Banada 2NLmaili ardından güncelleme geldi ve 1 nisan mülakat..
rhabdo
@rhabdo
CN: 2026EU00012XXX
DS-260 Gonderimi: 05/05/2025
Mülakat Yeri: ANKARA
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
Daha önce turis olarak bulundum.2. Kez turiz vizemi uzattım..
MEVCUTTA 9.5 yıllık turist vizem var
rhabdo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugursway ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim..mutlaka netleştireceğim

-
7-8 yıl önce sağ bileğim motosiklet kazası sonucu kırılmıştı ve opere edildi..kullanımı engel bir durum yok ama bazı hareketleri yapamıyorum..sağlık muayenesinde bu sorun olabilirmi?tüm forumu aradım taradım benzer bir vakka bulamadım..nolur kızmayın vallahi. Bulamadım

-
Merhabalar..green card çekikiliş tarihinden yaklaşık 20 gün önce evimden ayrıldım..eşimle 3 aydır ayrı yaşıyoruz..sanırım ayrılıyoruz..ds 260 ı doldurduk..ayrı yaşasakta ben onun için doldurdum..ama dosyam current olmadan ayrılacağız gibi duruyor..yanlız gideceğim belli oldu..interview da ne yapacağım ? Eşim 2. Başvuran ama gelmeyecek ve ben tek gideceğim..dosyamı açacağım açmadan oraya tek gidip boşanma karar belgeleriyle tek başıma interview e girip ordamı sölicem durum budur diye.. kafam karışık ben deli gibi fakülteden beri amerika hayali kurarken şimdi eşsiz yeni kıta koşturmacaları…ben nasıl bir yol izlemeleyim? Forumda aradım ama hep amerikada evlilik green card ve sonra boşanma ile ilgili deneyimler,bilgiler var.. bulamadım bir çıkış yardım edebilirmisiniz?
-
@bravist arama kısmına “ Based on the information you have provided “ yazın hemen çıkıyor neredeyse mail
-
Dear KCC Officer,
The official copy of my passport showing that I am a citizen of Turkey is attached, and my case details are provided below.
Surname, Name:……
Case Number: 2026EU……
Date of Birth:M/D/YI kindle request to transfer my DV case from U.S. Consulate General in Hong Kong to U.S Ankara Embassy Turkey.
l plan to reside in Turkey during the visa processing period.
The address where I will stay in will be:
İkamet adresiniz..Please, accept my transfer request and let me now after the transfer process.
Bu maile passport id sayfanızın jpeg yada pdf sini,case numaranız isim soy isim doğum tarihi,hong kong yerine bangkong olarak düzenleyin vs. rahatlıkla taşırlar..
-
@şeymaaaa gece yarısı son saat..yoksa yarına kalır..ama bugüne kadar ayın 16 sını hiç bulmamış..son dakikaya kadar heycan

-
Türkiye saati ile sabah 05:00 te ulusa seslenecek..
Bizim bulletin gününün uzamasıda ayrı bir manidar durum..gerçekten stres oldum.. -
@Akrap aynı durumdayım..dv talihlisi olduğumuz için turist vizesi ne alaka deme ihtimalleri yokmu kapıda? Bilgilenme alırsanız lütfen haber verebilirmisiniz?
-
@merve-yalcinkaya ds 260 formunda mı bangkong işaretlemiştiniz? Yoksa sonra mı taşımıştınız? Çok önemli bu mail

rhabdo tarafından gönderilen son iletiler
-
@Gizem-Güler siz zaten orjinal ve fotokopilerini yanınıda götürüyorsunuz..onlarda kopyalarını alıp orjinalleri tabiki size geri veriyor..
-
@MusaAtakan bendende adres istemedi..ds260 da kart ve ssn nin gönderileceği adresi beyan etmiştik..O nedenledir diye düşünüyorum.
-
@mertcank34 Şimdi kontrol ettim issued görünüyor..
-
@zakaria
@oktay3847
yanlız benim vizeme herhangi bir damga basılmamış..ha sistemde iptal oldu mu vizem bilemiyorum tabi..
ama vize öylece duruyor.. -
@Dogukan-Oge bence public charge olayını alttan alttan uygulamaya başlamış olabilirler..bazı adayları zorlarken bazılarını hiç zorlamıyorlar..bilemedim..gerçekten denildiği gibi her adayın kendi süreci kendine özel..
-
@Okan-1 Birebir banada aynısını verdiler hatta memurun yazı karekteri bile aynı

-
@yontas mulakat yerinize göre değişiyor..imzanızı güncelleyip exel tablonuza bilgilerinizi girerseniz eğer yardımcı olacaktır herkes..
-
Kemal beyin paylaştığı reminder maili bana da geldi.. public charge kararından önceki maillerle aynı içerikte mi biliyor musunuz? daha öncede bu şekilde miydi? yani ekstra daha farlı evrak mı istiyorlar? tam kafama oturmadı..vergi dairesinden evrakmı alacağız mesela? biraz karıştı kafam ama...
-
@yceylan Yanlış bilgi vermeyeyim ama mülakata beş gün bir hafta kala mail geliyor diye okumuştum..şu şu evraklar diye...ama deneyimlerde çokça paylaşıldı sağolsun forumdaşlar oradan takip edebilirsiniz..
-
Banada 2NLmaili ardından güncelleme geldi ve 1 nisan mülakat..