DV2019 bekleme odası
-
@damladav pes etmeyin yeter , inanın buradan daha huzurlu daha mutlu ve refah sahibi olacaksınız =)
-
Bu ileti silindi! -
Şurada 1 hafta süre kaldı ve aklımı başka şeyler ile meşgul ettiğim için bu gün içinde 1-2 kez dışında gc aklıma bile gelmedi. Yaklaşık 1 haftadır bu tempodayım. Eskiden iş yerimde otururken 10dk da bir sigara içmeye çıkardım. Tabiri caizse şafak sıkıştırıyordu. :D Spor falan da aksamaya başlamıştı. Şu aralar hayatımda hemen hemen herşey yolunda gidiyor. Bu başvurumda 'has not been selected' olursa bundan sonra başvuru yaptıktan sonra 10 gün kalana kadar düşünmem bile. Çok kasmayın bence arkadaşlar. Birşeyin olacağı varsa oluyor. Su yolunda gider.
-
Arkadaşlar play Store'dan Dv lottery smilator indirerek şansınızı deneyebilir heyecanınızı yatisirabilirsiniz. Ben denedim 2108 yılında çıktı GC 😁
-
@yekta cansın kardeşim 😁
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@yekta cansın kardeşim 😁
eyw kardeşim o senin canlıgın :))
-
Yıllardır aldığım biletlere bile son 3 rakama piyango vurmadı, şanssızlığım tavan yapmış durumda. He tamam çekilişi yaptım ve son 3-5 gündür takipteyim hatta çıkma istatistiklerine bile bakıyorum ama şanssız olduğumu bildiğim için kesinlikle bel bağlamadım bu konuda umutsuzum, olur ya Allah’tır çıkarsa gideriz. Burda sizlerin sohbetiniz için bulunuyorum. Herkese teşekkürü bir borç biliyorum.
-
@likable evet gerçekten seviyeli bi muhabbet var çogu kişinin sebebi bu burda olmak için misal ben ;)
-
@Bahadır-Kaplan Yoksa burdayız diye çekiliş çıkmaz ama vakit geçiyor sizlerin o güzel sohbeti yetiyor. @crazycells arkadaşın da emeğine sağlık.
-
bu bir süre Amerika'da bulunma fikri pek mantıklı gelmiyor.. çünkü eğer bunu bir kriter olarak alacak olsalardı "ne kadar kalmış, nasıl kalmış, ne yapmış, sorunsuz bir şekilde kalıp sonra yine sorunsuz bir şekilde ülkeden ayrılmış mı? bu ziyaretten sonra ne kadar zaman geçmiş?" gibi onlarca soruya da cevap bulmaları gerekir ki geçmişte yapıldığı söylenen hatalara da bakınca, açıkçası böylesine kapsamlı bir çekilişin altından pek de kalkamazlar gibi geliyor bana.. =) ha ama öyle bir şey varsa da 2012'de wat için bulunmuştum onu saydırabiliyor muyuz? =) =)
-
07 Antalya :)
-
@tanti kardeşim saymaya devam 😁
-
@likable forum sayıcısıyım 😂
-
@tanti peki Green Card sonuçları saat kaçta açıklanıyor bak onu bilmiyorum TSİ ?
ders -
@likable 19:00 olması lazım
-
Bize göre 19:00
-
Akşam 7’de olmaz o gün hee @tanti 😁
-
@likable sanırım bir çoğumuz işe uykusuz gidecek o gün
-
Doğrudur ilk başvurum olduğu için hiç kontrol sayfasına girmedim fakat duyduğum ve tahmin ettiğim milyonlarca kişi yükleniyor geç saatlerde anca öğrenebiliriz.
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable sanırım bir çoğumuz işe uykusuz gidecek o gün
-
@likable tak kulaklığı hayallere devam 😄 herkese iyi geceler 💤
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum