Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@crazycells evet aynı hatadan bahsediyoruz. teşekkürler
-
........
-
@gokcell Valla rakip bitmez OpenLayer var onu ne yapacak. Onemli olan rekabette surekli yenilik cikartan olmak bence. Google bunu kaybediyor gibi. Cogu acikkaynak proje google kullanamiyor. OpenLayer hantal kaliyor, kendini guncelleyemedi, Leaflet tum aciklari doldurdu kontra oynuyor.
Google'un yerinde olsam korkardim. -
........
-
İyi geceler forumu mobilden kullanıyorum, beğenme butonuna basarken sorun yaşıyorum - alıntı- penceresi açılıyor yanlışlıkla bu yüzden beğen butonu biraz daha büyük veya arasında boşluk olması daha iyi olurdu tek elde mobil kullanmak için iyi olurdu diye düşündüm, beğen butonunu sık sık kullandığım için yazma gereği duydum bilmiyorum belki de saçma gelebilir :)
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
İyi geceler forumu mobilden kullanıyorum, beğenme butonuna basarken sorun yaşıyorum - alıntı- penceresi açılıyor yanlışlıkla bu yüzden beğen butonu biraz daha büyük veya arasında boşluk olması daha iyi olurdu tek elde mobil kullanmak için iyi olurdu diye düşündüm, beğen butonunu sık sık kullandığım için yazma gereği duydum bilmiyorum belki de saçma gelebilir :)
Evet, bu amacla 'cevap - alinti - begeni' butonlarinin arasini acmistik aslinda ama belli bir pixel araliginda calisiyor, telefonunuzun marka ve modelini yazar misiniz? ekran boyutlarina bakayim, ona gore daha da genisletmek mumkun...
-
@crazycells aynı sorun bende oluyor +1 begen e basdığımda alıntılı mesaj kutusu cıkıyor
tel:markası samsung grand prime -
@yapay-zeka butonlarin arasini daha da actim, su an durum nasil acaba? Genisligi 1024 pikselden kucuk ekranlarda degisikligin gorunmesi lazim, sizinki de degismis olmali yani...
-
su an icin durum daha iyi sanirim, ama ben bunu listeye ekledim, onumuzdeki haftalarda forum guncellemesi yaparken en uygun piksel araligini bulup ona gore daha iyi bir degisiklik yapacagim. Her ekranda dogru calisacagina ve diger butonlari etkilemeyecegine emin olmam lazim, o nedenle simdilik cok arttirmak istemedim aradaki boslugu.
-
@crazycells Dışarıya verilen linklerin yeni sekmede açılması daha iyi olmaz mı? Hem foruma geri dönüldüğünde kaldığı konudan devam edebilir insanlar.
Edit: Şuan mobilde denediğimde yeni sekmede açılıyor. Sanırım bilgisayarda aynı sekmede açılıyordu.
-
@caat, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells Dışarıya verilen linklerin yeni sekmede açılması daha iyi olmaz mı? Hem foruma geri dönüldüğünde kaldığı konudan devam edebilir insanlar.
Edit: Şuan mobilde denediğimde yeni sekmede açılıyor. Sanırım bilgisayarda aynı sekmede açılıyordu.
evet, bence de daha iyi olur dediginiz sekilde. Bunu da listeye aldim.
-
@crazycells tel markası: Xiaomi red mi note 7
-
@crazycells teşekkür ederiz biraz daha iyi şimdi 4-5 beğeni attım sorun olmadı 🙂
-
@crazycells bu iletiyi beğenmeye çalışırken alıntya girdi😊
Samsung galaxy J7 pro -
@crazycells sanırsam sorun piksellerde değil alıntıyla cevap arası baya acık +1 basdımmı alıntıyla cevap acılıyor
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells sanırsam sorun piksellerde değil alıntıyla cevap arası baya acık +1 basdımmı alıntıyla cevap acılıyor
Evet, sanirim dediginiz gibi bir problem var. Ben bunu nodeBB'ye iletecegim, ancak onlar hallederler.
-
Arkadaslar, begeni butonlarinin arasini biraz acarak birkaç değişiklik yaptım. Kontrol edebilir misiniz?
Eger aralığın daha fazla veya daha az olmasini dilerseniz duzeltmesini yapayim.
-
@FreeWoRLD şu anda daha iyi olmuş sanırım
-
@FreeWoRLD evet şimdi daha iyi olmuş teşekkür ederiz :)
-
@FreeWoRLD bende sorun yok güzel olmuş sorun düzelmiş
teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum