DV2021 Bekleme Odası
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hızlıca geçtim, detaylı okuyamadım ama şunu belirteyim, her ülkeye ayrılmış bir kontenjan yok, sadece her ülkeye verilebilecek max bir vize sayısı var, onu geçmedikten sonra sorun yok. Onun haricinde tamamen şans.. almanyadan yapılan başvuru sayısı Türkiye ye oranla çok düşük, o yüzden istatistik gereği talihli sayısı da verilen vize sayısı da haliyle buraya göre daha az olacaktır. O yüzden bu konuda bir kıyaslamaya girmenize gerek yok. 2 ülke de eu torbasında zaten..
Anlasildi ozaman ablam. Kiyaslama yapmaya gerek yok ozaman senin dedigin gibi.. bakicaz, beklicez ve görcez ozaman :)
-
@HPX 👍🏻
-
Günaydın arkadaşlar bütün iyi şeyler hepimizin olsun inşallah
-
Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun!
Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı işler hayırlı Cumalar. -
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar bütün iyi şeyler hepimizin olsun inşallah
Amin bacım günaydın
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun!
Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı işler hayırlı Cumalar.Günaydın abi hayırlı cumalar
-
Herkese günaydın arkadaşlar
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
@asilelif bu güzel dileğe kocamann bir AMİNN gelsin benden 🙏🙏🙏
-
Günaydın forumdaşlar.herkese güzel bir gün dilerim
-
Günaydın arkadaşlar 4 ay 29 kaldı şunun şurasında 🙏🙏🙏
-
@Oktay-İbiş abi sen bir haber bekliyordun ne oldu
-
@Oktay-İbiş abi sen bir haber bekliyordun ne oldu
bekliyorum hala haber.
-
@Oktay-İbiş hadi bakalım iyi olur inşallah Allah haber bekleyen herkese güzel ve hayırlı haberler verdirsin
-
@Oktay-İbiş hadi bakalım iyi olur inşallah Allah haber bekleyen herkese güzel ve hayırlı haberler verdirsin
hayır diyelim sonu hayır olsun...
-
Selamun aleyküm ve hayirli sabahlar. Cumamiz mübarek olsun.. allahim calisanlara kolaylik versin ve kendi isleriyle ugrasanlara bol kazanc nasip eyler insallah :)
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamun aleyküm ve hayirli sabahlar. Cumamiz mübarek olsun.. allahim calisanlara kolaylik versin ve kendi isleriyle ugrasanlara bol kazanc nasip eyler insallah :)
amin kardeşim bilmukabele ALLAH razı olsun ALLAH sanada zihin açıklığı versin.
-
Amin sagolasin abim 🤗 bugün varya rüyamda frankfurttaki amerikan konsolosluguna gitmisim, Göcmen vize icin bir kac seyler sormaya ondan sonra adamlar yardimci olmaya basladi pasaport kimlik herseyi verdim bi baktim direkt amerikan ehliyetini cikarmislar, kentucky eyaletinin onu verdiler elime ondan sonra uyandim 😂😂😂
-
Amin sagolasin abim 🤗 bugün varya rüyamda frankfurttaki amerikan konsolosluguna gitmisim, Göcmen vize icin bir kac seyler sormaya ondan sonra adamlar yardimci olmaya basladi pasaport kimlik herseyi verdim bi baktim direkt amerikan ehliyetini cikarmislar, kentucky eyaletinin onu verdiler elime ondan sonra uyandim 😂😂😂
hayır diyelim hayır olsun inşallah kardeşim. ;)
-
hayır diyelim hayır olsun inşallah kardeşim. ;)
Aynen abim :) hayirlisi olur insallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum