Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard başka birine teslim edilir mi ve Minimum Ssn Numarası Alım Süresi ?

Benzer Başlıklar

• Başka Ülkede Öğrenci Olup Greencard Çekilişine Başvurmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    22 Bakış
    T
    Merhaba. İtalya'da lisans eğitimine başlayacağım. Ondan sonra da master düşünüyorum. Öğrenciyken çekilişe başvurup eğer kazanırsak, hemen amerikaya gidemeyecek olmamız bir problem oluşturur mu? Mesleğimi amerikada yapmak istiyorum. Greencard çıktıktan sonra belirli işlemler var sanırım. Konsoloslukta görevli öğrenci olduğumu görürse vermeme ihtimali olur mu? Ayrıca orada bir süre kalma zorunluluğum var mı? Başvurmadan önce aklıma takılan sorular bunlar eğer problem olacaksa başkasının şansını elinden almak istemem. Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler
  • -3 Oy
    2 İleti
    297 Bakış
    crazycellsC
    @yigitbo, içinde söyledi: Yeşil Kartı (Greencard) Amerika'dan Türkiye'ye Göndermek ve Kalış Süresi Merhaba, Benim Amerika'daki adresime yeşil kartım ulaştı. Fakat ben Türkiye'de oturuyorum hala, üniversitem bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum. Amerika'daki yeşil kartımı Türkiye'ye nasıl postalatırım? En güvenli ve hesaplı yol hangisi? Ayrıca bu 2019 Eylülün sonu gibi ilk girişi yaptım Amerika'ya ve 5 gün kaldım işlemleri başlatabilmek ve kartımı alabilmek için daha sonra Türkiye'ye döndüm. 2020 Temmuz-Ağustosta tekrar giriş yapmak istediğimde bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Öğrendiğim kadarıyla sorgulamaya tabii tutulacakmışım. Bu sorgulamayı üniversiteden yeni mezun olduğum gerekçesini kullanarak rahatça geçebilir miyim? Yoksa benim her 6 ay içinde en az 1 kere Amerika'ya girmem mi gerekiyor? Teşekkürler, En iyi dileklerimle. https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
  • İlk girişte minimum kalış süresi

4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi :) bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
  • Green Card teslim suresi

154
    1 Oy
    154 İleti
    24k Bakış
    tolga ekizT
    @aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k