@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Oğlum 14 yasina yeni girdi bu sene çıksa 16 yaşında orda olacak eşim acaba 16 yaşında orda liseye ayak uydurabilir mi korkusuda yaşıyor açıkçası
-
@asilelif bana göre en kolay çocuklar uyum sağlar arkadaş dil konusunda
-
@asilelif izleyebilirsiniz lise hayatını anlatıyor ailesi yeşil kart ile gitmiş
-
@haymatlos_ biri 3 yaşında okula orda başlarsa sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum ama 14 yasindaki ile ilgili benimde tereddütlerim var
-
Ya şöyle söyleyim gelen arkadaşın çocukları gittiklerinde daha kucuktuler yeni yeni anne baba diyorlardı şimdi geldiklerinde bildiğiniz aksanlı konuşuyorlar ingilizceyi.esimde bunları görünce biraz daha fikri değişti tabi bide örnek olarak
Arkadaşımla beraber meraktan sadece giydiği kotun fiyatina bakmak için gezdik Amerika'da 17 dolara aldığı kot Türkiye fiyatı 400 TL . -
@Oktay-İbiş Oktay abi biz evliğimizin 4. Yılına girdik 19 aylık dünyalar tatlısı bir oğlumuz var. Ancak eşim bu fikre kendisini kapatmamış durumda. Açık kapı bırakmıyor değil ancak bende zorlamayarak zamana bırakma kararı aldım. Sonuçta bir çekiliş ve bu bizim için yolun sonu değil. Çıkmaz ise can sıkmadan hafif burukluk ile kaldığımız yerden hayatımıza devam edeceğiz... Ancak ben oğlumun ne şekilde olursa olsun iyi bir eğitim almasını istiyorum. Türkiyede çalışarak çok zor en çokta bu durum için kaygılıyım. Olurda çıkarsa tekde olsa tüm zorluklara katlanıp gideceğim. Çünkü birinin birşeyler yapması lazım. Olurda çıkarsa tabi
Tüm varyasyonları düşünüyorum. Bu şekilde düzen oturtup yanıma çekmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Hep söylerim, Allah hakkımızda neyse hayırlısı onu versin. Umarım gerçekten isteyen herkese nasip olur 
-
@Hasan-HASAR amin
-
@Hasan-HASAR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Oktay abi biz evliğimizin 4. Yılına girdik 19 aylık dünyalar tatlısı bir oğlumuz var. Ancak eşim bu fikre kendisini kapatmış durumda. Açık kapı bırakmıyor değil ancak bende zorlamayarak zamana bırakma kararı aldım. Sonuçta bir çekiliş ve bu bizim için yolun sonu değil. Çıkmaz ise can sıkmadan hafif burukluk ile kaldığımız yerden hayatımıza devam edeceğiz... Ancak ben oğlumun ne şekilde olursa olsun iyi bir eğitim almasını istiyorum. Türkiyede çalışarak çok zor en çokta bu durum için kaygılıyım. Olurda çıkarsa tekde olsa tüm zorluklara katlanıp gideceğim. Çünkü birinin birşeyler yapması lazım. Olurda çıkarsa tabi
Tüm varyasyonları düşünüyorum. Bu şekilde düzen oturtup yanıma çekmek daha kolay olur diye düşünüyorum. Hep söylerim, Allah hakkımızda neyse hayırlısı onu versin. Umarım gerçekten isteyen herkese nasip olur 
amin kardeşim inşallah eşinde kararına saygı duyar ve umut ettiğiniz hayal ettiğiniz güzelliklere beraber kavuşursunuz...
-
@Oktay-İbiş İnşallah abim, çok teşekkür ederim

-

19 aylık bebek ne sevilir
onda cennet kokusu vardır ben ilk kızımı kucağıma aldığımda şekilden şekile girmiştim öyleki bir şey olucak diye korkmuştum
hatta annem oğlum korkma desede babalık iç güdüsü ağır basmıştı. keza oğlumdada aynı duyguları tatmıştım her şey onlar için en iyisi en güzeli onların olsun yeter. -
hiçbiryerde başvuru sayısı vs. total olarak görünmüyor keşke bilsek avrupada tr de kaç başvuru oldu ona göre ümitlenirdik

-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

onda cennet kokusu vardır ben ilk kızımı kucağıma aldığımda şekilden şekile girmiştim öyleki bir şey olucak diye korkmuştum
hatta annem oğlum korkma desede babalık iç güdüsü ağır basmıştı. keza oğlumdada aynı duyguları tatmıştım her şey onlar için en iyisi en güzeli onların olsun yeter.Abi yazını okurken ki tebessümü görmen lazımdı
O ilk anları anarken bile İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Evlat sevgisi, aşkı ve seninde dediğin gibi kokusu bambaşka birşey kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sanki ondan önce yaşamoyormuşumda yeni nefes alıyormuşum gibi hissetmiştim hâlâ aynı duyguları taşıyorum. Gerçekten inanılmaz
Allah tüm yavrularımızı bizlere bağışlasın 
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

hatta annem oğlum korkma desede babalık iç güdüsü ağır basmıştı. keza oğlumdada aynı duyguları tatmıştım her şey onlar için en iyisi en güzeli onların olsun yeter.Abi yazını okurken ki tebessümü görmen lazımdı
O ilk anları anarken bile İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Evlat sevgisi, aşkı ve seninde dediğin gibi kokusu bambaşka birşey kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sanki ondan önce yaşamoyormuşumda yeni nefes alıyormuşum gibi hissetmiştim hâlâ aynı duyguları taşıyorum. Gerçekten inanılmaz
Allah tüm yavrularımızı bizlere bağışlasın 
ALLAH yokluklarını göstermesin. helal süt emmiş yiğit mert dürüst insanlarla karşılaştırsın. yaşamları boyunca iyilikten doğruluktan şaşmasınlar amin.
-
@Oktay-İbiş amin insallah
-
@Hasan-HASAR amin oğlumu ilk kucahima aldığım zaman korkudan titredim biryerini incitirmiyim diye , şimdi 4 yaşında oğlum 1 yaşında kızım var Allah'ım bütün evlatlrimizi korusun kollasin evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin
-
@haymatlos_ lütfen o konulara girmiyelim bugün yoksa çıkamayız

-
@dmrtkn
peki -
2 günlükken hastanede hemşire topuğundan kan alıcaktı yeni bebek ne canı olurki topuğundan kan alamadı ama benim stres sıkıntı hat safhada öyleki harbi dalıcaktım hemşireye resmen canımdan can gidiyordu kızım ağladıkça ama gereklide bir şeydi. birde ilk aşılarını vurdurmaya gittiğimizde hemşireye dedimki sakın kızımın canını acıtma canın yanar hemşire güldü siz dışarıda bekleyin dedi olmaz dedim siz bilirsiniz dedi ama ömrümden ömür gitmişti....
-
@asilelif günaydın benim eşimde öyleydi. Hayatı boyunca karşısına bazı fırsatlar çıkmış olmasına rağmen, vatanımdan ayrılmam mantığıyla hepsini reddetmiş. Son bir kaç ay öncesine kadar da halâ aynı kafadaydı. Ama benim sübliminal mesajlarım, özellikle izlettiğim araba videoları (araba hastasıdır kendisi
) çok etkili oldu sanırım. Ama en önemlisi ülkenin gidişatının farkında. Şimdi sorsanız hemen gidecek başka yolu yok mu bunun diye sorup duruyor ikide bir

-
@bidünya benim tavsiyem erkekleri ikna etmek için güzel ve lüks arabalar kadınları ikna etmek içinde oturulacak ev ve gezilecek yerler gösterilmeli

Benzer Başlıklar
154
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k