Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 28 k yim 26k da biterse oldukca uzucu ve yikici olur


  • 1200 1200 çağırmaya devam etseler bile 28 binlerin sonu geliyor 26 bin bence çok negatif bir yaklaşım. benimde 28 binlerde olumsuz olmak istemiyorum.


  • Bence su linki okumakta fayda var. Britsimonında güzel bilgileri var ama değerlendirmeler farklı olabiliyor. Fikirler burada daha mantıklı geldi bana. Forumumuzdaki arkadaşlar da iyidir :))))))
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/401/sayılar-ile-dv-2018


  • Arkadaşlar merhaba,

    Arşiv kayıtlı adli sicil kaydının ve vukuatlı nüfus kayıt örneğinin e-devletten çıktısını kabul ediyorlar mı? Bu şekilde vermiş ve sorun yaşamayan var mı aramızda acaba. Teşekkürler.


  • Hesap cüzdanında olması gereken paranın ne zaman atılması gerekiyor arkadaşlar


  • @road2america e-devlet ten alınanlar geçerli.


  • @maranty herhangi bir zamanı yok.Sadece hesap özetini mülakata yakın bir tarihte alın.Paranızı zaten dolar yapıp hesabınızda tutun çok yakın bir zamanda 4 tl nin üzerine çıkacak gibi gözüküyor.


  • merhaba evraklarla ilgili sorum var; diploma ve evlilik cüzdanının hem orijinallari hem de kopyalarını mı götürmeliyiz? bir de kimlik fotokopisi eklememize gerek var mı?


  • @damladav diploma ve evlilik cüzdanının fotokopilerini götürün.Kimlik fotokopisi istenmiyor diye biliyorum.


  • @kturkay DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Sorum: Bebek dahil her aile bireyi için ayrı ayrı "Vukuatlı Nüfus kayıt örneği" ıslak imzalı aldım. ayrıca vukuatsız da almam gerekiyor mu? ana sayfada sadece "nüfus kayıt örneği" deyince işgillendim. memura öyle de verseniz deyince ters ters baktı 🙂 napalım normal vukuatlısını almışken vukuatsızı da gerekiyor mu ? Yurtdışı için lazım deyince 7 ceddin olduğu bir liste verdi normalde böyle verilmez sadece yurtdışına gidenlere veriliyor bu dedi. hakikaten memurun verdiği vukuatlı nüfus kayıt örneği ile edevletten kendimizin aldığı biraz farklı. edevlettekinde liste daha az. o çok dikkatimi çekti. bir de çocukları evlilik cüzdanına yazdırdım. ilk defa böyle bir istek olmuş hepsi bi çok şaşırdı. uzun süre birbirlerine baktılar. sonra bilirkişiye danıştılar. çocukları tek tek elle yazmaları baya uğraştırıcıydı memur arkadaş için.

    istek1: şimdi bu konunun ilk sayfasındaki yönergede "-nüfus kayıt örneği-" diyor. ancak ilerleyen sayfalarda "vukuatlı nüfus kayıt örneği" olması gerektiği yazıyor. bu konunun ilk sayfasında aşamalardaki bu bilginin güncellenmesini talep ediyorum.

    istek2: web sitesine gmail ya da facebook ile giriş yapamıyoruz bugün. yoksa facebook grup sayfası falan mı heklendi? düzeltilebiliyor mu ? (site arıza raporu)

    istek3: herkesin bildiği üzere sitenin edit bölümü arızalı. gönderilen iletiyi değiştirmek isteyince sayfa bozuk geliyor, ancak webbrowser genişliğini çok daraltıp açınca (değiştirince) düzeliyor görüntü (firefox+chrome da bu arıza mevcut) (bu da bir site arıza raporu)
    teşekkürler crazycell.

    sn kturkay , kendi mülakatımızdan yola çıkarak bir kaç önerim olabilir.
    biz de 4 kişilik bir aileyiz. vukuatlı nufus örneği eşim için alıp + 3 de yedek dosyaladım.(çocuklar ve benim için )
    kendim için yine aynı şekil de aldım . + 2 kopya aldım(çocuklar için.)
    mülakat günü evrak tesliminde eşimin vukuatlı nufus suretinde ''kendisi ''yazanı aldılar
    Benim için de '' kendisi '' yazılı olanı aldılar. **
    Eşimin olanın kopyasını bana kullandırmadılar.**
    belki minik bir detay ama ihtiyacınız olursa diye belirtmek istedim.

    bir de bizim başımıza türlü türlü şeyler geldiğinden mülakat günü konsolosluk önünde sıradayken pasaportları önce alıyorlar ve bekletiyorlar. o sırada bir görevli gelip ''sizin bugun randevunuz yok. görünmüyor '' deyinde başımızdan kaynar sular döküldü sanki. sonrasında ıspat ederseniz merkezle konusacağız dediler. sokaktaki büfede bilgisayar ve prınter var mailime ulaşıp çıktı aldım götürdüm tekrar.
    Önerim. elinizde randevu sayfanızın bir printini alıp koymanız yönünde. benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin tabii...
    kolaylıklar diliyorum,

    sevgiler,


  • @damladav kimlik fotokopisi istenmiyor. evlilik cüzdanı + fotokopisi 2 adet yapmalısınız.
    diplomanızın da orjinali ve fotokopisini istiyorlar.
    kolaylıklar dilerim...
    sevgiler,


  • @periscope DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    1200 1200 çağırmaya devam etseler bile 28 binlerin sonu geliyor 26 bin bence çok negatif bir yaklaşım. benimde 28 binlerde olumsuz olmak istemiyorum.

    Belirttiğim 26 bin rakamı tamamen sallama çünkü hiçbirimiz ready statusundeki kişilerin kaçının başvuru yapacağını bilmiyoruz. Ben yaklaşık %20-25 inin başvuru yapacağını düşünerek hesabı yaptığımda bu rakam çıktı. Aramızda ready statusunde biri yoksa umarım diğerlerinden kimse göndermezde çoğumuza görüşme sırası gelir 🙂


  • @onur1601 21000 den sonra boşluk oranı %60 a yaklasıyor, suan ki oranlarla gidecek olsa bile 1500 e çıkması olağan son 3 cut off ta. böyle olursada 31 32 bıne yaklasıyor.


  • Arkadaslar red durumunda neden reddedildiği belirtiliyor mu


  • Bir de bizim paramız benım uzerıme.. eşime cıktı lottery. Aktarmamıza gerek var mı? O zaman da hesap tarihi yeni olacak?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @çisem-bali DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaslar red durumunda neden reddedildiği belirtiliyor mu

    genelde belirtiliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @çisem-bali DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Bir de bizim paramız benım uzerıme.. eşime cıktı lottery. Aktarmamıza gerek var mı? O zaman da hesap tarihi yeni olacak?

    boyle bir duzenleme yapmaniza gerek yok. Butun aile tek olarak degerlendiriliyor.


  • @çisem-bali DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Bir de bizim paramız benım uzerıme.. eşime cıktı lottery. Aktarmamıza gerek var mı? O zaman da hesap tarihi yeni olacak?

    Benim eşim asıl talihliydi. Tüm banka hesapları benim adıma idi. Herhangi bir aktarma yapmadık. Hiç bir şekilde de problem olmadı.


  • @onur1601 ellerinize sağlık, rakamlara bakan hepimiz hemen hemen aynı karamsarlık içindeyiz ama umutlanacak bir şeyler bulmaya çalışıyoruz. Şu anda umut dayanağımız bizim hesaplarını bilmediğimiz belirsizlikler. Hazır olan ve NVC olarak gözüken dosyaları tam olarak hesaplayamayışımız bize umut veriyor.

    Daha öncede yazdım Haziranda 4.000 dosya falan atlamaz ise 32bin üstü kesin riske girecek, 26bin demek için daha çok erken.

    Hayırlısı diyerek beklemeye devam edelim. Ama yinede rakamlarda farklı bir ipucu yakalayan olursa lütfen paylaşsın, her gözün ve düşüncenin bakışı farklıdır...


  • Merhaba,
    Sağlık randevu alırken ,place of birth passport ta Bahçelievler yazıyor, halbuki ds216 da İstanbul yazdık, acaba grin kard aldığımızda, place of birth İstanbul yazarsa, pasaportta da Bahçelievler yazarsa başımız agrayacak mı? Mülakata gittimizde bunu değiştirebilir miyiz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum