Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • The Crown

6
    2 Oy
    6 İleti
    176 Bakış
    N
    ABD'den once 17., 18., 19. ve hatta 20.yuzyillarda Dunya'yi yoneten buyuk imparatorluklar ve bunlarin arasinda ki mucadeleler vardi. O imparatorluklarin mirascilari sekil degistirselerde bugun hala buyuk devletler olarak duruyor. Biz biraz geri kaldik ama bu yuzyilda yakalariz umarim. Gecenlerde Rus savas ucaklari Ingiliz hava sahasini ihlale yeltenirken Ingiliz RAF (royal airforce) alarma gecti, nota ustune nota verildi. 2 sene once ise Ruslar ingiliz ajani olan eski bir Rus albayi ve kizini Ingiltere cok sofistike bir kimyasalla zehirledi. Kurtarildiklari soylendi ama onlari suikastden sonra goren yok. Birlesik Krallik butun gucunu kullanarak 50'ye yakin bati ulkesinden 100'e yakin Rus diplomatini sinir disi ettirdi. Yani bu imparatorluklarin hirsi mucadelesi bugunde aynen devam ediyor. Bununla ilgili "The Crown" dizisinde ki bir soz cok ilgimi cekti. "Crown must always win". (Ingiliz tahti her zaman muzaffer/galip olmali). Adamlarin mottosuna bakin :) https://www.youtube.com/watch?v=FnBjb5imPLY
  • Limon kolonyası yapımı

Taşındı
    10
    8 Oy
    10 İleti
    824 Bakış
    bolatmaliB
    @FreeWoRLD, içinde söyledi: Limon kolonyası yapımı @bolatmali 2 günde ulaştı fakat mesafe olarak yakınım gönderilen noktaya. Diğer eyaletlere göre değişebilir. Teşekkürler hocam bilgi için
  • Rise of Empires: Ottoman

5
    3 Oy
    5 İleti
    267 Bakış
    J
    Amerika'dan dönüşte Houston'da havaalanındaki pasaportları kontrol eden memur Türk olduğumuzu görünce bize Sultan Süleyman'ı izlediniz mi diye sordu. Biz hayır deyince çok şaşırdı. Ama tarihini biliyoruz dedik. Bizi yaklaşık 10 dakika sohbette tuttu diziyi çok sevdiğini Netflixi sadece onun için aldığını felan söyledi. TR netflixte yok sanırım USA Netflixte var mı emin değilim. Ama dizi hakkında bilgiliydi özellikle harem dedikodularını çok beğendiğini söyledi :) Rise of Empires ben belgesel olarak beğensem de film olarak baktığımda çok beğenmedim. Özellikle savaş sahneleri olmamış.
  • Terminator 6 - Dark Fate bu yilin sonunda!

6
    5 Oy
    6 İleti
    278 Bakış
    hasbelkaderH
    @yapay-zeka, içinde söyledi: Terminator 6 - Dark Fate bu yilin sonunda! @hasbelkader insan bu robotları yapanlara gıpta ile bakıyor https://www.bostondynamics.com/ Aynen katılıyorum. Türkiye’de yapılıyor olmasını çok isterdim. Geleceğin teknolojisi bu. Türkiye’nin bu konu üzerine yatırım yapmaya başlaması lazım. Geç kalmış değil. Paylaştığınız linkteki palletizer robotun bir benzeri benim şu anda çalıştığım fabrikada var. Gerçekten muazzam. Bunlar insanların işini yapıyor. Bu bakımdan beni korkutuyor.
  • Video oyunları kampanyaları - Bedava ve indirimli oyunlar

7
    12 Oy
    7 İleti
    318 Bakış
    saulgoodmanS
    Stranger Things 3, The Walking Dead: Michonne, Deadlight: Director's Cut, Adam Wolfe (Episodes 1-4), Serial Cleaner oyunları Twitch Prime ile bedava https://twitch.amazon.com/tp/loot?
  • if you build it, they will come...

2
    3 Oy
    2 İleti
    187 Bakış
    crazycellsC
    @newman gayet guzel gorunuyor, mimarin eline saglik.
  • NY ‘ta evde tarım!

Taşındı
    6
    3 Oy
    6 İleti
    919 Bakış
    RüzgarR
    @arkben NY ‘ta evde tarım! içinde söyledi: central park'a dokunmasın da ucu :) Aslında neden olmasın kocaman park :)))))))))))) Sonuçta biz; İngiltere'deki bütün kuğuların İngiltere Kraliçe’sine ait olduğunu bilmeden bir kuğuyu kesip, pişirip yemişiz yanlış hatırlamıyorsam ne olacak central park'a ekim yapsak :)))))))))) boş boş durmasındansa:)))))))))
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k