :)
-
@gizemb sıkma canını boşver herkes bir şeyler söylüyor. sen kendine güveniyorsan inanmışsan gerisi hikaye kardeşim boşver onun bunun demesiylede kendini üzme...
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hepimiz zaten yildiz tozuyuz :)
-
@MySea doğru söz ne denir :)
-
ee ben yoktum biraz önemli gelişmeler varmı dvlottery- dvprogram olması dışında iyimisiniz nasılsınız?
-
@gizemb aynı tas aynı hamam devam herkes dört gözle mayısı bekliyor :)
-
Çalışıp ayrıldığım firma bu arada konkordato ilan etmiş :D gülsemmi aglasammı daha nereye kadar dayanıcaz bilemedim online bazı işler yapmayı düsündüm ürün puanlama tarzı ama PayPal türkiyeden kalkmış hatta ocak 1 son gunuymus hesapta olan paraların çekilebilmesi için nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum Ahmet Hakan gibi olmak lazım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum