@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
umut ve umutsuzluk birbirleriyle kardeşmi yoksa kavgalımı yada küsmü ? kim bilir umut bazen bir çocuğun hayalinde saklıdır bazende yaşlı bir insanın yaşanmışlıklarında bazende genç bir delikanlının yada genç kızın gözlerinde dir. umutsuz olmaz umutsuz yaşanmaz umutsuz hiç olmaz, umut etmek beklemek, umut ettiğini beklediğine değmesi ve mutlu olabilmek. hayat işte insanlara neler neler düşündürüyor yaşayamadıklarını yaşamak istediklerini umut ettiklerini bir bir yaşayabilmek özgürce sınırsızca korkmadan , ürkmeden korkusuzca.
ya o umutsuzluk yokmu insanı bitiren korkutan kalabalıklar içinde yalnızlaştıran bir başına çaresizce bırakıp boynunu belini büken. tüm yaşama hevesini alıp seni bir başına bırakıp hayattan koparıp içindeki yaşama hevesini alıp yaşayan ölü yapan. ah ah o umutsuzluk yokmu kendine esir edip içini eritip kemiren dünyaya insanlara ve hatta yaşama bakış açını değiştiren ama unutma sen farklısın , sen kıymetlisin , sen değerlisin , ve sen birilerinin bitanesi ,canı evladı , aşkı ,canı , beklediği , özlemi herşeysin sakın umutszluğun sizi ezmesine etkilemesine fırsat vermeyin siz sandığınızdan daha değerli ve kıymetlisiniz. istediklerinize kavuşabilmek belki biraz zaman alıcak belkide hiç olmayacak olsun canın sağolsun senin....
neden yazdığıma gelince bilmem aklıma geldi yazdım arada bir geliyorlar bana bende kelimelere döküyorum belkide hep hayatla kavgalı olmamdandır 
Oktay abi, umutsuz anlarda umut oldu yazın teşekkürler