Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Ne kadar zahmetli o kadar kıymetli

işin keyfine eğlencesine ne yapılacaksa yapılsın ya, şafak da sayılsın ne olacak
Bir zararı yok nasılsa, yıkılacak insan şafak saymasa da yıkılır, metanetli insan şafak saysa da sükunetini korur 
ama geçen mayısta hiç de yıkılmadım valla, bu sene de çıkmazsa yıkılmam gibi geliyor. Kimseye de bu konuda tavsiye veya direktif vermem, çünkü bu tarz şeyler yapısaldır, birilerinin hatırlatmasıyla olacak şeyler değil, hayatını adayıp bel bağlayacaksa bağlar, talihli olamadığında yıkılacaksa yıkılır, günlerce kendine gelemeyecekse yine gelemez, o yüzden gün de sayılır, hayallerle yatıp kalkılır da.. zararlı şeyler değil bunlar, en fazla birkaç gün veya haftanız kötü geçer o kadar
durmak yok hayallere devam
Aynen ben de bu moddayım. Evet hayallerim var ama ihtimallerin farkındayım niye yıkılayım