DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar mayısa kadar bekle bekle geçmez heyecanı ve beklentiyi yüksek tutarsanız :D Beklemenin en iyi yolu aslında hiç beklememek yani çaktırmadan beklemek :D hatta sonuca ilk gün değil ertesi gün bile bakmak iyi bir fikir olabilir. Sonuçta nasıl olsa ilk gün o site çökecek ve açılmayacak :D
-
@alpecino benimkinde 8 harf var sonuda b1rt 😂😂
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster İyi yapmışsın boş ver, ama zaman geçirme planın suya düştü :)
hiç sorma ya vakit geçmeyecek :D
-
@Rhonster Merhaba senindemi 2. Başvuru?
-
-
vakit hiç geçmiyor diyenler
-
@Nicomedian4135, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ABD'de de oyle her yer efsane indirim yapmiyor... arada yakalamak lazim bir seyler...
Yani girdiniz bestbuya hersey ucuzlamiyor.... Bir iki urun onlarda zaten bitmis oluyor...
Ben online+kuponlarla her daim daha iyi firsatlar yakaladim blackfriday oncesi hafta ebayde falan...
En azından bindirim - indirim yaparak insanları aptal yerine koymuyorlar. Bu noktada bence her türlü bizim sirketlerimizden dürüstler bana göre.
Yok burada da yapılıyor... Zaten bizim pazarlama taktiklerimizin çoğu buradan aşırma... Burada da her ürünün üzerinde yeni geldiğinde bile indirim etiktei olabiliyor.
Mesela ben early black Friday indirimi ile Dyson süpürge LG TV Xbox xiaomi telefon falan aldim... Sonda fiyatlarını yüksek gösterip black Friday indirimi yapıp tekrar sattılar bir tık daha üst fiyata :)
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar
-
@alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ numarasında 8 harf olanlar bence şanslı şifreli bir şekilde selected yazıyor olabilir :)))))) 11 harf yada sayı olanlarda notselected olabilir :((( hayırlısı
teorin doğruysa karı koca ikimizede çıkcak :united_states: :) 8 harf gerisi rakkam :)
-
@Nothing-Man sen nie bu kadar takıldınki soruya onu anlamadım hastamısın 😀
-
Bu sene beklemeyeceğim dedim güya. Yine bu başlığı gizli gizli takip ederken buluyorum kendimi her defasında. Ne olacak bu işin sonu :)
-
Bu ileti silindi! -
@elektra hergun usulca ve sessisce gizli gizli girip okuyup hayallere dalacaksin 😁
-
Yok bizim basvurularda ne anlamlı bir harf dizisi nede rakamlardan fazla harf mevcut kadayı kırarız yakında 😁
-
@krgnhlada 17 defa başvurudan sonra kazanan kişi var 17 tane numarayı inceleyin ozaman
-
Araba sevdalılarına gelsin şöyle bir araç 23-24 bin dolarmış. Colorado çölünde iyi basılır bununla.
-
@Concorde ilk arabası 500 dolar şimdiki arabası
https://youtu.be/sP1Mfl0fpI8 -
şahsen bir nissan gtr alpha- godzilla yada nismo dan şaşmam. lakabı ferarri ve lamborghini katili :)
-
@Concorde Bize çok yakmayan "uber, lyft" yapacağımız araba lazım ;) Bunu sonra düşünürüz 2. Keyif arabası olarak :)
-
@dmrtkn evet olabildiğince çaktırmamaya çalışıyorum ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum