@ugursway çok ama çok teşekkür ederim
Selin 2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mehmetgreen bunun sonucunu öğrenirseniz bilgi verebilir misiniz rica etsem?
-
@ugurbocegi sizin yerinizde ben olsam, yani pek emin olmamakla birlikte işimi şansa bırakmazdım diye düşünüyorum.
-
Merhaba,
Belki gözden kaçırmış olabilirim diye sormak istedim. Hong için bizden istenilen belgeler arasında, İngilizce çeviriler için mutlaka yeminli tercüman onayı ya da apostil yaptırmamız şart mı? Açıkçası şunu merak ediyorum: İngiliz Dili mezunuyum ve çevirilerimi kendim yapsam, sadece resmi olmadığı gerekçesiyle kabul edilmemesi gibi bir durum yaşar mıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@tufankrica rica etsem adres bilgisini forma nasıl Doldurdunuz? Benim e devlette yaşadığım yer şu an olarak güncellenmedim o yüzden eski?
Selin 2 tarafından gönderilen son iletiler
-
@ugurbocegi sizin yerinizde ben olsam, yani pek emin olmamakla birlikte işimi şansa bırakmazdım diye düşünüyorum.
-
Merhaba,
Belki gözden kaçırmış olabilirim diye sormak istedim. Hong için bizden istenilen belgeler arasında, İngilizce çeviriler için mutlaka yeminli tercüman onayı ya da apostil yaptırmamız şart mı? Açıkçası şunu merak ediyorum: İngiliz Dili mezunuyum ve çevirilerimi kendim yapsam, sadece resmi olmadığı gerekçesiyle kabul edilmemesi gibi bir durum yaşar mıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
@mehmetgreen bunun sonucunu öğrenirseniz bilgi verebilir misiniz rica etsem?
-
@Serapp evet, siz diyince fark ettim. Teşekkür ederim

-
@Selin-2 Hong Kong . Tahminen taşıma işlemi 15 gün olmuştur hocam
-
Merhaba, dosyamı taşıma işlemi gerçekleştirdim fakat teyit etmek için nasıl bir mail atmam gerekir ?teşekkür ederim.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim, bilmiyordum hocam
sizlerin sayenizde öğreniyorum. -
Merhaba,
Ben ds260 formunu doldururken ailemi eklemedim. Yani annem, babam ve abim. İlerleyen süreçlerde dosyayı actirdigimda ailemi eklesem sorun olur mu? Örneğin; Hong Kong 'da mülakat olucağım yani bu durumda ailemin oraya gelmesi şart mı? Yaşları büyük oldugu icin gelmelerizor olabilir.
Teşekkürler -
@blueboy21 26cn lerde yanlış yazmışım, düzelttim. Tekrar teşekkür ederim