DV2021 Bekleme Odası
-
@önder-çalışkan Paylaşım ve bildilendirme için çok teşekkürler Önder bey.(Yalnız bana hiç inandırıcı gelmedi,)
-
Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasında kalan ışıdlıyı Amerika kabul etmiş, alternatif yol :)
-
@önder-çalışkan paylaşım ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur 😊
-
@Nothing-Man konsolosluk çalışanlarına sordum bu olayı bilmiyoruz yada zannetmiyorum dediler. ama otomatik eleme sisteminin olduğunu söylediler.
-
@önder-çalışkan Bu dediğiniz yönünde bilgim var benimde. Yanlış olmasın keşke ilk dediğiniz gibi bir sistem olsa, ama şuan için inandırıcı gelmedi bana.Birde son yıllar da gc sistemi zaten tartışmaların hedefinde, ne olacağı belli değil iken bu yönde bir masraftan kaçınırlar gibi.Pasaport bilgisinin sorgulanması zaten mevcut pasaport veri tabanından sorgulanır, ayrıca ds260 da internet kullanıcı bilgilerinin istenmesi de bu yönde zaten bir sistem var database ye bilgilerin aktarılması ile ekstra bir gider olmadan yapılıyordur düşüncesi uyandırıyor.
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Nothing-Man konsolosluk çalışanlarına sordum bu olayı bilmiyoruz yada zannetmiyorum dediler. ama otomatik eleme sisteminin olduğunu söylediler.
hangi olayı bilmiyorum dediler? anlamadım ben ne demek istediğinizi.
-
@önder-çalışkan inşallah dedikleriniz doğrudur.
-
@loser pasaport numaralarının çekilişten önce kontrol edilmesi ve sahte numaraların önceden elenmesi
-
@dmrtkn Haluk yok öyle bir şey,
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@loser pasaport numaralarının çekilişten önce kontrol edilmesi ve sahte numaraların önceden elenmesi
çekiliş öncesi eleniyor mu elenmiyor mu şimdi? kafamda deli sorular.
-
@loser temennimiz elenmesi yönünde
-
ELENMİYOR maalesef, çekilişten sonraki konu bu
-
yahu herkesin temennisi o yönde.
-
@önder-çalışkan Hocam abd deki arkadaşlarınız ne iş yapıyor :) Konusu açıldı madem :)
-
sıradan biri. göçmen avukatı var. kalıcı olarak yerleşmeye çalışıyor
-
Kaçak mı yaşıyor
-
@Nothing-Man karıştırmayalım oraları
-
Ben de geldim, kuralara ne zaman başvuruluyor? :))
-
şöyle bir mantık yürütelim: hem sahte başvuruların önüne geçmek için pasaport şartı getirip,sonradan numaraların doğruluğunu kontrol etmemek mantıksız olurdu çekilişten önce. işime geldiği gibi inanmak istemiyorum ama bana çok mantıklı geliyor. bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
-
bir pasport numarsı ile birden fazla başvuru yapmışsan bunu sistem bulur.pasport bilgileri başka ülkeler ile paylaşıldığını sanmıyorum.pasport bilgilerinde kişilerin tüm özel bilgileri mevcut bunu neden paylaşsın devletler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum