Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş Cümleten günaydın

günaydın kardeşim 😉

• ⭐⭐

@murat34 günaydın

• @asilelif Valla günaydın diyoruz ama işyerinde yim hala karanlık aydınlansın artk yahuu

• Dün akşam saat 18:00 de işten çıktım karanlık sabah işe geldim 07:45 yine karanlık evde gündüz yüzü gördüğümüz yok şükür

• ⭐⭐

Bizde de durum aynı karanlıkta gidip karanlıkta dönüyoruz valla 😟

• Neyse artık gün dönümü başladı günler bu haftadan itibaren uzuyor

• ⭐⭐⭐

bari yanımda yazmayın kardeşim bu ne ya bu ne ben sabah 6,30 da kalkıp akşam 10 da kapatıyorum dükkanı ben insan değilimiyim ulen 🙂

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

bari yanımda yazmayın kardeşim bu ne ya bu ne ben sabah 6,30 da kalkıp akşam 10 da kapatıyorum dükkanı ben insan değilimiyim ulen 🙂

Sana saat 10 da kapat diyen mi var 8'de kapat biz mecbur geliyoz senin gibi kendi işimiz değil

• @Oktay-İbiş Düşünemedim kusura bakma

• Ben şu an 9 yıllık EYT li olarak emekliliğe hakkazanınca devreler yandı bu sıralar ondan

• ⭐⭐

@murat34 9 yıllık eyt li nasıl oluyor emekliliginizemi 9 yıl kaldı yani maaşlı emekliliğinize

• @asilelif Yok Normalde 9 yıl önce emekli oluyordum yaşı bekledik 50

• 31 yıl 7 ay prim günüm var askerlik hariç

• ⭐⭐

@murat34 yaşınız kaç mahsuru yoksa

• 50 bitti

• Yolun yarısını geçtik zaman su gibi

• ⭐⭐

@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Yolun yarısını geçtik zaman su gibi

Aynen öyle zaman çabuk geçiyor ben bu sene emekliliğime doldurdum Daha doğrusu mecburi hizmet süremi bitirdim ama EYT Bana da vurdu tamı tamına 15 yıl😟

• @asilelif Çok ta kafanıza takmayın çünki yapıcak hiç bir şey yok yıpratıcı oluyor inanın 35 yaşında emekli olan var ülkemizde onları düşününce hele

• ⭐⭐

@murat34 yok takmıyorum Yani şöyle düşünüyorum En azından Tamam ben işi bırakıyorum artık çalışmak istemiyorum dediğim zaman emekliligim var diyebiliyorum

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş abi Dur bir tahminde bulunacağım senin hakkında bugün sattığın ilk ürün ekmek yada sigaraydı doğrumu 🤣

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.6k

| | | |