Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Acil eleman ilanı - Garland Texas

İlan ve Duyuru
2 2 462 2

Benzer Başlıklar

• Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    101 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Baker İş İlanı - Brooklyn, New York City

İlan ve Duyuru
    3
    1 Oy
    3 İleti
    284 Bakış
    debbieLA77D
    @ayvalik10 @gyesilkayaa çok isterdim yarın işe başlar ve bakerynin tüm schedule unu yapardım 150 kruvasan 50-80 ekşi maya ekmek çıkardı ilk gün :) ama turist vizem var çalışma iznim yok maalesef :)
  • Houston merkeze yakın oda ilanı

İlan ve Duyuru konaklama kiralik ev houston
    7
    1 Oy
    7 İleti
    466 Bakış
    cgokhanC
    @Mahmut-Tuncel çok teşekkür ederim özelden iletişim bilgilerimi size yazacağım.
  • Nj/ Sevkiyat Elemanı İş İlanı

İlan ve Duyuru
    5
    3 Oy
    5 İleti
    406 Bakış
    TgbyldzT
    @ahmetkocyigit Merhaba, sevkiyat görevi için çalışma izni ve ABD driver licence gereklidir. İlgili ilanlarımız operasyon yoğunluklarımızdan dolayı bir çok platformdan sıklıkla duyurulmaktadır. Güncel alımlarımız 1- Kargo operasyon elemanı 2- Kargo Operasyon Sevkiyat elemanı(driver) 3- Operasyon Supervisor adayıdır. Ücret aralığı rollere göre değişebilmektedir. Diğer detaylar görüşmelerde aktarılmaktadır. Güzel günler dileriz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k