• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gizem Arslan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 35
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Gizem Arslan

@Gizem Arslan

16
    İtibar
    221
    Profil Görüntülemeleri
    35
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Gizem Arslan Takip etme Takip Et

Gizem Arslan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells şu an sizlere o kadar dua ediyorumki tahmin edemezsiniz anne duasına doydunuz bu gece 🙂 ilk greencard başvurusundaki bilgilerden farklı bilgi girince direkt red oluyor diye -yine kulaktan dolma bilgiler :)- diye bişi duymuştum başvururken farklı ds260ta farklı yazmış olmam sorun olmaz yani değil mi? bir de bnm sıralamam 4bin küsurlarda bir şey yapmama gerek yok sadece onay mailini bekleyeceğim sanırım değil mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@lumos, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Gizem-Arslan Tebrikler, öncelikle vize sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

Formu açtırmaniza gerek yoktur, bilgiler doğruysa bu hata sayılmayacak bir durum sayılır.

gerçekten mi çok çok teşekkür ederim bilgilerin hepsi doğru sadece yerleri yanlış. bu sene önce dolduran önce çağırılacak diye bir şey öğrendik o yüzden hızlı doldurmaya çalışırken dikkatimizden kaçmış. CN 4binlerde aslında normalde şanslıyım sanırım ama bu sene doldurma sırası önemliymiş

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

herkese iyi geceler ben yine bir soruyla geldim 🙂 asıl talihli benim eşimin ds260 formunu doldururken şöyle bir soru vardı (Do you have any specialized skills or training, including firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience?) bu soru hepsi no olması gereken garip soruların başlarındaydı ben kendimce türkçeye çevirio başka dil biliyor musunuz olarak çevirip yes demiştim ama o no olması gereken sorular arasında olduğu için aklıma takıldı gece gece. yes işaretleyince açıklama kısmı açılmıştı english yazmıştım ama doğru mu anlamışım lütfen yardım yine

Gizem Arslan
      Gizem Arslan
    • RE: Dallas,Plano

@Not_Born_Yesterday merhaba biz de temmuzda taşınıyoruz greencard ile dallas-austin ve alakasız şekilde new jersey arasında gidip geliyoruz. Aslında maddi açıdan en uygun dallas gibi duruyor ama 4 yaşında oğlumuz var ve biraz alerjik orasının havası ve polen durumu çocuğu çok zorlar mı ondan korkuyoruz sizden de fikir almayı çok isterim

Texas içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

İyi geceler 8 9 sene önce psikiyatride duygu durum bozukluğu ve majör depresyon tanısıyla ilaç tedavisi görmüştüm şu an bir ilacım veya bir durumum yok ama bu önceki durumu belirtmem gerekir mi yada belirtirsem sorun olabilecek bir şey mi?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@deebee yok soruyu yanlış kopyalamışım o soru no. Can you speak and/or read languages other than your native language? bu soru yes bunu sormak istemiştim ama karıştırdım ortalığı yanlışlıkla kusuruma bakmayın

Gizem Arslan
      Gizem Arslan
    • RE: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

@busedmrcgl bugün kissimmeeden windermere tarafına giderken apopka yolundan geçtik ismi çok garip gelmişti aklımda kaldı o yüzden 🙂 çok teşekkür ederim yarın bir de o şekilde deneyelim soralım @deebee çok sağ olun önerileriniz için bank of america miami ve buradaki şubesine gittik bir de chasebank ikisi de adres ve fatura örnekleri istediler o yüzden yaşamadığımız adresi kabul etmezler diye düşündük kanıt istediler yani yarın başka banka deneyeceğiz

Emlak içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@Not_Born_Yesterday cevabınız için çok teşekkür ederim🙏 yapay zeka da sağ olsun bir çok karşılaştırmadan sonra sanırım austin'e karar verdik ama tabi 3 ay var neredeyse yine her şey değişebilir 🙂 tabiki görüşmeyi çok isteriz austin netleşse bile dallas çok uzak değil sizler de deneyimleriniz de bizim için çok değerli çok teşekkür ederim

Texas içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@ahmet-eren-yeşiltaş nikahtan sonra dosyayı açtırmadan kendinizi eşinizin dosyanıza ekleyeceksiniz. ds-260 formundaki ilk sayfada yani daha dosyayı açmadan önce completed yazan yerde add kısmı var oradan sizi eşi olarak ekleyecek mülakat tarihi aldıktan sonra dosya açtırma talebinde bulunup kendi dosyasında kendini evli ve eşi olarak sizi tanıtacak. bilmiyorum yeterince anlatabildim mi ama bu şekilde

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

Merhabalar, 8 temmuzda miamiye indik dün orlandoya geldik ve buraya yerleşmek istiyoruz. Bugün birkaç tane apartman kompleksinde kiralık ev baktık ama bir kara deliğe düştük çünkü ev kiralamak için banka hesabı vs istiyorlar ama bankalar da hesap açmak için resmi ev adresi istiyor. Ne yapabiliriz önerisi olan var mı?

Emlak içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

Gizem Arslan tarafından gönderilen son iletiler

@halteran çok sağ olun orlandoda 4 5 farklı bankanın şubeleri gezdik ama öyle denk gelemedik henüz maalesef

Emlak içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@busedmrcgl bugün kissimmeeden windermere tarafına giderken apopka yolundan geçtik ismi çok garip gelmişti aklımda kaldı o yüzden 🙂 çok teşekkür ederim yarın bir de o şekilde deneyelim soralım @deebee çok sağ olun önerileriniz için bank of america miami ve buradaki şubesine gittik bir de chasebank ikisi de adres ve fatura örnekleri istediler o yüzden yaşamadığımız adresi kabul etmezler diye düşündük kanıt istediler yani yarın başka banka deneyeceğiz

Emlak içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

Merhabalar herkese yanlış yere yazıyor olabilirim özür dilerim bunun için, 8 temmuzda miamiye indik dün orlandoya geldik ve buraya yerleşmek istiyoruz. Bugün birkaç tane apartman kompleksinde kiralık ev baktık ama bir kara deliğe düştük çünkü ev kiralamak için banka hesabı vs istiyorlar ama bankalar da hesap açmak için resmi ev adresi istiyor. Ne yapabiliriz önerisi olan var mı?

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

Merhabalar, 8 temmuzda miamiye indik dün orlandoya geldik ve buraya yerleşmek istiyoruz. Bugün birkaç tane apartman kompleksinde kiralık ev baktık ama bir kara deliğe düştük çünkü ev kiralamak için banka hesabı vs istiyorlar ama bankalar da hesap açmak için resmi ev adresi istiyor. Ne yapabiliriz önerisi olan var mı?

Emlak içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@ugurbocegi çok teşekkür ederim peki bir soru daha sorabilir miyim bilginiz var mıdır 6 mayısta unganlardan 28 mayıs tarihi için randevu oluşturduk 4 iş gününde onaylanır yazıyor ama hala onaylanmadı telefonla aradık mail attık ama bir türlü ulaşamıyoruz ne yapmamız gerekir?

Gizem Arslan
      Gizem Arslan
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

@ATS16 merhaba 6 mayısta unganlardan 28 mayıs tarihi için randevu oluşturduk 4 iş gününde onaylanır yazıyor ama hala onaylanmadı telefonla aradık mail attık ama bir türlü ulaşamıyoruz ne yapmamız gerekir?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@ugurbocegi merhaba 24 haziranda ankarada mülakatımız var ais kaydı yaptık belgelerimizi topladık ama ekstra online bir belge yüklemesi mi yapmak gerekiyor?

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@gucarslan son cümleniz gözlerimi doldurdu çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

Merhaba tekrar dv260 formunda 2 yıllık yüksek okulumu universty olarak seçmişim ve mezun olmadım ama bitişini bıraktığım tarihi yazmışım no degree olarak işaretlemişim ama yanlış bilgi mi oluyor bu? Mezun olmadığım için okuldan lise diplomamı geri aldım mülakat için onu hazırlıyorum ds260ı açtırmam gerekli mi düzeltme yapmalı mıyım? Kusura bakmayın çok telaş bir insanım kafam çok karıştı

Gizem Arslan
      Gizem Arslan

@deebee teşekkürler bilgiler için🙏 biz de aslında plano, frisco yada austinde cedar park, round rock arasında gidip geliyoruz. Şu an için austin olarak karar kıldık ama bakalım 3 ay gibi daha bir süremiz var

Texas içinde yayımlandı
      Gizem Arslan
      Gizem Arslan