DV2019 bekleme odası
-
Günaydınlar efendim.
İyi pazarlar. İyi ve yağmurlu bir sabahtan merhabalar.
Son 👉9👈 gün.
Vay be tek rakamlara gelmişiz.🤧 -
Roket geri sayımda Son 👉9👈 gün
-
Ne güzel yahu burdaki herkes inanılmaz hevesli. Ben çıkmayacağına eminim, dolayısıyla hayal bile kurmuyorum :D
-
@hakan122 umut fakirin ekmeği🤣 tabii ki hevesli olacağız topu topu hevesimiz 9 gün sürecek zaten.
-
@reader şunun şurasında 15ine ne kaldı ki 😂😁
-
@likable sadece 9 gün inanamıyorum
-
@hakan122 hevesli olduğumuz doğrudur ama şansın %1,5’un altında olduğununda farkındayız ozaman Dans 😁 🕺🏻
-
Bu hafta çok yoğunum zaten göz açıp kapayana kadar geçecek ah le yar yar ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum belki 15inde hüngür hüngür ağlarım her iki durumda da ve artık bu iş de biter...
-
Herkese merhaba, uzun zamandır forumu ve fb grubunu da takip ediyorum ama üyelik alıp mesaj atmak yeni aklıma geldi :) ilk kez başvurdum ya nasip diyerekten herkese bol şans!
Bu arada sayın @reader belki de nickname'inizi "counter" olarak değiştirmelisiniz :)
-
@pacaveli sende inşallah kısa sürede mülakata çağırılırsın. İmzanda gördümde numaran biraz yukarılardaymış.
-
@bahadır-kaplan çok teşekkürler umuyorum ki Mayıs ayı içinde hepimiz mutlu olacağız, inşallah düşük numaralar ile kazanacaksınız sizlerde..
-
Bu ileti silindi! -
@djimme hoşgeldiniz. Evet hep counter olarak göründüm ama ben daha çok reader olmayı seven biriyim aslında. Bu arada aranızda "Dinle Küçük Adam" kitabını okuyan var mı? Yoksa tavsiye ederim.
-
@djimme hosgeldiniz, bol sanslar :)
-
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
gecen yılların birinde sonuclar acıklanmıştı sonra "hata oldu" denilip iptal edilmişti ve yeni çekiliş yapılmıştı kazanan badmanler ve badgirlslerin hepsi mors olmustu. su usa da bi çekiliş bile beceremiyor.
aynen oyle :) devlet dairelerini gozde cok buyutmemek lazim.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells hoşbuldum, ekşideki entrylerinizi görüp de başvurmuştum gc ye :)
-
Bu ileti silindi! -
Seni Düşünmek
Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...
Nazım Hikmet Ran
-
@sefer-çavuş şuan Texas’ta hayal etmeye başladım 😁
-
@djimme DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells hoşbuldum, ekşideki entrylerinizi görüp de başvurmuştum gc ye :)
bol sans :) umarim halihazirda forum uyesi olan arkadaslara da cikar, zaten kazandiktan sonra katilan pek cok arkadas olacaktir... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum