• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Malonjao
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 30
    • En İyi 19
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Malonjao

@Malonjao

34
    İtibar
    77
    Profil Görüntülemeleri
    30
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Malonjao Takip etme Takip Et

Malonjao tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

merhaba dün mülakatım vardı onaylandı vizem. herkese sorulduğu gibi aynı nasıl tanistigimiz ne zaman evlendiğimiz gibi sorular soruldu. eşimin tam olarak ne pozisyonda nerede calistigini sordular, ve eşimin günlük rutini nedir tarzi bir soru sordu memur bana. ben de doğruyu söyledim işten eve evden ise gelip uyuyana kadar oyun oynayıp film izliyoruz hergun 2 senedir dedim güldüm 😃 sohbet eder gibi geçti mulakat. beni en son ne zaman gormeye geldiğini sordu (mayis idi) 2 ayda bir geldigini söyledim. memurlar çok yardımcı ve guleryuzluydu. adli sicil, nüfus kaydım evlilik cüzdanı ve 1 fotoğraf dışında bir belge talep edilmedi. herseyi sisteme yükleyip submit etmiştim, beraber fotoğraflarimiz ve gezilerimiz de dahil. 🩷 herkese bol şans

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Malonjao
      Malonjao
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Bana da bugün mülakat maili gelmiş saat 17:00’da. 21 Temmuz icin 🩷 bekleyen herkese bol şans

Malonjao
      Malonjao

az önce expedited processing icin e mail attık. bütün dökümanları yolladık. GH25 yardımların icin yeniden bolca tesekkur ediyorum. umarım en yakın zamanda hepimiz sevdiklerimize kavusuruz. ♥ ♥ Allah en hızlı ve hayırlısını nasip etsin.

Malonjao
      Malonjao

Azönce travel statein sitesinden şu formu buldum; https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Immigrant-Statistics/MonthlyIVIssuances/Immigrant Visa Symbols.pdf

Benim sm2 görünmem normalmiş ve bir hata yokmuş sanırım. eşime de sordum siz de isterseniz kontrol edin arkadaşlar. Sanırım visa type-IR1 ın alt başlıkları gibi mesela visa class olarak da ayırmışlar bilemiyorum gerçekten. (Mesela immediate relatives>types or class gibi. Şuan tabloya baktığımda öyle anlıyorum) Biraz karışık olmuş. Kontrol edin sizinkinde bir hata var mı diye. @nazmi4343 @İrem-Cuarto
      Bu arada evet ais sisteminde premium teslimat icin para ödememeniz gerekiyordu 😞 sistemi değişecek olacağı icin.

Malonjao
      Malonjao

@İrem-Cuarto evet ama aktif olarak degil. sm2 yani bende yazan type icin spouses of sm1 yazıyordu. esim de sm1 deki acıklamaya tam olarak uydugundan bende bir yanlıslık yok diye dusunduk.
      @nazmi4343 ben de yine ne olur nolmaz bir feedback yapacagim simdi emin olmak icin. yanıt geldiginde haberlesiriz. posta konusu gercekten sanssızlık olmus sizin icin. ama bundan sonra umarım hersey tıkırında ilerler. ikinizin de mulakatı cok yakın. iyi dileklerim sizinle. guzel haberlerinizi bekliyorum 🙂

Malonjao
      Malonjao

ben de dahil hergun girip mülakat tarihi alanınız oldu mu diye bakıyorum 😞 umarım yakında bekleyen herkese interview letter gelir. çok orantısız gerçekten

Malonjao
      Malonjao

@Seyduna çok teşekkür ederim darisi başınıza inşaallah en yakın zamanda 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️ bol interview letterli bir hafta olsun

@Alfa-Centauri çok teşekkürler❤️ artık siz de vizenizi alırsınız bu sefer hızlıca umarım, o küçücük bir hata yüzünden çok boşa uzadı işiniz. bol şans diliyoruz, takipteyim herkesin güzel haberleri icin 🙏🏻

Malonjao
      Malonjao

@GH25 adınıza cok sevindim simdiden hayırlı olsun 🙂 ♥ expedite request i ne sebeple yaptınız nasıl isliyor biraz bilgi verebilir misiniz lütfen. benim esim de yapmak istiyor ama ne sebep bulup göndersek nasıl yapsak bilemiyorum acaba mümkün olur mu ki... 😞

Malonjao
      Malonjao

@GH25 Cok tesekkür ederim cevabınız ve yardımınız icin 🙂 . Aktif olarak orduda görev yaptıgından dolayı expedite etmis oldugunuz bize umut verdi. esim suanda aktif gorevde degil ama uzun süre görev yaptı ve %100 disabled veteran. belki bir şansı olur 😭
      cok sagolun yeniden!! en yakın zamanda esinize kavusmanız dilegiyle...

Malonjao
      Malonjao

@rock esinizin durumu ve iş kaybı için üzgünüm öncelikle. bence expedite request yapın en azından denemiş olursunuz. bizimkini kabul etmediler ama en azından 1 günde yanıt geldi oldukça hızlı işliyor. denemekten bir zarar gelmez sonuçta bol şans

Malonjao
      Malonjao

Malonjao tarafından gönderilen son iletiler

@Seyduna çok teşekkür ederim darisi başınıza inşaallah en yakın zamanda 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️ bol interview letterli bir hafta olsun

@Alfa-Centauri çok teşekkürler❤️ artık siz de vizenizi alırsınız bu sefer hızlıca umarım, o küçücük bir hata yüzünden çok boşa uzadı işiniz. bol şans diliyoruz, takipteyim herkesin güzel haberleri icin 🙏🏻

Malonjao
      Malonjao

merhaba dün mülakatım vardı onaylandı vizem. herkese sorulduğu gibi aynı nasıl tanistigimiz ne zaman evlendiğimiz gibi sorular soruldu. eşimin tam olarak ne pozisyonda nerede calistigini sordular, ve eşimin günlük rutini nedir tarzi bir soru sordu memur bana. ben de doğruyu söyledim işten eve evden ise gelip uyuyana kadar oyun oynayıp film izliyoruz hergun 2 senedir dedim güldüm 😃 sohbet eder gibi geçti mulakat. beni en son ne zaman gormeye geldiğini sordu (mayis idi) 2 ayda bir geldigini söyledim. memurlar çok yardımcı ve guleryuzluydu. adli sicil, nüfus kaydım evlilik cüzdanı ve 1 fotoğraf dışında bir belge talep edilmedi. herseyi sisteme yükleyip submit etmiştim, beraber fotoğraflarimiz ve gezilerimiz de dahil. 🩷 herkese bol şans

Malonjao
      Malonjao

ben de dahil hergun girip mülakat tarihi alanınız oldu mu diye bakıyorum 😞 umarım yakında bekleyen herkese interview letter gelir. çok orantısız gerçekten

Malonjao
      Malonjao

@Alfa-Centauri iyi şanslar dilerim mülakatınız için bence bir sorun olmaz sonucta yanlış girilen rakamlar düzeltilmiş. ayrıca düzelttiğinize dair imzalı belge de hazirlamissiniz. mülakat icin degil ama uscis sürecinde beklerken biz de 130A formunda birkaç hata yapmıştık ama farkedip düzelttik ve dediğiniz gibi düzelttiğimizi belirten kagit ekledik. hiçbir sorun olmadı RFE de almamistik. elbette konsolosluk mulakati aynı işlemiyordur uscis ile. ama size suan düzelt veya düzenle diyebilecekleri bir durum yok zaten halletmissiniz hiç gerilmeyin bence

Malonjao
      Malonjao

@seda-2 tebriklerr evet doğru, bol şans

Malonjao
      Malonjao

@Seyduna bence haklı olabilirsiniz bana mantıklı geldi. cunku ben mesela resepsiyonda biraz uzun bekledim 40 dakika kadar. en sona ben kalmistim hatta. benden önceki kisilerden 5 asi olan, 4 asi olan duydum. ayrıca dediğiniz gibi kimse ayni ücreti vermedi ben de dahil. bana 3 asi yapildi. ama şöyle bir şey var yani bu asilardan en az biri karmadir bence. dediğiniz gibi yaşa göre de yapıyor olabilirler cunku ben 20lerimin basindayim ve bana 3 tane yapildi

Malonjao
      Malonjao

arkadaslar dun saglik muayenem vardi. asi kartim yoktu, sadece covidleri goturdum evet şart kalktı ama ne olur olmaz diye. onları da istemediler gerek yok dediler. kan testi x ray vs icin 4800 küsür, aşılar ve doktor muayenesi icin 16000 tl ödedim. bilginiz olsun ❤️

Malonjao
      Malonjao

@nazmi4343 tebrikler hayırlı olsun çok sevindim ❤️ safe travels!!

bir sorum var sakıncası yoksa… sizin sistemde vize türü yanlış gösteriyordu hatırladığım kadarıyla. o konuyu ne yaptınız acaba. düzeltmişler miydi mülakatınızdan önce? sonuçta sistemin hatalari bugları bunlar. sorun edeceklerini sanmiyorum ama merak ettim 🥲

Malonjao
      Malonjao

@gigi25 tebrikler dq icin evet suan sadece nvc nin Ankara’dan sizin icin mülakat almasını bekleyeceksiniz. (size bildirilecek) hatirladigim kadarıyla en son ben mülakat maili almistim 8 mayista. 21 Temmuz icin. yani belirli bir süre yok mülakat mailinizin ulaşması icin ama DQ olduğunuz günden itibaren ortalama 2-3 ay sonrasına oluyor mülakatlar bu ara

Malonjao
      Malonjao

@İrem-Cuarto evet ama aktif olarak degil. sm2 yani bende yazan type icin spouses of sm1 yazıyordu. esim de sm1 deki acıklamaya tam olarak uydugundan bende bir yanlıslık yok diye dusunduk.
      @nazmi4343 ben de yine ne olur nolmaz bir feedback yapacagim simdi emin olmak icin. yanıt geldiginde haberlesiriz. posta konusu gercekten sanssızlık olmus sizin icin. ama bundan sonra umarım hersey tıkırında ilerler. ikinizin de mulakatı cok yakın. iyi dileklerim sizinle. guzel haberlerinizi bekliyorum 🙂

Malonjao
      Malonjao