DV2021 Bekleme Odası
-
@murat34 9 yıllık eyt li nasıl oluyor emekliliginizemi 9 yıl kaldı yani maaşlı emekliliğinize
-
@asilelif Yok Normalde 9 yıl önce emekli oluyordum yaşı bekledik 50
-
31 yıl 7 ay prim günüm var askerlik hariç
-
@murat34 yaşınız kaç mahsuru yoksa
-
50 bitti
-
Yolun yarısını geçtik zaman su gibi
-
@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Yolun yarısını geçtik zaman su gibi
Aynen öyle zaman çabuk geçiyor ben bu sene emekliliğime doldurdum Daha doğrusu mecburi hizmet süremi bitirdim ama EYT Bana da vurdu tamı tamına 15 yıl😟
-
@asilelif Çok ta kafanıza takmayın çünki yapıcak hiç bir şey yok yıpratıcı oluyor inanın 35 yaşında emekli olan var ülkemizde onları düşününce hele
-
@murat34 yok takmıyorum Yani şöyle düşünüyorum En azından Tamam ben işi bırakıyorum artık çalışmak istemiyorum dediğim zaman emekliligim var diyebiliyorum
-
@Oktay-İbiş abi Dur bir tahminde bulunacağım senin hakkında bugün sattığın ilk ürün ekmek yada sigaraydı doğrumu 🤣
-
@asilelif Evet doğru bakış açısı
-
Ya bu kazananlar neden arada bir bekleme odasına girip Biz de geçen sene bekliyorduk kazandık Şu anda şunu yaşıyoruz deyip Bizede moral vermiyorlar
-
@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Düşünemedim kusura bakma
estafurullah kardeşim ben espirisine yazdım :)
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi Dur bir tahminde bulunacağım senin hakkında bugün sattığın ilk ürün ekmek yada sigaraydı doğrumu 🤣
olabilirde olmayabilirde :)
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
günaydın kardeşim hoşgeldin.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Senden de bu cevap beklenirdi söylesen ölürsün değil mi
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Senden de bu cevap beklenirdi söylesen ölürsün değil mi
nerde o günler en azından sonsuzluğun sahibine giderim :)
soruna gelince 4 ekmek ve 1 paket balmar süt vermişim.
-
11 sayfayı 2 dakika okudum daha doğrusu okuyamadım bazı yazar isimlerini görünce direk geçiyorum 😂😂
-
@851962, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
11 sayfayı 2 dakika okudum daha doğrusu okuyamadım bazı yazar isimlerini görünce direk geçiyorum 😂😂
Aferin iyi yapıyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum