Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • E2 vizesine uygun isletmemi satiyorum

1
    1 Oy
    1 İleti
    511 Bakış
    R
    2017 senesinde California’da yaptigim kucuk yatirim ile E2 vizesi aldim. Kendi markamiz ile nutraceutical konseptinde uretim yapip Online satis yapmaktayiz. Vizemizi takip eden 2 sene icinde, dunyanin 5. Buyuk ekonomisi olan Kaliforniya’da isler hizli gelisti. Ben ve ailem basarili gecirdigimiz 3 yilin ardindan; is yaptigimiz firmalardan birinin verdigi sponsorluk ile statumuzu degistirdik. 2 cocugumuzla Kaliforniya Orange County de yasiyoruz. Ciddi satis / odenmis vergi/ 3 yil gecmisi olan / uygun kira kontratli ofisi ve deposu olan isletmemizi satmak istiyorum. Statu degisikligimizden dolayi artik E2 ihtiyacimiz kalmamistir. Sirket calismaktadir. Borcu yoktur. Ozellikli urunler ve markalari uretmekte ve ozellikli bir anlasma ile satmaktadir. Ilgilenen degerli arkadaslarin [email protected] adresinden ulasmalarini rica ediyorum. Saygilarimla
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    1 Bakış
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

2
    2 Oy
    2 İleti
    679 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
  • Online Bireysel Ingilizce Dersi

1
    3 Oy
    1 İleti
    219 Bakış
    Duygu SayinerD
    Merhabalar 2009 yilinda Ingilizce Ogretmenliginden mezun oldum. Bilinen bir zincir ozel okulda 4 yil bolum baskanligi yaptim bunun yani sira Amerika’ya tasinana kadar Ingilizce ogretmenligi de yaptim.Bunun yani sira her yastan ogrenciye ozel ders verdim, ayni zamanda sirketlerle de calistim. Online egitim kursu bitirdim. Su anda Skype uzerinden ingilizce dersi veriyorum. Boylelikle hem evinizden rahatlikla , size ozel hazirlanan ders programiyla Ingilizce ogrenebilirsiniz. Saati 20 dolar olarak ucretlendiriyorum fakat ders uzadiginda ekstea bir ucret almiyorum. Iletisim icin [email protected] a mail atabilirsiniz. Sevgiler
  • California'da Boş oda aryorm.

1
    0 Oy
    1 İleti
    291 Bakış
    Y
    selam, Los Angeles veya Orange County yakınlarda oda bakıyorm, boş oda olan veya oda arkadaşı aryan varsa lütfen benimle iletşime geçsin. tnx
  • wikipedia erişime açıldı

10
    8 Oy
    10 İleti
    277 Bakış
    bidünyaB
    Uzun zamandır ilk kez bir habere bu kadar sevindim. @MySea valla dayanılıyor mecburen nasıl oluyor da insan delirmiyor bilmiyorum😆
  • Hudut Guvenlik isi

4
    1 Oy
    4 İleti
    463 Bakış
    MySeaM
    Eyalette is oldugunda durum biraz farkli. Her eyaletin kendi yasalarina gore ise alim yapiyorlar. Bazi islere greencardlilar girebilir. Federal kurumlarda cogu is icin vatandaslik sarti var. Hatta bazen kontratli bile is bulsaniz, eger federallerle calisacaksaniz, vatandas olmaniz ve uygun clearance sahibi olmaniz lazim.
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    156 Bakış
  • NJ de ücretsiz birkaç eşyam var..

6
    7 Oy
    6 İleti
    869 Bakış
    S
    UCRETSIZ: Koltuk duruyor , eğer ilgilenen varsa , Cumaya kadar ucretsiz verebilirim. https://cnj.craigslist.org/fuo/d/watchung-ikea-sofa/7027645309.html alındı....
  • Nj West New Yorkda Kiralık Oda

5
    1 Oy
    5 İleti
    635 Bakış
    serkanistS
    Tamam dostlar.
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    1 Bakış
  • Pi Seven Restoran'da Is Duyurusu (Saratoga / New York)

23
    3 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    Nothing ManN
    @roccorocco Teşekkürler bilgiler için, başlık daki işi de aydınlattınız bence. bu mantıkla az para vermiyor bence Ny da konaklama pahalıdır, bu masraf çıkıyor en başta.Yaşadığınız şehir de güzelmiş :) şimdi baktım forumda başka yok sanırım sizin oradan.teşekkürler tekrardan.
  • Acik öğretim ile ilgili

Kilitli
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    221 Bakış
    crazycellsC
    @Sudan11 neyi ne amacla sordugunuz belli degil, vizeye mi basvuru yapiyorsunuz? ayrica sorunuzun bu kategoriyle ilgili oldugunu da sanmiyorum. Sorularinizi yeni baslik olusturmadan ilgili konuda sorabilirsiniz.
  • Komisyon Karşılığı Sipariş Alacak İş Ortağı

i̇ş ortağı i̇ş fırsatı part-time
    4
    3 Oy
    4 İleti
    792 Bakış
    yapay-zekaY
    @ferhatt hangi eyalet ve şehiride belirtirseniz daha erken yanıt alırsınız
  • 9-10-11. sınıflar için Youth Exchange and Study (YES) programı (19 Ekim Cuma)

3
    3 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @samir, içinde söyledi: 9-10-11. sınıflar için Youth Exchange and Study (YES) programı (19 Ekim Cuma) @crazycells abi merhaba .amerikadan ev aldikda oturum izni veriyorlarmi yoksa yok ? maalesef ev almak size bir hak tanimiyor. Ayrica sorularinizi ilgili konularda sormalisiniz, lutfen ilgisiz basliklari kullanmayin.
  • Malzeme Planlama / Satın Alma Pozisyonu

2
    4 Oy
    2 İleti
    491 Bakış
    R
    Merhaba hocam 2020 talihlisi bir makine mühendisiyim.Planlama ile ilgili bir tecrübem yok fakat yapısal,cfd yada termal analiz konuları ile ilgili bir ilân açılırsa bilgi verir misiniz? Teşekkürler
  • Green Card sahibi olanlar için retail iş imkanı

4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    G
    @HockeyUmpire2 Merhabalar,
  • Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

seattle ehliyet wisconsin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    721 Bakış
    Ahmet EfiloğluA
    Merhaba yesilkartforum.com Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • Brooklyn/NewYork- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K

e2 vizesi nyc vize
    6
    2 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    Z
    87654321
  • Jersey city de 1-1.5 aylik kiralik oda

3
    1 Oy
    3 İleti
    578 Bakış
    aliarmgnA
    @berkergn13 merhaba ben tatil icin Turkiye ye gidecegim,planim 4 hafta fakat gelecek kisiye gore 6 haftaya kadar uzatmayi planliyorum , biletimi almadim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k