DV2021 Bekleme Odası
-
dünya eski dünya değil artık keza insanlarda öyle.
-
şu videodaki yaşamı hayatı hiç bir şeye değişmem cidden. özelikle o yemeği ve çayı en lüks restaurantladaki yemeğe asla değişmem. iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=_0WdHWSoWCQ -
@Oktay-İbiş nerede yakalıyor balığı
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş nerede yakalıyor balığı
antalya taraflarında. doğa orman her şey harika
-
@haymatlos_ @Oktay-İbiş antalya da yaşıyor bu abimiz zaten :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ @Oktay-İbiş antalya da yaşıyor bu abimiz zaten :D
bende bugün şansa gördüm bu abimizi şekerim :) dedim ben izledim belki izlemek isteyenler vardır sebep olayım dedim ;)
-
işaret demişken oğlumla giderken öndeki arabayı gösteriyor baba abd yazıyor plaka da diye 😂😂
-
@haymatlos_ yaaa işte böyle oluyor :)) belki hayatta birçok işaretle karşılaşıyoruz ama görmek istemediğimiz için göremiyoruzdur.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
şu videodaki yaşamı hayatı hiç bir şeye değişmem cidden. özelikle o yemeği ve çayı en lüks restaurantladaki yemeğe asla değişmem. iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=_0WdHWSoWCQAntalya...
Doğduğum ve büyüdüğüm şehir...
Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.
Bir süre sonra dönüp dolaşıp yine gideceğim şehir de diyebilirim :)
Fakat şu aşamada ülke sınırları içerisinde bulunduğumuz şartlardan dolayı bir süre dönüp dolaşmak gerekiyor.. Her ne kadar bu durum üzücü olsa da. -
Ben anca açabildim forumu iyi geceler hayal ailem 🙏 Bir mülakat deneyimlerini okuyayım bari biraz kimseler yoktur bu saatte 😊
-
Buralar bugün baya bir sessiz kalmış
-
-
@Hyller iyi geceler 🙋🏻♀️
-
@bolatmali Antalyayı bende çok severim bir yıl kadar kalma şansım olmuştu. Hem küçük hem de büyük bir şehir gibi ama daha düzenli doğa deniz şehir köy yayla her şey var aynı zamanda gelişmiş. Bir yerde olmasını isteyebileceğim her şeye sahip. Hatta yaşlanınca yine buraya dönelim demiştim eşime🤗
-
@bidünya çok iyisiniz yaaaa bu arada ne öğrendim temizlik yaparken en nankör iş ev işi 🤣🤣🤣🤣
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Buralar bugün baya bir sessiz kalmış
Haftasonu çocukların kursu, ev Di ödevdi derken koşturmaca geçiyor. Hafta içi yapamadıklarımızı telafi nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Koca yığın ütü beni bekliyor ama hiç gücüm yok. Kadın olmak çok zor ama ya :(
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bolatmali Antalyayı bende çok severim bir yıl kadar kalma şansım olmuştu. Hem küçük hem de büyük bir şehir gibi ama daha düzenli doğa deniz şehir köy yayla her şey var aynı zamanda gelişmiş. Bir yerde olmasını isteyebileceğim her şeye sahip. Hatta yaşlanınca yine buraya dönelim demiştim eşime🤗
Ben de Amrikadan önce Antalya ya göçmek istiyordum 🙈
-
@Hyller ben dışarı işini eşime verdim çocukları da ona sattım ama daha işin bitmedi ütü var mutfak var yarına gücüm kalırsa da pazartesinin yemeği ile dolaba yaprak sarması yapıp koymam lazım hazır yemek niyetine 😟😟🤣
-
@Hyller kısmet artık yaz tatiline gelirsiniz☺️
-
@asilelif nankörki ne nankör bir de yemek işi 40 saat uğraşıyorsun 5 dakkada yiyip kalkıyolar bugün dedim yavaş olun sindire sindire yiceksiniz bundan sonra🤣🤣🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum