@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Herkese merhaba arkadaşlar ben bu formda cok güzel arkadaşlıklar edindim tek tek yazmama gerek yok onlar biliyorlar kendilerini ama son zamanlarda yazdığım günaydın kelimesinden ve arkadaşlara işleriniz okulunuz nasıl gidiyor gibi sorduğum soruların cımbızla çekilerek (sanki hiç önemli bir şey konuşmuyormuşum gibi) haftada bir dillendirilmesinden çok sıkıldım. Aslında @crazycells in bu konuya yaptığı yorumu bildiğim için önemsememem gerekiyor. Ama madem bu konu haftada bir ısıtılıp ısıtılıp ortaya getiriliyor bende sizlere özellikle benden ve benim yazdıgım şeylerden rahatsız olan arkadaşlardan özür dileyerek formu kendilerine bırakmaya ve bir süre hiçkimseye cevap yazmamaya karar verdim. Rahatsız olan arkadaşları engellemek istemem madem yazdıklarım değersiz görülüyor rahatsız olan arkadaşların fikirlerini yorum yapmadan okumak istiyorum. Herkese tekrardan iyi formlar dilerim.
-
@asilelif neden niye değersiz görülsün ki sonuçta zamanı bir şekilde geçirmek herkesin ortak noktası işimiz gücümüzün yanında bence yani yanlış olan kendinizi kenara çekmek haa bunu hepimiz yapıyoruz arada ama canınızı sıkmaya değmez demek istiyorum konunun özeti buydu ana fikri de
-
@Oktay-İbiş kaleminize sağlık

-
@tufanveasli, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş kaleminize sağlık

rica ederim hocam ben içimden gelenleri yazdım.

-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhaba arkadaşlar ben bu formda cok güzel arkadaşlıklar edindim tek tek yazmama gerek yok onlar biliyorlar kendilerini ama son zamanlarda yazdığım günaydın kelimesinden ve arkadaşlara işleriniz okulunuz nasıl gidiyor gibi sorduğum soruların cımbızla çekilerek (sanki hiç önemli bir şey konuşmuyormuşum gibi) haftada bir dillendirilmesinden çok sıkıldım. Aslında @crazycells in bu konuya yaptığı yorumu bildiğim için önemsememem gerekiyor. Ama madem bu konu haftada bir ısıtılıp ısıtılıp ortaya getiriliyor bende sizlere özellikle benden ve benim yazdıgım şeylerden rahatsız olan arkadaşlardan özür dileyerek formu kendilerine bırakmaya ve bir süre hiçkimseye cevap yazmamaya karar verdim. Rahatsız olan arkadaşları engellemek istemem madem yazdıklarım değersiz görülüyor rahatsız olan arkadaşların fikirlerini yorum yapmadan okumak istiyorum. Herkese tekrardan iyi formlar dilerim.
Önemli olan zaman geçirmekse tanımadan bile nasıl sohbet edileceğini öğretenlerdensin sen bize. Bu küslük olmaz. Senin yönlendirmelerine ihtiyaç duyan benim gibi yeni katılmış insanlar var.

-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
umut ve umutsuzluk birbirleriyle kardeşmi yoksa kavgalımı yada küsmü ? kim bilir umut bazen bir çocuğun hayalinde saklıdır bazende yaşlı bir insanın yaşanmışlıklarında bazende genç bir delikanlının yada genç kızın gözlerinde dir. umutsuz olmaz umutsuz yaşanmaz umutsuz hiç olmaz, umut etmek beklemek, umut ettiğini beklediğine değmesi ve mutlu olabilmek. hayat işte insanlara neler neler düşündürüyor yaşayamadıklarını yaşamak istediklerini umut ettiklerini bir bir yaşayabilmek özgürce sınırsızca korkmadan , ürkmeden korkusuzca.
ya o umutsuzluk yokmu insanı bitiren korkutan kalabalıklar içinde yalnızlaştıran bir başına çaresizce bırakıp boynunu belini büken. tüm yaşama hevesini alıp seni bir başına bırakıp hayattan koparıp içindeki yaşama hevesini alıp yaşayan ölü yapan. ah ah o umutsuzluk yokmu kendine esir edip içini eritip kemiren dünyaya insanlara ve hatta yaşama bakış açını değiştiren ama unutma sen farklısın , sen kıymetlisin , sen değerlisin , ve sen birilerinin bitanesi ,canı evladı , aşkı ,canı , beklediği , özlemi herşeysin sakın umutszluğun sizi ezmesine etkilemesine fırsat vermeyin siz sandığınızdan daha değerli ve kıymetlisiniz. istediklerinize kavuşabilmek belki biraz zaman alıcak belkide hiç olmayacak olsun canın sağolsun senin....
neden yazdığıma gelince bilmem aklıma geldi yazdım arada bir geliyorlar bana bende kelimelere döküyorum belkide hep hayatla kavgalı olmamdandır

Oktay abi, umutsuz anlarda umut oldu yazın teşekkürler

-
@asilelif Merhaba, formu surekli takip edenlerdenim. Sizlerin sohbetinide okuyucu olarak çoğu zaman gülümseyerek okuyorum. Burası bekleme odası. Ekim’de ki başvurular tamamlanıp Mayıs’da sonuçlar açıklanana kadar bu bölümden beklenecek birşey yok zaten. Ayrıca gördüğüm kadarıyla günlük sohbetlerin dışında herkes faydalı olabilecek öğrendiği herşeyi burada patlaşıyor zaman zaman. Forumda bilgi alınabilecek birçok aktif konu başlığı var zaten. Beğenmeyen bu başlığı okumasın. Paylaşımlarınızdan anladığım kadarıyla bir ablanız
olarak size naçizane tavsiyem Kimse için hayatınızda size keyif veren şeylerden vazgeçmeyin. Hoşlanmayan okumasın. Sevgiler... -
bizim yazdıklarımızın içi dolu yada boş kimseyi ve kimseleri bağlamaz ırgalamazki. zamanına ve yerine göre gereken paylaşımları konuşmaları yazıları yazıyoruz ama görüyorumki 2 cümleden öteye gidemeyen kişi yada kişiler son zamanlarda diline dolamış bir cümle gidiyor. nerede ne yazılacağını birilerimi belirliyor yada karar veriyorda bizimmi haberimiz yok ? birilerinin güne güzel mesajlar yazarak başlaması selam göndermesi , günaydın demesi , hayırlı akşamlar demesi , hayırlı cumalar demesi birilerine ciddi manada kasıyor geriyor ise gersin kassın kasmayada devam etsin. burası bekleme odası burada dönecek sohbet muhabbet bellidir kaldıki sorusu olanlara cevapları yazılıyor veriliyor yani o kişinin sorusu önemseniyor geçiştirilmiyor lakin foruma yazmayıp yada yazacak 3 / 5 satır cümlesi olmayanların iğneleyici mesajları da görmezlikten gelmek olmuyor. burası forum insanlar dileklerini umutlarını hayallerini ümitlerini beklentilerini yazabilir kimse kimseden icazet,de izinde alacak değil. özellikle belirtiyorum rahatsız olan kişiler engelleyerek devam edebilir okumasına ama foruma hiç bir katkısı olmamış içi boş kişi yada kişilerin söylemesi ile kimse yorumundan yazacaklarından geri kalmaz kalmasıda beklenemez. 2021 talihlileri kim olucaksa deneyimlerinide aktarıcak paylaşıcak. insan kırmak kolaydır ama kazanması zordur 40 yaşında adama yön tayin etmek yön göstermek isteyenler varsa onlara yönde istikamette çizerim insanlarla uğraşmayı bırakıp ben nasıl faydalı biri olabilirim diye kafa patlatın.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Önemli olan zaman geçirmekse tanımadan bile nasıl sohbet edileceğini öğretenlerdensin sen bize. Bu küslük olmaz. Senin yönlendirmelerine ihtiyaç duyan benim gibi yeni katılmış insanlar var.

abim insanlar neyin peşine düşmüş yada ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama sürahi olup bardak doldurmaktansa içi boş kavanoz olmayı tercih ediyor insanlar. burada yazılanlar yazan kişiyi bağlar ister gırgır yapar isterse makara. kaldıki 2021 bekleme odası adı üstünde kimse kimse yön istikamet çizmeye kalkmasın herkes aklı başına evli barklı çoluk çocuk sahibi.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
umut ve umutsuzluk birbirleriyle kardeşmi yoksa kavgalımı yada küsmü ? kim bilir umut bazen bir çocuğun hayalinde saklıdır bazende yaşlı bir insanın yaşanmışlıklarında bazende genç bir delikanlının yada genç kızın gözlerinde dir. umutsuz olmaz umutsuz yaşanmaz umutsuz hiç olmaz, umut etmek beklemek, umut ettiğini beklediğine değmesi ve mutlu olabilmek. hayat işte insanlara neler neler düşündürüyor yaşayamadıklarını yaşamak istediklerini umut ettiklerini bir bir yaşayabilmek özgürce sınırsızca korkmadan , ürkmeden korkusuzca.
ya o umutsuzluk yokmu insanı bitiren korkutan kalabalıklar içinde yalnızlaştıran bir başına çaresizce bırakıp boynunu belini büken. tüm yaşama hevesini alıp seni bir başına bırakıp hayattan koparıp içindeki yaşama hevesini alıp yaşayan ölü yapan. ah ah o umutsuzluk yokmu kendine esir edip içini eritip kemiren dünyaya insanlara ve hatta yaşama bakış açını değiştiren ama unutma sen farklısın , sen kıymetlisin , sen değerlisin , ve sen birilerinin bitanesi ,canı evladı , aşkı ,canı , beklediği , özlemi herşeysin sakın umutszluğun sizi ezmesine etkilemesine fırsat vermeyin siz sandığınızdan daha değerli ve kıymetlisiniz. istediklerinize kavuşabilmek belki biraz zaman alıcak belkide hiç olmayacak olsun canın sağolsun senin....
neden yazdığıma gelince bilmem aklıma geldi yazdım arada bir geliyorlar bana bende kelimelere döküyorum belkide hep hayatla kavgalı olmamdandır

Oktay abi, umutsuz anlarda umut oldu yazın teşekkürler

rica ederim abim yazılarımız karşılık buluyorsa ne mutlu bize kardeşim.
-
@Famel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif Merhaba, formu surekli takip edenlerdenim. Sizlerin sohbetinide okuyucu olarak çoğu zaman gülümseyerek okuyorum. Burası bekleme odası. Ekim’de ki başvurular tamamlanıp Mayıs’da sonuçlar açıklanana kadar bu bölümden beklenecek birşey yok zaten. Ayrıca gördüğüm kadarıyla günlük sohbetlerin dışında herkes faydalı olabilecek öğrendiği herşeyi burada patlaşıyor zaman zaman. Forumda bilgi alınabilecek birçok aktif konu başlığı var zaten. Beğenmeyen bu başlığı okumasın. Paylaşımlarınızdan anladığım kadarıyla bir ablanız
olarak size naçizane tavsiyem Kimse için hayatınızda size keyif veren şeylerden vazgeçmeyin. Hoşlanmayan okumasın. Sevgiler...hay sen çok yaşa işte bu ya anlamadığım bilgiye erişmek isteyen kimse o bilgiye illaki ulaşılır ama şu an bekliyoruz herkes gibi ne yapalım yani mayısa kadar karalarmı bağlayalım somurtalımmı geçmiş postlarda düşüncelerimi bildiklerimizi bilgilerimizi paylaştık iş konusunda olsun yer konusunda olsun maliyetler konusunda olsun paylaştık sorusu olana yardım etmeye çalıştık başımızdan savmadık. yine söylüyorum sabah 7 akşam 10 / 11 e kadar pc başındayım market işletiyorum isteyen istediği konuda bilgim ve bildiğim kadarıyla yardımcı olurum bu benim her şeyden önce insanlık görevim....
-
hayırlı öğlenler arkadaşlar
-
görmek istemediğini zorla görmek istersen bu senin hatandır !
görmek istediğini görmek istemezsen buda senin yanlışındır !
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya sessizlik neden
Yok sessiz değilim aslında diğer sayfalarda takılıyorum bu aralar :))
-
Afiyet olsun arkadaşlar
-
@bidünya farkındayım da arada şuradayım de :))
-
@851962 sizede
-
-
Hayırlı akşamlar akşam namazını Newyork merkez camide kılacam gelmek isteyen var mı mübarekler
-
@851962 amerikanın herhangibir eyaletinde olsam yeterli olurdu da kura bekliyorum işte başka bişey gelmiyor elden
Benzer Başlıklar
127
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k