Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • New York metrosunda saldırıya uğrayan Emine Yılmaz Özsoy için yardım kampanyası

13
    8 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    binbasitomB
    Geçmiş olsun
  • Forumun en yeni ve minik üyesi

30
    1
    9 Oy
    30 İleti
    690 Bakış
    denizci10D
    @semavi teşekkür ederim Kadir Bey. Bir Houston lı kolay yetişmiyor :face_with_tears_of_joy:
  • Long Island - New York - Ev Islerine yardimci - Is Ilani

1
    0 Oy
    1 İleti
    188 Bakış
    Ron NycR
    Merhabalar, Ev islerine yardimci olacak, yemek yapmayi bilen, titiz tertipli duzenli, araba kullanabilen, "East Setauket/Port Jefferson" civarinda oturan 25-35 yaslarinda bir birini ariyoruz. Ilgilenenler kendinleri hakkinda kisa bir bilgi ile bu eposta'dan ulasabilirler -> [email protected] Tesekkurler Rony
  • T-mobile Magenta Max plani icin %20 indirim kuponu

11
    1 Oy
    11 İleti
    766 Bakış
    crazycellsC
    T-mobile'in bugun ve yarin surecek yeni bir promosyonu var. Promosyon hesabiniza "ucretsiz bir hat" eklemenize olanak sagliyor ama oldukca "targeted"... Twitter veya Facebook ustunden T-force'a ulasip, hesabinizin "2023BYOD_P1" promosyonuna uygun olup olmadigini kontrol etmesini rica edebilirsiniz. Eger hesabinizda bu promosyon gorunuyorsa hatti ucretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Ozellikle hesabindan hicbir ucretsiz hat (voice line) olmayan uyelerin musteri temsilcisine ulasmasini tavsiye ederim. Hesaplarinda boyle bir promosyon gorunuyorsa bunu kacirmasinlar. not: promosyon icin herhangi bir kural veya sart aciklanmadi, dolayisiyla hangi hesaplara eklenebilecegi net olarak bilinmiyor. musteri hizmetleri temsilcilerine veya T-mobile dukkanlarindaki gorevlilere hesabinizi kontrol ettirmeniz gerekiyor. [image: 1687986563678-screen-shot-2023-06-28-at-15.52.21-resized.png]
  • Babysitting İlanıdır (Conneticut,Westport)

Taşındı
    2
    -7 Oy
    2 İleti
    384 Bakış
    aysngdkA
    Son durum nedir acaba?
  • NodeBB forum yazılımı için oy desteği!

nodebb
    18
    1
    13 Oy
    18 İleti
    610 Bakış
    crazycellsC
    elinize saglik arkadaslar :thumbs_up: oylamaya destek vermek isteyenler icin son 2 gun.
  • Maddi Hasarlı Kaza Olayı

Kilitli
    32
    0 Oy
    32 İleti
    794 Bakış
    crazycellsC
    @samuraisamet, içinde söyledi: Maddi Hasarlı Kaza Olayı Karşı taraf kırmızı ışıkta geçti Benim arabaya vurdu bende diğer arabaya vurdum bende sadece Fred Loya State Liability vardı benim arabayla diğer arabayı çektiler çocuğun arabayı çekmediler şimdi ne yapmalıyım kimseyi aramadım avukat bulmak istiyorum. Hem boynum ve belim de ağrıyor doktora göstermek buradan da tazminat açmak istiyorum araba ön kapıdan vuracaktı son anda gaz yaptım arka tekerden vurdu ölümden döndüm arabam gitmiyor çekildi. İlk defa kaza yaptım bilmiyorum ne yapmalıyım? cok gecmis olsun. polis raporu tutturdunuz mu? sonrasinda bir hastaneye gidip doktor raporu almanizi da tavsiye ederim, tum agrilarinizi doktora belirtmelisiniz. Bu raporlari aldiktan sonra diger araclarin sigorta sirketleriyle iletisime gecebilirsiniz. diger arac sahiplerinin sigorta bilgileri sizde mi?
  • Ülkeler ve Şehirler Arası Cenaze Nakil Yapmak İsteyen Üyelerimiz İndirim

1
    0 Oy
    1 İleti
    94 Bakış
    Z
    Herkese iyi forumlar. Şirketimizi yeni kurduk. Şirketimiz cenaze nakil alanında hizmet vermektedir. İhtiyaç dahilinde bizi aradığınız da forumdan aradığınızı söylerseniz ona göre indirim yapabiliriz :) Herkese iyi forumlar.
  • Orange County Anaheim Flooring Showroom Acil Eleman Ariyor

1
    1 Oy
    1 İleti
    170 Bakış
    S
    Orange County California Anaheim Flooring Showroom icin bayan eleman ariyoruz. Saatlik ucret yada salary seklinde olacak , satislardan komisyonda veriyoruz . Secilecek eleman Hemen baslayabilir. Ilgilenirseniz basvurulariniz yapin . [email protected] telefonumuz 562 756 3044. Telefon ile basvurabilirsiniz
  • Bu başlık silindi!

179
    52 Oy
    179 İleti
    8k Bakış
  • Newark,Delaware ‘de AVM içinde E2 Vizesine Uygun Devren Satılık Candy Kiosk’u

2
    1
    2 Oy
    2 İleti
    752 Bakış
    H Sinan UnalH
    Merhaba Istanbul Kadikoyden size yaziyorum. Ilaniniz ile ilgili görüşmek isterim. Selamlar H.Sinan ÜNAL +905340180845 [email protected]
  • Acil eleman ilanı - Garland Texas

2
    0 Oy
    2 İleti
    462 Bakış
    Yavuz ÖzyamanY
    @doganUS mehaba nasıl bir iş bilfgi verirmisniz
  • Yeşil Kart Kazanmış Arkadaşlar için Fırsat

1
    -5 Oy
    1 İleti
    373 Bakış
    B
    Merhaba, Biz Westport,, Connecticut ta yaşayan bir aileyiz. İki çocuğumuz var 12 ve 1 yaşlarında. Eylül 2023 de başlamak üzere 1 yaşındaki çocuğumuza bakıcı arıyoruz. Türkiye'den yeni gelecek arkadaşlar için iyi bir başlangıç, alışma fırsatı. Evimiz'de Rahat bir oda ve mutfak masrafsız yaşam sağlayacağız, 1000 usd aylık maaş. ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresine mail atınız.
  • İngiltere'de Çalışacak 'Cafe Chef' Aranıyor

10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhaba, iş arayışı devam ediyor mu? @Minerva
  • SF Bay Area'daki Sirketimize On Muhasebeci Ariyoruz

5
    0 Oy
    5 İleti
    241 Bakış
    MySeaM
    @Tarık-B Merhaba, kendim icin sormadim aslinda. Ilgilenenlere ucret/maas ve diger benefits kisimlarini da ana konuda aciklarsaniz, ona gore sizinle iletisime gecerler. Daha aydinlatici olmasi acisindan, lutfen paylasin!
  • Kitchen Cabinet Sales Manager Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

1
    1 Oy
    1 İleti
    96 Bakış
    T
    Mutfak/banyo dolaplari dizayn ve satisi yapabilecek tecrubeli ''sales manager'' ariyoruz. Dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, mutfak/banyo dolaplari bolumunu yonetecek, Ingilizce'ye cok iyi derecede hakim (Okuma-yazma-konusma), Halen Amerika'da ikamet eden ve calisma izni bulunan adaylar, Sektorde tecrubeli (Ozellikle mutfak dolap dizayn isinde daha once manager seviyesince calismis), Full time calisacak, Adaylarin bu ilana basvuru yapmalari rica olunur.
  • Dış Satış Elemanı Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

1
    2 Oy
    1 İleti
    106 Bakış
    T
    San Francisco - Bay Area bolgesinde, dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, dis satis departmaninda gorev yapmak uzere arkadaslar ariyoruz. Sektorde tecrubesi olan arkadaslarin basvurularina oncelik verilecektir. Full time calisacak, Seyahat engeli olmayan, Ingilizce'ye iyi derecede hakim, (Okuma, yazma, konusma), Halen ABD'nde yasal olarak bulunan, Yukaridaki sartlara sahip adaylarin bu site uzerinden basvuru yapmalari rica olunur.
  • Tr-ing ing-tr ceviri

2
    0 Oy
    2 İleti
    134 Bakış
  • Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

3
    0 Oy
    3 İleti
    295 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
  • TIR Şöförü Aranıyor!

Taşındı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    293 Bakış
    M
    CDL A takım Şöförü Ananıyor. Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum 80 cpm Sağlık sigortası 1 hafta ücretli tatil 4 yada 5 gün yolda geçiyor Hafta sonu eve gelinir Beni arayın [email protected] Teşekkür
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k