DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş tamam da o zaman çocuklar olmaz eşimi vereyim ona öğret 🤣
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya evet evet doğru havacılık başladık bakalım fena değil dersler işimede yarar zaten işletme diyorum bakalım hayırlısı..
Allah zihin açıklığı versin. Başarılar dilerim. Ama şunu merak ettim sınava girmişmiydiniz yoksa geçişmi yaptınız.
üniversite mezunuydum o yüsden direk bölüm seç para yatır tık tık tık işledi ya ama bunu öğrenci kartı kullanmak için yapanlarda varmış :)
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş tamam da o zaman çocuklar olmaz eşimi vereyim ona öğret 🤣
niye az önce uşakları veriyordun yanıma çırak hayırdır :) 40 yaşındaki adamın kafası nasıl alıcak leyve hareketlerini :) bom kaldır bom indir desem yüzüme bakar ne diyor bu değişik der :) şev kes desem herhalde üstüme yürür :) makina yağla desem eline gress pompasını versem herhalde benle dalga geçiyor der :) bak kova söküp kırıcı takmayı daha söylemedim :)
-
@Oktay-İbiş tamam ya almıyoz bizde gider walmart alırız ne kızıyon. Ama sen gene fikir degistirirsen söyle 🤣🤣🤣🤣
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ zaten o karardan sonra konsolosluktan gelen bir email paylaşıldı ilgili başlıkta, konsolosluğun talihli arkadaşa gönderdiği emailde bunun bilgisi yer alıyordu.
eğer unganlar çıktı ise işin içinden biraz masrafımız azaldı sevindim...
-
@Oktay-İbiş tamam ya almıyoz bizde gider walmart alırız ne kızıyon. Ama sen gene fikir degistirirsen söyle 🤣🤣🤣🤣
ben iş makinası operatörüyüm ve tırcıyım ;) marketi kazara açtım bir daha market açmakmı ALLAH göstermesin :)
-
@Oktay-İbiş çocuğa youtube da izlediğin fenomenlerin çoğu cahil oğlum dedim de kızıyor bana zamanla anlar
-
@bidünya masallah ona
-
yok öyle hemen sıkışınca daralınca kaçmak uşaklara öğretecem operatörlüğü yeğenlerimi meslek sahibi yapıcam :) ama enişteden umutsuzum :)
-
bu arada milletin amerikada olan maceralarını yutubdan izlemekten gına geldi en sonunda gc vermezlerse gaçacam :) istemezlersede gaçacam :)
-
@gizemb çıkmadı sadece abd sigorta mecburiyeti sorun olmayacak gibi bir süre
-
@gizemb anladım tamamen duygusal yani :D
-
@gizemb bende bi gc sahibi bulup izdivaç yaparım çıkmazsa :)
-
@haymatlos_ ya kankiler çok sıkıldım daraldım anlatamam yani ne diim ki hayırlısı vardır bir düzlüğü bu yokuşun..
-
bu arada milletin amerikada olan maceralarını yutubdan izlemekten gına geldi en sonunda gc vermezlerse gaçacam :) istemezlersede gaçacam :)
çıkar çıkar zamanla olur yaşınız daha genç sadece sabır gerisi gelir yavaş yavaş...
-
@gizemb hepimiz aynı durumdayız zamanda geçmiyor hemen mayıs gelse kazandın deseler :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
çıkar çıkar zamanla olur yaşınız daha genç sadece sabır gerisi gelir yavaş yavaş...
zaten bu gc kalkmadığı sürece bana veya eşime belki ilerde çocuğuma çıkana kadar başvurucam:) umarım çocuğunkine gerek kalmaz :D
-
@haymatlos_ bunu izlemiştim cok hoş
-
@gizemb ee sizde şans ikiymiş ben gibi tek değil
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
zaten bu gc kalkmadığı sürece bana veya eşime belki ilerde çocuğuma çıkana kadar başvurucam:) umarım çocuğunkine gerek kalmaz :D
ALLAH yaşatmayacağı şeyi hayal ettirmez sabır sadece.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum