@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz evet en sağlıklı yöntem ve forumda tavsiye edilen, sağlık raporsuz mülakata katılmak,mülakata gitmeden önce DV2020 Mülakat deneyimlerini bir daha gözden geçirin isterseniz
Son olarak evliğinizi kanıtlayacak tüm belgeleri eşinizle olan wp görüşme çıktıları, düğün, nişan fotoğrafları vb.. kanıtlayıcı tüm belgeleri mülakata götürmeyi unutmayın, bol şans -
@Muhtaradana Teşekkürler dostum:)
-
Gerekli evraklarda adli sicil kaydi ve vukuatli nufus kayıt var da bebeğe adli sicil kaydi oluyor mu acaba:)
-
Herkese Merhaba,
Biz de 2020 talihlisiyiz, KCC den evrak isteğine karşılık, evraklarımızı gönderdik, ve otomatik bir cevap aldık, bazı arkadaşlar imzalarında aldıkları otomatik cevabı KCC evrak onayı olarak algılıyorlar ( Başta ben de öyle düşünmüştüm). 3-6 hafta içinde cevap alamazsanız haber edin maili evrak onayı yerine geçmiyor anladığım kadarıyla.. Numaramız 45XXX sanırım case no'lar current olana kadar bekleyeceğiz.
İmzamı güncelledim, listeye kaydımı yaptım. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, umarım hepimiz istediğimiz sonuçlarla karşılaşırız. Sayın @crazycells bu sene ki bu yüksek case no'lar ile ilgili bir sonuca ulaşabildiniz mi merak ediyorum, şansımız var mı acaba ? Size de emekleriniz için çok teşekkürler !
-
@amanintouchable
Hayır, bebek için pasaport ve anne veya babanın vukuatlı nüfus kayıt örneğinin bir kopyasını dosyasına eklemeniz yeterli, bu kopyanın dosya ismini bebeğin isim ve soyismine göre adlandırıyoruz -
Evrak onay mail ı alan son numara nedir? Bilgisi olan var mı?
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Evrak onay mail ı alan son numara nedir? Bilgisi olan var mı?
139xx
-
@Aristoi teşekkürler cevap için
-
Merhaba,
Evraklarimi 28 ekim itibariyle gonderdim ancak herhangi bir donus alamadim. 28 ekim tarihinden sonra da bir evlilik gerceklestirdim. Bu durumu yasayan arkadaslar bu surecte ne yaptilar yardim edebilirler mi? Kccstate gov a mail atiyorum ancak tatmin edici bir cevap alamiyorum ve gunler sonra donuyorlar.
Gercekten cok sikistim:( -
@jermainlenscemil, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Merhaba,
Evraklarimi 28 ekim itibariyle gonderdim ancak herhangi bir donus alamadim. 28 ekim tarihinden sonra da bir evlilik gerceklestirdim. Bu durumu yasayan arkadaslar bu surecte ne yaptilar yardim edebilirler mi? Kccstate gov a mail atiyorum ancak tatmin edici bir cevap alamiyorum ve gunler sonra donuyorlar.
Gercekten cok sikistim:(KCC'ye email gonderip, esiniz icin yeni bir form olusturmalisiniz ve kendi formunuzu guncellemek icin actirmalisiniz.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim linki kopyaladım takip edeceğim. şu an avrupa 10,300 lerde gözüküyor. sanırım 13.000 ocak ayında gelir
sizin bu süreç hakkında bilgi ve tecrübeniz nereden geliyor? sürekli araştırıyor musunuz? yoksa green card alıp abd gittiniz mi? ben pc bakacak vakit bulamıyorum 
-
@crazycells çok teşekkür ederim. KCC adresine mail atıyorum ancak otomatik cevap dışında bir geri dönüş gerçekleşmiyor. documents adresine de belgelerimi ilettiğimde evli değildim şahsi bekar halimle belgelerimi iletmiştim.
Ayrıca, https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx şu adresten kendi dosyamın olduğu bölüme add applicationdan eş veya çocuk durumu seçebiliyorum. KCC den bir onay gelmeden bu işlemi yapmalı mıyım ? çok kararsıızım
-
@Muhtaradana ocak vize Avrupa için 14.000 diye açıklanmış
13. binlerdeyim ben. mail bekleyeceğim heyecanla -
@hope34 sadece forumdaki ilgili başlıklardaki güncel ve eski tecrübeleri okumak yeterli oluyor,dikkatinizden kaçtı sanırım imzamda tüm bilgilerim yazıyor
-
@hope34 tebrik ederim,hayırlı olsun ay sonu gibi mülakat tarihinin habercisi olan emaili alırsınız
-
@Muhtaradana yeni açıklanan numaralar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? sizce bize sıra yeter mi ?
-
Hocam bütün samimiyetimle söylemek isterim haftada en az 2 defa konsolosluğun önünden çekiyorum. Her geçtiğimde de kazanan ve çekilişe katılan formdaşlarımızın tamamına dua etmeye çalışıyorum
herşey gönlünüzce olsun. -
Arkadaşlar merhaba, 6 Ocak'ta mülakatımız var ve eşim için de DS doldurmam gerekiyor fakat hiçbir şekilde konsolosluk maillerime cevap vermiyor ve telefonları da açmıyorlar. DS için iletişim kurmanın başka bir yolu var mıdır?
-
@hudaverdi007 bence ilerleyişi çok güzel gidiyor, aslında eski süreçlerle kıyaslama doğru değil ama, motivasyonumuzu kaybetmemek adına sayın @serciyilmaz ın hazırladığı, 2012 yılından günümüze yayınlanan bültenler ve ay başına düşen ortalamalarının olduğu tabloyu incelediğimizde
️
link
️
https://yesilkartforum.com/forum/post/1090912012 ve 2015 yılları hariç ocak bültenlerinde bu kadar yüksek artış yok maşallah
Dv 2012 nin ilerleyişi belkide dv 2020 nin muhtemel ilerleyişi olacak -
@Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Arkadaşlar merhaba, 6 Ocak'ta mülakatımız var ve eşim için de DS doldurmam gerekiyor fakat hiçbir şekilde konsolosluk maillerime cevap vermiyor ve telefonları da açmıyorlar. DS için iletişim kurmanın başka bir yolu var mıdır?
Telefon ile görüşmek için aradığınızda direk 0’a basın bu şekilde bağlanabilirsiniz.
Ama telefonla görüşüpte işlerini halledebilen daha göremedim ben. Önceden hızlı bir şekilde dönüş sağlıyorlardı maillere ama ne hikmetse bu aralar çok geç cevap veriyorlar.
Siz iletişime geçerken hangi adresi kullanıyorsunuz?
Benzer Başlıklar
129
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum