DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş sanki evdekiler çalışmıyor temizlige temizlikçi geliyor yemek dışardan geliyor çocuklara dadılar bakıyor birde kadın azalıyor siz susuyorsunuz durun gülecem 🤣🤣🤣🤣🤣
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş sanki evdekiler çalışmıyor temizlige temizlikçi geliyor yemek dışardan geliyor çocuklara dadılar bakıyor birde kadın azalıyor siz susuyorsunuz durun gülecem 🤣🤣🤣🤣🤣
zengin olsa idiniz oda olurdu. her gün kongen , pedikür , manikür , gezmeler felan ama durum müsait değil :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş bir kere siz erkekler robot gibisiniz hanımlar sizi yönlendirmezse o evin çarkı dönmez
aynen haklısın bizler sizlerle tanışmadan önce taş devrinde yaşıyorduk elimizde mızrak yabani hayvan avlıyorduk siz bayanlarla tanışınca insan olduğumuzu anladık dimi giyimi kuşamı oturup kalkmayı hatta konuşmayı öğrendik sayenizde siz cennetliksiniz :) eheueheheh
O zamanda anneleriniz yardım etmis
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Yav he he burada bile lafı nasıl alıp ete bağlıyorsun çözemedim evde kahveylemi yetiniyon
biz erkekler dış kapının mandalı gibiyiz szi ekonomistsiniz ya evin işleri vs sizden soruluyor ya bizler amele eve gelirken onu getir bunu getir :)
Hayat müşterekti yaa unuttun mu😂
ben o hayatın müşterekliğine inanmıyorum :) çalışan biz didinen biz ama lafıda yiyen biz azarı işitende biz :)
E napalım biz de bütün gün yatmıyoruz valla ben joker gibiyim nerde açık varsa oradayım. Ev, iş, çocuklar.... Bir de evin içindeki dengeleri sağlamak var. Babayla çocuklar arasındaki tercümanlık var. Bir gün yüzün gülmese az enerjin düşük olsa sistem çöküyor😂😂😂
-
@Oktay-İbiş bir kere siz erkekler robot gibisiniz hanımlar sizi yönlendirmezse o evin çarkı dönmez
aynen haklısın bizler sizlerle tanışmadan önce taş devrinde yaşıyorduk elimizde mızrak yabani hayvan avlıyorduk siz bayanlarla tanışınca insan olduğumuzu anladık dimi giyimi kuşamı oturup kalkmayı hatta konuşmayı öğrendik sayenizde siz cennetliksiniz :) eheueheheh
O zamanda anneleriniz yardım etmis
anamda babama çektirmiş ne farkeder :) adamın kafasında saç kalmadı uçak pisti gibi sinek bile duramıyor düşüyor hemen :)
-
zengin olsa idiniz oda olurdu. her gün kongen , pedikür , manikür , gezmeler felan ama durum müsait değil :)
Hiç affetmezdim😂😂😂
-
Aynen birde babalarla çocukların arasındaki köprüyü kuruyosun demiyorlarki bunlar çocuk bıraksam birbirlerini yerler
-
@Oktay-İbiş Yav he he burada bile lafı nasıl alıp ete bağlıyorsun çözemedim evde kahveylemi yetiniyon
biz erkekler dış kapının mandalı gibiyiz szi ekonomistsiniz ya evin işleri vs sizden soruluyor ya bizler amele eve gelirken onu getir bunu getir :)
ben o hayatın müşterekliğine inanmıyorum :) çalışan biz didinen biz ama lafıda yiyen biz azarı işitende biz :)
E napalım biz de bütün gün yatmıyoruz valla ben joker gibiyim nerde açık varsa oradayım. Ev, iş, çocuklar.... Bir de evin içindeki dengeleri sağlamak var. Babayla çocuklar arasındaki tercümanlık var. Bir gün yüzün gülmese az enerjin düşük olsa sistem çöküyor😂😂😂
o sistemin açığı var ismide para :) para olunca yüz ifadeleri değişiyor yaşama sevinci geliyor bir anda hatta enerji tavan yapıyor :)
-
Hiç affetmezdim😂😂😂
avm lerden hiç çıkmaz habire alışveriş :)
-
@Oktay-İbiş bir kere erkeklerin kaderi kellik hemen bunu kendinize çevirmeyin bir de anacına sormak lazım ne çekti babandan (bu arada ikisininde ellerinden operim 🤣)
-
Aynen birde babalarla çocukların arasındaki köprüyü kuruyosun demiyorlarki bunlar çocuk bıraksam birbirlerini yerler
yaw he he :)
-
@Oktay-İbiş bir kere erkeklerin kaderi kellik hemen bunu kendinize çevirmeyin bir de anacına sormak lazım ne çekti babandan (bu arada ikisininde ellerinden operim 🤣)
ne çekecekler adamın ömrü gitti adamı öyle terbiye etmişki vahşi olan babam uysallaşmış anam bir şey dediğinde haklısın hanım diyor adam napsın :) ben olduğum zaman yanında dikleniyor garibim :)
-
@Oktay-İbiş demekki kadının canına tak etmiş artık oda sesini çıkarmaya başlamış
-
o sistemin açığı var ismide para :) para olunca yüz ifadeleri değişiyor yaşama sevinci geliyor bir anda hatta enerji tavan yapıyor :)
Yok işte öyle olmuyor. Bugün enerjim Yok ruh halim iyi değil konuşasım gülesim yok deme lüksümüz yok maalesef. Sistemi ayakta tutacak biri lazım çünkü😄 Para da bonus tabi hayır demeyiz
-
@Oktay-İbiş demekki kadının canına tak etmiş artık oda sesini çıkarmaya başlamış
Evet genelde erkeklerin gençken kadınların yaşlandıkça sesi çıkmaya başlıyor😂😂😂
-
@bidünya eee napsın kadın sus sus bir yerde patlıyor bizde sabır taşı değiliz ya
-
dikkat ettiyseniz ben cevap yazmıyorum ;) siz şimdi bu kafayla artık ne zaman durursunuz ALLAH bilir.
-
Birde aynı erkeklerin kızları evlense kocaları kızlarına öte git dese kıyameti koparırlar
-
Birde aynı erkeklerin kızları evlense kocaları kızlarına öte git dese kıyameti koparırlar
bak fena yerden geldin kızıma kimse öte git diyemez :)
-
@Oktay-İbiş demesinde zaten ben kız tarafıyım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum