DV2021 Bekleme Odası
-
@Muhtaradana güzel bir bakış açısı 👏👏👏
-
Selamunaleyküm cümleten günaydın arkadaşlar güzel mutlu huzurlu sissiz cadısız gnlük güneşlik bir gün yaşamanız dileğiyle ALLAH herkese işinde gücünde mesleğinde yaptığı işte kolaylıklar versin. 2020 mayısa kadar makaraya devam hadi kolay gelsin tekrardan.
-
@Oktay-İbiş günaydın hayırlı sabahlar
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş günaydın hayırlı sabahlar
günaydın kardeşim sis varmı hala ankaranın bağlarında :) sabah sabah aç karnına Türk kahvesi içmem lazım açılamadım kendme gelemedim hala bu aralar yorgunlukla başım belada...
-
@Oktay-İbiş yok abi Dün itibarıyla açıldı dört beş gündür sisliydi ama bugün de fırtına varmış Bu arada ben sabah kahvesini içtim Sana da afiyet olsun
-
@Oktay-İbiş ya bir şey merak ettim Doğru söylüyorsun ama genelde bakkallarda ya da dükkanlarda veresiye teklif etmeyiniz yazar doğru söyle sen de yazdın mı🤣
-
@Oktay-İbiş ya bir şey merak ettim Doğru söylüyorsun ama genelde bakkallarda ya da dükkanlarda veresiye teklif etmeyiniz yazar doğru söyle sen de yazdın mı🤣
yazdım abisi hatta 8 senede 80 milyarın üstüne kalemde çektiğim doğrudur. biz kötü esnaf olamıyoruz kötü esnaftan kasıt veresiye vermeyen vicdan yapmayan peşin çalışan esnaf. çocuğu hasta olur acil para lazım olur o an kasada çıkarır veririm yada yada kargosu gelir öderim neden ödedin der sanki bilmiyor. bu ve bunun gibi bir sürü şey paranla rezil olucaksan market bakkal aç :)
-
@Oktay-İbiş işe yarıyor mu bari
-
@Oktay-İbiş Günaydın hayırlı haftalar
-
@Oktay-İbiş işe yarıyor mu bari
işe yarıyormu derken ne işe yarıyor vicdansız olmakmı vicdanlı olmakmı :)
-
@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Günaydın hayırlı haftalar
eyvallah bilmukabele varol kardeşim.
-
bu arada 2020 mayıs sonuçlar açıklandıktan sonra duruma göre kazanırsam marketi bir müddet daha işletip gitmeye yakın satıcam. yok çıkmaz ise dükkanı mayıstan sonra satıp emlak işine yönelmeyi düşünüyorum en azından hafta sonu tatili vs olur daha sosyal olurum :) benim gibi sürekli tır ve iş makinası ile çalışan hareketli biri için olağan durgun işler yıprattı :) ama belki ani bir kararla iş makinası yada tır ada çıkabilirim belli olmaz :)
-
@Oktay-İbiş sakın deneme derim özellikle tır işi bu sıralar facia
-
günaydın arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyoum, genel de okuyucu olarak yer aldım ancak bu konudaki hoş sohbeti görünce yazmak istedim, selamlar herkese :)
-
@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş sakın deneme derim özellikle tır işi bu sıralar facia
uzun yol değil kardeşim hafriyat bizimkisi uzun yol çalışmam Türkiyede :)
-
@onrkynr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
günaydın arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyoum, genel de okuyucu olarak yer aldım ancak bu konudaki hoş sohbeti görünce yazmak istedim, selamlar herkese :)
ve aleyna aleyküm selam kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.
-
Selamun aleyküm hayirli sabahlar herkese.. gününüz aydin olsun abilerim ve ablalarim :)
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamun aleyküm hayirli sabahlar herkese.. gününüz aydin olsun abilerim ve ablalarim :)
ve aleykümselam amin kardeşim bilmukabele.
-
@Oktay-İbiş bende tam onu diyorum zaten inşaat sektörü rahmetli olduğundan hafriyatçı arkadaşlarımın durumları hiç iyi değil maalesef tabi ben istanbul bazında diyorum çoğu araç parkını %60 küçülttü
-
@HPX Günaydın Hoş geldin Bak seni takip etmiyorum zannetme o notları istiyorum Yok öyle sınavım var Sınava girdim sınavdan çıktım Eeeee sonucu 🤔🤔🤔
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum