• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İrem Cuarto
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 21
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

İrem Cuarto

@İrem Cuarto

7
    İtibar
    118
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

İrem Cuarto Takip etme Takip Et

İrem Cuarto tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@nazmi4343 evet ben de onay aldım dündü vize görüşmem. 7.30 gibi gittim 9.30 gibi her şey bitmişti. Ceac'de aynı gün AP oldu, bu sabah issued olarak değişti. Teslimat konusunda bir şey söylemediler fakat en geç bir haftada elinizde olur dediler. VFS mail attığında orada bir link oluyor ve ordan teslimat adresi seçebiliyorsunuz. Burada olmayacağım için şehrimdeki ups merkezini seçeceğim. Sordukları sorular genel olarak basitçe cevaplanacak sorulardı. Korkacak pek bir şey yok. Mülakatı olanlara şimdiden başarılar dilerim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhabalar bugün yeni sisteme kayıdımızı yaptık. Önceki sistemde de kayıdımız vardı tüm ücretler ödendi ve mülakat tarihimiz çoktan alınmıştı. Bugün yeni sistemde profilime baktığımda vize türüm normalde CR-1 iken C52 yazdığını gördüm ve pasaport teslim adresi de seçtiğim adresin aksine Ankarada bir adres gözüküyor. Bu hatanın sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz mülakatıma 15 gün kaldı ve endişeleniyorum.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@nazmi4343 18 mart dq tarihim 🙏

İrem Cuarto
      İrem Cuarto
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@oprmngr, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

Benim randevum yarın, henüz hiçbir şey değişmedi. Feedbacklerimize dönülmedi.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@Malonjao eşiniz orduda mı görev yapıyor acaba ?

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@Seyduna, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@İrem-Cuarto Hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Size veya çevrenizdeki insanlara eksik evrak veya sistemde göremedikleri bir evrak oldu mu? Yani en azından yeni sistem ile o soruna halletmişler mi sizce?

Teşekkür ederim.Yeni sistem konusunda endişelenmeyin, herhangi bir problem çıkarmıyorlar. Evraklarınızı da orijinal şekilde getirirseniz sorun çıkmayacaktır.

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

İrem Cuarto tarafından gönderilen son iletiler

@nazmi4343, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@İrem-Cuarto Tebrik ederim yolunuz açık olsun. Benim de AP görünüyor bugün aldığım için daha, size mail geldi mi pasaportunuzun VFS’ye gönderildiğine dair? Genelde vize basıldığı gün gönderiliyor sanırsam.

Bugün AP görünür. Yarın sabah issued olur ve akşama doğru VFS den mail alırsınız. Ertesi gün de 2-6 saatleri arasında gidip kimliğinizle pasaportunuzu teslim alabilirsin. Benim için süreç böyle gerçekleşti.

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba vfs ankaradan pasaportunu teslim alan arkadaşlar kimlik fotokopisi çektirmeli miyim yoksa sadece kimliğimi görüp veriyorlar mı ?

Merhaba,

Ben AP ye kaldigim icin direk pasaportumu gonderdim. Herhangi bir kayit yaptirmadim. Dun itibari ile issued oldu. Ancak herhangi bir sms yada mail gelmedi. Direk gidip almali miyim ? Yoksa mail mi beklemeliyim ?

Mail beklemelisiniz. Bugün akşam gelmesi muhtemel.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@Seyduna, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@İrem-Cuarto Hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Size veya çevrenizdeki insanlara eksik evrak veya sistemde göremedikleri bir evrak oldu mu? Yani en azından yeni sistem ile o soruna halletmişler mi sizce?

Teşekkür ederim.Yeni sistem konusunda endişelenmeyin, herhangi bir problem çıkarmıyorlar. Evraklarınızı da orijinal şekilde getirirseniz sorun çıkmayacaktır.

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

Merhaba vfs ankaradan pasaportunu teslim alan arkadaşlar kimlik fotokopisi çektirmeli miyim yoksa sadece kimliğimi görüp veriyorlar mı ?

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@oprmngr her şey iyi geçti. 2 saat içinde onayımı aldım ve çıkışımı yaptım. Pasaport teslimi için bekleyeceğim. Vfs maili aldıktan sonra şehrimdeki UPS ofisine gönderilmesini isteyeceğim.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@nazmi4343 evet ben de onay aldım dündü vize görüşmem. 7.30 gibi gittim 9.30 gibi her şey bitmişti. Ceac'de aynı gün AP oldu, bu sabah issued olarak değişti. Teslimat konusunda bir şey söylemediler fakat en geç bir haftada elinizde olur dediler. VFS mail attığında orada bir link oluyor ve ordan teslimat adresi seçebiliyorsunuz. Burada olmayacağım için şehrimdeki ups merkezini seçeceğim. Sordukları sorular genel olarak basitçe cevaplanacak sorulardı. Korkacak pek bir şey yok. Mülakatı olanlara şimdiden başarılar dilerim.

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@oprmngr, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

Benim randevum yarın, henüz hiçbir şey değişmedi. Feedbacklerimize dönülmedi.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@nazmi4343 benim de durumun aynı. CR-1 vize türümüz ve c52 yazıyor. Bize de yardımcı olmadıkar maalesef. Mülakatım sizinkinden bir gün önce 17 sinde. Umarım düzelir.

Gündem içinde yayımlandı
      İrem Cuarto
      İrem Cuarto

@Malonjao eşiniz orduda mı görev yapıyor acaba ?

İrem Cuarto
      İrem Cuarto

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistemde kaydını oluşturup sıkıntı yaşayan var mı ? Benim şehrim kargo sayfasında çıkmıyor ve vize türüm cr-1 yerine c52 olarak gözüküyor. Benzer durumu yaşayan varsa nasıl bir yol izlediğinş öğrenmek isterim. Mülakat tarihim çok yakın ve endişeleniyorum.

İrem Cuarto
      İrem Cuarto