DV2020 bekleme odası
-
@turturine beklemen lazım ona bakarsan bayan olanlara askerlik evraklarını gönderin diyor. Yani her mail şahsa özel değil ortak gönderiliyor.
-
@turturine her ayın 15nde alağıdaki siteden bir ay sonra ki current olacak nuamralar yayınlanır. Ozaman sen de mail atarsın.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html -
@ayvalik10 çok teşekkür ederim
-
@turturine rica ederim her zaman birbirimize yardım ederiz
-
@turturine bence de email atmaniza gerek yok. iki isminizi de yazabilirsiniz, birini parantez icine alirsiniz.
-
@nryoz merhabalar bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Acaba öğrenebildiniz mi? Şimdiden teşekkürler :)
-
Arkadaslar bir sorum olacaktı asya icin cutoff aralik 6000 idi. Benim numaram 6300lerde benim numara aktif olacagi ay ocak dimi? ama evrak istegim yeni geldi. Evraklarimi ancak toplayabiliyorum. Ctesi gönderebilirim. Geç kaliyor muyum? Oyle birsey var mi
-
@Hosko asya için aralık ayı 8200 cut-off görünüyor, siz evrak mailinizi gönderdiğinizde , eğer 1-8200 arasındaysanız sıranıza göre uygun ve yakın bir mülakat tarihi verilecektir . Kolay gelsin :)
-
@serotonin ben aralikta evragimi gonderdigimde bir de onaylanmasini beklemeliyim dimi? Bu gibi durumda evrak hızlı onaylanmis durum oldu mu biliyor musunuz?
-
@Hosko @Cemal-Kalın ile hemen irtibata geçer misin çünkü senin durumun aynısı ondaydı.
-
@ayvalik10 simdi sordum. onun henuz case no aktif olmamış.
-
@Hosko Aralığın kaçında gönderdiniz, "Congratulations records indicate" e-mailinin size gelmesi yakındır
-
@Hosko senin mülakat tarihi için sistemi kontrol ettin mi
-
@Muhtaradana ben daha evraklari göndermedim
-
@ayvalik10 hayir nasil kontrol ediyorduk? Evrak gondermeden olur mu ki
-
@Hosko evrak göndermen için sana mail gelmedi galiba ki evrak göndermedim cevap yazmışsın. İşte ben seni neden cemale gönderdim çünkü ona da mail gelmemişti. O benim numaram current olmasına rağmen evrak gönderme maili gelmdi diye mail atmıştı hemen arkasından evrak gönderme maili geldi ondan sonra hemen onay maili geldi şimdi mülakatını bekliyor.
-
@ayvalik10 bana istek gelmedi ben de mail attim onlar da cevaben evrak isteme maili attilar ama numarama gore ocakta mulakata girmem gerekti ama hala evrak topluyorum. Ocakta mulakata giremicek duruma düştüm. Yonlendirdiginiz kisiyle önceden konuşmustuk onun henüz case no aktif olmadi dedi. Benim sorum numaram aktif olmasina ragmen sonraki aylarda mülakata girebiliyor muyuz bir sorun oluyor mu? Cok uzun oldu kusura bakmayin tesekkur ederim :)
-
@Hosko sen evrağı gönderidğin aydan sonra hangi ay geliyorsa o ay hemen sana mülakat tarihi çok yoğunluk yoksa verilir. Tabiki de girebiliyorsun.
-
@Hosko siz ne zaman göndermeyi planlıyorsunuz,şu an gönderseniz muhtemelen şubat ayınada mülakat tarihi alamazsınız
-
@ayvalik10 anladim merak ettigim buydu cok tesekkurler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum