Güzel özlü bir söz bırak
-
Kalbimi kıran bana yaIan söyIemiş oIman değiI, bir daha sana inanmayacak oImam. -Victor Hugo
-
Kendim olmak için nefret edilmeyi göze aldım. -Tom Robbins
-
Boşuna korkmayın, doğru bir şey yaptığınızda hayat o kadar güzel ki… Dostoyevski
-
İyi biri olduğun için herkesin adil davranmasını beklemek, sırf vejetaryan olduğun için boğanın saldırmayacağını düşünmek gibidir. — Dennis Wholey
-
Enerjini dünü geri almak için değil yarınları kazanmak için harca.
-
Önyargıları yok etmek, kaldırmak atomu parçalamaktan daha zor. — Albert Einstein
-
Şikayet ettiğin o hayat, belki de bir başkasının rüyasıdır. Tolstoy
-
Yap gitsin! Çünkü en çok hatalardan ders çıkarırız. — Al Pacino
-
Tecrübelerin iyi kararları, kötü kararların da tecrübeleri doğurur. — Barry LePatner
-
Herkesin doğru kabul ettikleri büyük ihtimalle yanlıştır. — Paul Valery
-
Başarının bir yolu yok ama başarısızlığın formülü herkesi memnun etmeye çalışmaktır. Bill Cosby
-
İlk düğmesini yanlış iliklersen, o gömlekte yanlış olanı düzeltemezsin. C. Bruno
-
Tanrı kuşlar için ağaçlar yaratırken insan kafesler yarattı. — Jacques Deval
-
Yalnızca bir aptal, suyun derinliğini iki ayağıyla ölçmeye kalkar. Afrika Atasözü
-
Söylediklerini kabul edemem. Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum. Voltaire
-
Akıllı görünmeye çalışmak akıllı olmanın önünde engeldir. Rochefoucauld
-
Başkasından değil, dünkü senden üstün ol. Hint Atasözü
-
Haraketler sozlerden daha yuksek ses cikartirlar
-
Köprüyü bir grup insan inşa eder ama milyonlarca kişi üstünden geçer. Özbek Atasözü
-
Kapının kilitli olduğunu anlamanın tek yolu onu açmaya çalışmaktır. Montaigne
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum