Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    İş olanagi: arkadaşlar! Nj-clifsidepark civarı bir siteye bakan arkadaşım yanına acil bir yardımcı ariyor (erkek) ilgilenen varsa özelden yazabilirsiniz. İlk gidenler için geçiş süreci boyunca faydalı olur kanaatindeyim.iş sitenin bakim onarım temizlik gibi işleriyle ilgilidır.ehliyeti olması ve ingilizce bilmesi tercih.


  • Sanırım Cuma günü ilerleyen saatlerde öğrenmiş oluruz. Haftanın ilk iki günü açıklamadıklarına göre sanırım orada hummalı bir çalışma söz konusu.


  • @crazycells is arayan ve veren durumda olanlar icin bi konu olsa yararli olabilir dusuncesindeyim .ilan seklinde.siz ne dersiniz ? Belki ilk bi kac hafta ay yardimci olunabilir


  • @entelman bende oyle dusunuyorum birseyler hakkinda halen ugrasiyorlar sanirim.bi seyler yapmak istediklerinin isareti olabilir yada psikolojik olarak oyle olmasini istedigimiz icin oyle dusunuyoruzdur

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    @crazycells is arayan ve veren durumda olanlar icin bi konu olsa yararli olabilir dusuncesindeyim .ilan seklinde.siz ne dersiniz ? Belki ilk bi kac hafta ay yardimci olunabilir

    https://yesilkartforum.com/ilan/

    evet, sitenin o kismiyla ilgili ugraslar devam ediyor. Hazir olur olmaz acmayi dusunuyoruz.


  • @metert konsolosluklarin kapasiteleri belli. Veriler de ilk haftadan toplaniyormus. Insallah redistribution falan yapiyorlardir da ondan gecikmistir bu defa.


  • Selamlar,
    Daha oncede hep konustugumuz gibi bir dagitim olacaksa bunu kismende olsa bu ay yapip son ayı cok riske etmeyeceklerdir.

    Bu nedenle bu ay 11 nde aciklamamalarinin nedeni gecmisten Temmuz ayina gelenleri son ana kadar bekleyip gormek istemeleri ve sayiyi buna gore aciklamak istemeleri olmali. Umarim bu gecmisten gelen sayi az olurda bu ay verebilecekleri maksimum sayiyi EU ya verirler. Ceac datasi yarin guncellenirse gecmisten gelen sayisinin son durumunu bizde gorebiliriz.


  • son aya sıkıştırmazlar düşüncesindeyim bende


  • simonda son dataları açıklamadı


  • Simon son datalari acikladi diye okudum kalpim carpmaya basladi 🙂 manyak etti bizi kcc


  • @metert hahaha :)) sizin aile ne durumda mete senin kadar istek ve heyecan var mi onlardada


  • Bu gidişle Bayram günü bizim Bayram yaşatacaklar:))


  • @onur1601 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Selamlar,
    Daha oncede hep konustugumuz gibi bir dagitim olacaksa bunu kismende olsa bu ay yapip son ayı cok riske etmeyeceklerdir.

    Bu nedenle bu ay 11 nde aciklamamalarinin nedeni gecmisten Temmuz ayina gelenleri son ana kadar bekleyip gormek istemeleri ve sayiyi buna gore aciklamak istemeleri olmali. Umarim bu gecmisten gelen sayi az olurda bu ay verebilecekleri maksimum sayiyi EU ya verirler. Ceac datasi yarin guncellenirse gecmisten gelen sayisinin son durumunu bizde gorebiliriz.

    Yahu ne sacma sapan bir is bu. Adam 10 ay beklemis 11.aya giriyoruz hala onlar gelecek mi diye bekliyorlar suan ds260 dolduran adam zaten sallamiyordur vermesinler randevu vs haksizligin dik alasi cidden.

  • ⭐⭐

    @onur1601 şahsen geçmişten gelenler konusunda bu seneye has bir değişik tutum olduğuna inanmıyorum. Yani geçmişte sırasını kaçıran ve geç dolduran zor randevu alıyorsa şimdi de öyledir. Bu backlog konusuda tamamen Britin üfürmelerinden biri. Geçen sene bu aylarda DS260 dolduruan ile bu sene dolduran arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Çünkü böyle bilgi hiçbir yönergede yazmıyor. Bu seneki durumun farklı olmasının nedeni artık çok net. Çok fazla gitme talebi ve Ukrayna ve Özbekistanın ilk sayılarda yer alması. Eğer Ukrayna ve Özbekistan 30000 ve 40000 arasında yığılsaydı Nisan da 30 binleri görmüştük.
    Bülten de tahminimce bu gün açıklanır. Şu anda hala Temmuz mülakat e-postası gidiyor. Bir arkadaşıma dün akşam geldi e-posta.
    Yine tahminimi söyleyeyim, bence rakam 25 bin üzeri açıklanacak.
    Selamlar,


  • @arnblt aslında geçmiş yıla göre olumlu yönde fark olması lazım zaten rakamlar o kadar ağır ilerledi ki bu sayıların azalması gerekiyordu. Bu düşüncem için Haziran ayında kendime hak verdim çünkü geçmişten gelen id ler 200 ler civarına düşmüştü. Ancak Temmuz geçmişten gelen ready sayısı beni hayal kırıklığına uğrattı. Son ceac datasında bu sayı çok yüksek 350-400 arası bir yerde. Son açıklanan data sonrasında gelenler olduğunu düşünsek 400 olmuş olabilir. Bu rakam Temmuz ayı için çok yüksek zaten kalmış son 3 ay halen bu 400 e yakın sayının 100 küsürü Özbekistandan. Ben bu nedenle hesaplamalarımı max ihtimal hep son iki aya 400 er geçmişten ready vererek 800 ready verilecek olarak yapıyorum.

    Sizin dediğiniz gibi randevu mailleri nedeniyle de olabilir son datalarda az da olsa in transit vardı. Umarım yeniden dağıtımı yaparak sizin dediğiniz rakam ve üzeri bir sayı açıklarlar.

  • ⭐⭐

    Eğer 50 bin vize verilecekse ve AF,AS böyle gidiyorsa EU çok fazla alır artanlardan. Bu ihtimalde bence bu bültende netleşecek. 25 bin üzeri bir sayı Eylül için çok umutlandırır herkesi. Bu dağıtımı gelecek aya bırakmazlar eğer yapılacaksa. Bu CEAC verisi 8 ayda 30 bin vize verildiğini yazıyor. Haziranın ilk günleri de bu sayıya dahil. İlk günlerde görüşmeler daha yoğun. Ay içine yayılmıyor. Yani 30bin 8 aylık değil 8.5 aylık veri kabul edilebilir. Bu ay başına 4 bin bile yapmıyor. Kalan 4 ayda 50 bini yakalamaları için buna istekli bölgeleri arttırmaları lazım. Açıkcası bu ay için Current durumunu kesinlikle beklemiyorum. Ama gelecek ay olabilir.


  • @arnblt yani şöyle diyebilir miyiz 25k ve üzeri açıklandığı takdirde eylül current ı tetikler? Ama daha düşük bir rakam açıklanırsa 27-28-29k bandında biter bu iş?

  • ⭐⭐

    Benim tahminim o yönde. Bu zamana kadar olan gidişatı hiç birimiz önceden kestiremedik. Ama artık 10 ay geçti ve eldeki veriler daha yorumlanabilir. Daha önce Brit yorumluyordu sadece şimdi hepimiz bunu yapabiliyoruz. Ukrayna ve Özbekistan harici biraz da Rusya nın dışında gitme isteği çok yok. Türkiye de bile. Bugünlerde gelecek 25 bin üstü bir değer 26-27 gibi kesinlikle finalin çok iyi olacağını gösterir. Ama tutup 23 bin bir değer açıklanırsa 25 bin gibi bir rakamla kaparlar.


  • @arnblt inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederiz


  • bence açıklanacak rakam af gibi olacak 30 bin bandında belki 31 bin bile olur en az


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum