DV2019 bekleme odası
-
Ben iptal olmasinin cok birseyi degistircegini sanmiyorum.bizim millet isini son zamana biraktigi icin genelde.bende son gun bitmesine bi kac saat kala basvurmustum sanski cikti
-
@metert DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben iptal olmasinin cok birseyi degistircegini sanmiyorum.bizim millet isini son zamana biraktigi icin genelde.bende son gun bitmesine bi kac saat kala basvurmustum sanski cikti
haha bende son yarım saatte basvurmuştum çıkmıştı :)) son anda basvurmada var bir hikmet bence :))
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar iptal olayına bel bağladım ben 😁 Hatta @vecihi arkadaşın dediği daha ılımlı 250k iptalden diskalifiye’den sonra 150K kalır oran %2,66666667 olur @reader 😂
green card sonucu açıklandıgında kesinlikle ekşi sözlüğe girmeyin %60 ı kazanipta gitmeyen yorumlarla dolu insan deli olur :))
-
@yekta Yekta ilk başvurunda mı çıktı?
-
Kazanıp gitmeyen neden gitmez biri açıklasın
-
@yekta Yekta ilk başvurunda mı çıktı?
yok 2 . ama ilkinde bence fotodan elendim . çünkü çok saçma çekmiştim perde vardı arkamda . 2.de vesikalık fotoyu telden üstten çekmiştim kazandım
-
@yekta case no 24xxx gelir mi o olayları incelemedim bilmiyorum
-
-
Kazanıp gitmeyen neden gitmez biri açıklasın
cesaretsizlik,korku ,aile baskısı .. . bazısıda yalan söylüyor bence . bitane arkadaş vardı ilk açıklandıgında çıktı ama gitmicem türkiyede şartlarım çok iyi tren mi ne sürüyormuş :))) geçen hafta gördüm grubun facesinde konsolosluga gitmiş ap ye kalmış nezaman vizem gelir merak ediyorum falan diye üzülüyordu :)))))
-
Birde 15K Dolar olayı var tabi
-
aynı fotoğrafla başvurmak kesin elenme sebebimi? @hsndmn güzel fikir bende videoya alayım :) ama kazanamazsak yüklemeyelim videoyu
-
@yekta case no 24xxx gelir mi o olayları incelemedim bilmiyorum
normal şartlarda 2 ay önce gitmem gerekiyordu :) ama bu sene geçikti . biz 2018lilerde en az sizler kadar heyecanlıyız . cünkü bizim de daha açıklanması gereken numalara var . 12 sinde açıklaniyor. hafta sonu olunca 14 üne 15 ine kalacak gibi . yani bu ay ya çifte bayram olacak yada çifte moral bozuklugu :)) şuan 20 binde
-
Birde 15K Dolar olayı var tabi
kafasına gitmeyi koyan adam bulur bence. eşten dosttan . en kötü kredi çeker parayı gösterir sonra kredisini öder .
-
Vay be @yekta kardeşim gideceksin demek oralardan yaz bize Chicago mutlaka yap duygulandım
-
Vay be @yekta kardeşim gideceksin demek oralardan yaz bize Chicago mutlaka yap duygulandım
inş oralarda buluşma düzenleriz sizlerle
-
@vecihi yok hocam kazanamazsam video kaydında diyebileceğim tek şey has not been selected 😂 tabi bunun üzüntüden yerin dibine girme kısmı da var 😀
-
@hsndmn ahh ahh şöyle çok düşük bir case numberle gelsede 2019a orda girsek :)
-
@vecihi buna bel bağlamadığımı kendime kabul ettirmeye çalışıyorum bir süredir ama gerçekler ortada. Açık açık forumun ortasında şafak sayıyorum. Hepimiz birazcık bel bağlamışız kardeşim.. Şöyle 20k altı case number çıksa yemin ediyorum askerdeki tezkere sigarası gibi mahalleye sigara dağıtıcam.
-
@vecihi kardeşim çekiliş çıktı ve düşük case number istiyoruz 😉
-
Green card satılabilen. Bişey olsa acaba nekadara giderdi :))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum