DV2021 Bekleme Odası
-
@Calibraturbo bak eksiği yedin Ben sana ne dedim🤣
-
Forumdaki arti/eksi oylama sisteminin amacindan farkli olarak keyfi nedenlerle kullanilmasi ya da bu sistemin kotuye kullanilmasi forumdan banlanma sebebidir arkadaslar, bilginize. Bu sistemi seri eksi vermek icin kullananlar forumdan kalici ya da gecici olarak cikarilacak.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Forumdaki arti/eksi oylama sisteminin amacindan farkli olarak keyfi nedenlerle kullanilmasi ya da bu sistemin kotuye kullanilmasi forumdan banlanma sebebidir arkadaslar, bilginize. Bu sistemi seri eksi vermek icin kullananlar forumdan kalici ya da gecici olarak cikarilacak.
beklenen açıklama geldi @asilelif duymak istediğimizi duyduk sayın @crazycells , den
-
@Oktay-İbiş Teşekkür ederiim❤️ Hoş bulduk herkese bol bol şans diliyorum, iyi olan kazansın 😁
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Teşekkür ederiim❤️ Hoş bulduk herkese bol bol şans diliyorum, iyi olan kazansın 😁
rica ederim kardeşim şansınız bol olsun...
-
24 yaşındayım ve ilk başvurum bu yüzden heyecanlıyım mazur görün arkadaşlar, her sene katılmayı düşünüyorum, bu arada İngilizce kursuna yazılıp İngilizcemizi ilerleteceğiz, temel var, yaklaşık 10 bin dolarımız var bu iş için ayırdığımız, olursa üstümüzdeki herşeyi satıp sermayeyi yükselteceğiz, 3-5 sene başvursam 2 kişi üzerinden, çıkma şansımız nedir, 9 sene bekleyen var, allah herkesin gönlüne göre versin
-
@Kedicik1616 bence bu işin yüzdesi yok tamamen kısmet
-
@asilelif Kader kısmet☺️
-
24 yaşındayım ve ilk başvurum bu yüzden heyecanlıyım mazur görün arkadaşlar, her sene katılmayı düşünüyorum, bu arada İngilizce kursuna yazılıp İngilizcemizi ilerleteceğiz, temel var, yaklaşık 10 bin dolarımız var bu iş için ayırdığımız, olursa üstümüzdeki herşeyi satıp sermayeyi yükselteceğiz, 3-5 sene başvursam 2 kişi üzerinden, çıkma şansımız nedir, 9 sene bekleyen var, allah herkesin gönlüne göre versin
Şansınız bol olsun. 17. başvurusunda kazanan oldu bu yıl sanıyorum. Umarım o kadar beklemeyiz :))
-
@bidünya Umuduna hayran oldum, az buz değil 17 sene 😁
-
@bidünya Umuduna hayran oldum, az buz değil 17 sene 😁
Helal olsun valla
-
@asilelif aa hiç haberim yok valla, bildirim mi geliyo nasıl haberimiz oluyor ki 😂
-
@crazycells harikasın ali
-
@Kedicik1616 Azmin zaferi ✌️
-
@aysegul sen daha uyu şekerim 🤣🤣
-
@aysegul el işareti aşağıya bakıyor
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@aysegul el işareti aşağıya bakıyor
Yani -1 falan yazıyor
-
+larla dolu yaşamımda -ksilerdeyim :)
-
Bugun telework yapiyorum, evden calisiyorum. Halk TV'de "ayrintilar" basladi, onu izliyorum.
-
Herkese merhaba uzun zamandır foruma giremiyorum nasılsınız arkadaslar nasıl gidiyor hayaller
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum