DV2021 Bekleme Odası
-
Umarım bakış açımızı ve kişiliğimizi daha iyi yerlere götürecek insanlarla karşılaşırız hep. Amerika olsun ya da olmasın... Amerika için de benim görüşüm daha çok kuzey eyaletleri örneğin Wisconsin - Michigan - Ohio. Soğuk yerleri seviyorum çok :D
-
inşallah hem umduğunuzu hem aradığınız hemde kafanızdakileri gerçekleştirme yaşama fırsatını yakalarsınız.
-
@Athelstan Eyalet seçmeye başlasam hemen hemen hepsini yazmam gerekecek sanırım :) Düşündüm yaşamam ya burasıda olmaz diye bir yer söyleye bilir miyim, baktım baktım onu da bulamadım :)
-
@Nothing-Man İlla ki aklının kaydığı bir bölge vardır elbette eyalet olarak olmasa da :) Zaten hayal edilen yere ulaşmak için bir yerden başlamak lazım mesela ben şahsen pat diye California ya gitmek istemem yaşam masrafları olarak. Kademeli kademeli ilerlemek istiyorum kazanınca :D
-
Evli çocuklu gitmek gerçekten riskli eğer üst düzey bir işi yoksa eşlerden biri çalışmayacaksa zor bir süreç
-
@Athelstan ahahahahaah 2pac ın da şarkısından hep gizli bir CALİFORNİYA var aklımın bir köşesinde :)
-
@Nothing-Man Popüler kültürde zaten Kaliforniya beynimize kazınıyor ister istemez :D Katy Perry olsun The Neighbourhood olsun sürekli dilimde benim de :D
-
Okula yakın doğru düzgün bir dairenen en az 1200 $ dan başlıyor elektrik su doğalgaz sağlık sigortası tel faturalı araç sigortası mutfak masrafı en az ama en az 2.000 $ gider olur aylık tek gidersen kiralarsın bir oda 500 600 e rahat rahat eyalette değişirsin iş neredeyse sezon neredeyse kayarsın oraya şahsen bana çıksa ben tek giderim belli bir seviyeye gelince ailemi getiririm
-
@Athelstan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Umarım bakış açımızı ve kişiliğimizi daha iyi yerlere götürecek insanlarla karşılaşırız hep. Amerika olsun ya da olmasın... Amerika için de benim görüşüm daha çok kuzey eyaletleri örneğin Wisconsin - Michigan - Ohio. Soğuk yerleri seviyorum çok :D
Anammmm soğuk olmaz kışlıkları valizde çok yer kaplar 🙈
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Okula yakın doğru düzgün bir dairenen en az 1200 $ dan başlıyor elektrik su doğalgaz sağlık sigortası tel faturalı araç sigortası mutfak masrafı en az ama en az 2.000 $ gider olur aylık tek gidersen kiralarsın bir oda 500 600 e rahat rahat eyalette değişirsin iş neredeyse sezon neredeyse kayarsın oraya şahsen bana çıksa ben tek giderim belli bir seviyeye gelince ailemi getiririm
Tek olunca evet herşey daha kolay. Bayanlar da Uber yapar ama ya çocukları okula bırakınca olmaz mıki 🙄
-
Kriter olarak; Gri bir şehir olmasın, başlangıç için ucuz, iş olanakları çok olsun (bunun için nüfus da yüksek olmalı) çünkü uber vs alternatif lazım, aktivite olarak şehrin festivalleri iyi ola bilir, üniversite olması bir artı, türk popilasyonu milyon istemiyorum ama olsun 3-5 bir anında yanında olacağım yada yanımda olacak insanlar , suç oranı az olsun mümkünse, mümkünse mevsim ola bilir, şuan ayran gönüllü bu çocuk her yeri istiyor gibi görüne bilir :) Fakat ilk iletimde yazdığım kural altın kural!
Önce çıksın mantıklı değerlendirmeler o an yapılır.Bir yeri şuan aklımda netleştirmek veya düşünmek hayal kırıklığına yol açar diye de düşünüyorum. -
@Nothing-Man Yazdıklarında direk canlandı gözümde: Houston :)
-
@Hyller illaki yapan olur ama benimki hayatta çalışmaz 😂😂
-
@Hasan-HASAR başlangıç için mümkün ;)
-
@Nothing-Man dediklerinize harfi harfine katılıyorum
-
@Oktay-İbiş abi çıkarsa hani ilk etapta tek gidecektin ya bende öyle yapıcam dedim hatırlarsan..aynı anda çıktı diyelim beraber gidelim ok :)
-
@Hyller dediklerinizin tamamı var zaten yeni bir konu açmanıza gerek yok
https://www.youtube.com/channel/UCRKK8FAsGIlmDEXc8JNZXGA/videos
google homesnacks yazıp hangi eyalet istiyorsan onuı yaz arattır ozaman bir dünya bilgi çıkacak yukarıda ki videolarda eyalet video anlatımı
amerikadayasamak.com yazı hali var sonra çıkarsa da haber verin excel tablosunu gönderirim yapılacaklar listesi olarak
-
@Muhtaradana Bu dileklerimiz ilk olarak siz gidenler için.Umarım gönlünüz gibi olur orada hayat.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller dediklerinizin tamamı var zaten yeni bir konu açmanıza gerek yok
https://www.youtube.com/channel/UCRKK8FAsGIlmDEXc8JNZXGA/videos
google homesnacks yazıp hangi eyalet istiyorsan onuı yaz arattır ozaman bir dünya bilgi çıkacak yukarıda ki videolarda eyalet video anlatımı
amerikadayasamak.com yazı hali var sonra çıkarsa da haber verin excel tablosunu gönderirim yapılacaklar listesi olarak
Evet bu kanaldan izledim biraz 🙏 ne kıymetli yönlendirmeler teşekkür ederiz. Excell tablosunu çok merak ettim ama valla billa 🙈
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi çıkarsa hani ilk etapta tek gidecektin ya bende öyle yapıcam dedim hatırlarsan..aynı anda çıktı diyelim beraber gidelim ok :)
olur kardeşim ama benim planım şu şekilde mesleğim gereği 1 yada 2 sene Tırda çalışıcam bu sayede ev barınma gibi sorunum olmayacak. evi aldıktan sonra aileyi getirmeyi düşünüyorum geçmiş konulardada bahsettiğim gibi çok detaycı olduğum için bu konularda gereğinden fazla hassas davranıyorum. tavsiyem en azından bir yada daha fazla meslek edinmeye çalışmanız mesela tır şoförlüğü tecrübe edinme olabilir yada iş makinası operatörlüğü veya eliniz hangi işe yatkınsa o iş olabilir ama muhakkak suretle 1 den fazla iş tecrübesi seçeneği olması lazım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum