Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells anladım, mevcut sistem yorum silmeye izin vermiyor o zaman bu şekilde anlıyorum, eğer moderatör yetkisi vermeden bu yorum silebilme özelliği sistem izin vermiş olsaydı çok güzel olurdu, mümkün değilse bu tür troll insanları umursamamayı öğreneceğim
hayir, maalesef baskalarinin yorumlarini silemiyorsunuz. Sadece kendi iletilerinizi silebilirsiniz.
-
@gokcell, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sayin @crazycells Bir diger oneri SAYAÇ, cekilise ne kadar kaldi seklinde bir countdown timer (5 Mayis icin). Ayni zamanda diger bir sayacda basvuruya ne kadar kaldi (Ekim icin). Ekranin sag tarfinda bir yerde 5 Mayis icin countdown timer doner, 5 Mayis gelince hemen arkasindan Ekim basvuru tarihi icin countdown timer doner. Cunku bu tarihler yaklastikca herkes surekli sayaclar paylasmaya basliyor, su kadar kaldi bu kadar kaldi. Heyecan verir sayaclar insana.
evet, bunu Green Card kategorisine girenlerin gorecegi sekilde koyabiliriz sanirim... Forumun temasina uygun bir countdown html code bulayim :) Forumu guncellerken bu degisikligi de yapmis oluruz saniyorum...
-
Sayın @gokcell Eline sağlık biraz inceledim arnavutluk ile iranın rakkamları şaşırtıcı ne şanslılarmış :astonished_face:
-
........
-
Sayın @gokcell Şimdiden teşekkür ederim zaten site linkini favorilerime ekledim devamlı bakarım kolay gelsin :thumbs_up:
-
Sonucta proje ne zaman ortaya cikiyor?
-
........
-
@crazycells üyeliği kendi isteği ile silinen üyeleri banlamak yerine ayrı grup oluşturulabilir üyeligi askıda diye
hem istedikleri zaman geri gelebilirler -
@gokcell teşekkür ederim güzel harita olmuş
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@murat34 Eyvallah ama ornek olsun diye forum sahiplerine gosterdigim kucuk bir demo, oneri olarak sundum. Foruma ekleyip eklememek onlara kalmis bir sey.
evet, boyle haritalari ekleyebiliriz. Sizce hangi kisma eklemek daha dogru olur? Ayri bir konu olarak mi acilmali? Istatistiklerin bulundugu sayfalardan mi erisilebilir olmali? Yoksa /forum degil de yesilkartforum.com adresindeki sayfalardan ulasilabilecek sekilde mi?
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells üyeliği kendi isteği ile silinen üyeleri banlamak yerine ayrı grup oluşturulabilir üyeligi askıda diye
hem istedikleri zaman geri gelebilirlercok mantikli bir fikir, bu sayede etiket de ekleyebiliriz. Paylasim icin tesekkurler.
-
merhaba, mobil uygulamada notification' a tıklayıp mesaj gelen konudaki bir sonraki sayfaya geçiş yapmaya çalıştıgımızda (sonraki sayfaya geçme ">") ana sayfaya yönlendiriyor. teşekkürler
-
@stilll aynen bende tam olarak bu hata olmasada bildirim kısmını kullandıktan sonra bazı hatalar alıyorum özellikle bildirim butonundaki ilgili iletiye götürmesi gerekirken, bildirimde bulunan mesajın olduğu sayfanın başına götürüyor bende o sayfadayken tekrar ilgili mesajın bildiriminde tıklıyorum bu sefer doğru mesaja sayfa içinde yönlendiriyor, ama asıl sorun ilgili mesajın altına yorum yazdıktan sonra başlıyor, eğer mesaj yazarsan seni kesinlikle ana sayfaya atıyor sonra o mesajı bulmak için uğraşman gerekecek, çünkü altındaki mesajları okuyamıyorsun
Buda aslında kötü bir şey çünkü ben bazen her mesajını takip etmek istediğim konu başlığında bazı mesajları kaçırdığımı daha sonra farkediyorumBunun sebebi diyelim ki bildirim kutusunda 20 bildirim var ve bunun 5 tanesi aynı konu başlığında yazılmış farklı mesajlar, sen bir bildirimle o mesaja gidiyorsun ve o mesajın altına yorum yazdın diyelim senide ana sayfaya yönlendirdi
Bu durumda bildirim kutusundaki kalan 4 mesajın bildiriminin üzerindeki uyarı işareti kalkmış oluyor(o mesajları okudun varsayıyor sistem)
Eğer sen bunu takip edip diğer 4 mesaj için tekrar o konuya dönmezsen o mesaj arada kaybolup gidiyor maalesef -
@stilll, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
merhaba, mobil uygulamada notification' a tıklayıp mesaj gelen konudaki bir sonraki sayfaya geçiş yapmaya çalıştıgımızda (sonraki sayfaya geçme ">") ana sayfaya yönlendiriyor. teşekkürler
bu hata normal degil. Hangi isletim sistemi ve app kullanirken oluyor bu yazabilir misiniz?
Bir de adim adim ne yaptiginizi anlatabilirseniz harika olur, bunu cozelim. Ben su an notification'a tiklayip konuya tiklayinca << , < , > , >> isaretlerini rahatca kullanabiliyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@stilll, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
bu hata normal degil. Hangi isletim sistemi ve app kullanirken oluyor bu yazabilir misiniz?
Bir de adim adim ne yaptiginizi anlatabilirseniz harika olur, bunu cozelim. Ben su an notification'a tiklayip konuya tiklayinca << , < , > , >> isaretlerini rahatca kullanabiliyorum.
Android 8.0.0 tesekkurler
-
@gokcell Leaflet candir :)
-
@Muhtaradana siz de android mi kullaniyorsunuz? hatayi apple ios'te reproduce edemedim. Anlattiginiz sekliyle nodeBB'ye iletiyorum...
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Android 8.0.0 tesekkurler
Yukarida sayin @Muhtaradana 'nin anlattigi gibi bir problem mi? Yoksa baska bir problem mi? Tam olarak yazmaniz mumkun mu uyguladiginiz adimlari?
-
@crazycells
Teşekkür ederim
evet bende Android 9.0 kullanıyorum, forumu telefonumun ekranında kısa yol oluşturarak kullanıyorum, tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum