• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. BatuhanGnc
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 30
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

BatuhanGnc

@BatuhanGnc

10
    İtibar
    66
    Profil Görüntülemeleri
    30
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

BatuhanGnc Takip etme Takip Et

BatuhanGnc tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bizimde mülakat tarihimiz verildi çok şükür fakat dikkatimi çeken husus CN si bizden yüksek olan arkadaşların bazılarına 3 ocakta mülakat verilmiş bize 17 ocakta mülakat verildi. DS 260 ı aynı gün doldurmuş olmamıza rağmen. Tarihleri nasıl belirliyorlar hiç anlayamadım.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      BatuhanGnc

@BatuhanGnc Ve eklemek isterim ki sakın hastaneleri telefon ile arayıp birşey sormayın çünkü telesekreterler bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyor en iyi yöntem o hastaneye gidip kendiniz veya bir yakınınızın aşı birimiyle görüşmesidir. En azından biz eşimle bu şekilde ilerleyip kendimize aşı yaptıracak yer bulabildik. Ve eklemek isterim mhrs'den alacağınız aşı randevusu şayet hastaneye sormadıysanız maalesef bizim elimizde aşı yok ama 6 kişi toplarsanız sağlık bakanlığından isteriz ve aşıyı yaparız demeleriyle son buluyor sakın mhrsden almış olduğunuz randevuya güvenipte aşı vurdurmaya gitmeyin velhasıl biz bunu 3 defa yaşayıp hüsranla oradan ayrıldık bilgilerinize.
      Sizde aşı yaptırdıysanız yaptırmış olduğunuz hastaneyi buraya yazarsanız yaptıracak olan insanlar problem yaşamasınlar.

B
      BatuhanGnc
    • RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

@ATS16 çok teşekkür ederiz değerli bilgilerinizden ötürü.

Yolculuk içinde yayımlandı
      B
      BatuhanGnc
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@Yıldıray81 O iş maalesef o kadar basit olmuyor ev sahipleri %99 ihtimal ile ya kredi skoru yada çalıştığınız yerden maaş mektubu görmek istiyorlar. Aksi taktirde airbnb evi dahi kiralayamazsınız.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      BatuhanGnc

@crazycells Cevabınız için teşekkür ederim. 😁

B
      BatuhanGnc

Merhabalar eski şeyleri okuyunca biraz kafam karıştı bir kaç sorum olacak size.

GC mülakatı kazanan asıl talihli benim fakat arabamız ve maddi birikimim eşimin üstünde mülakatta bu problem olur mu acaba ? Ben en nihayetinde eşim ile beraber gideceğimiz için üstüme bişey almadım onun üstünde göstersem problem yaşarmıyım ?

B
      BatuhanGnc

Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar benim size nacizhane bir sorum olacak. Askerlik yoklamam 31/12/2023 tarihinde son buluyor ve gidişata göre ocak ayı gibi mülakat sıramın gelmiş olmasını düşünüyorum şayet ocak ayı ve sonrasında gelicek olursa asker kaçağı durumuna düşmüş olacağım bu mülakat sırasında bana bir problem yaşatırmı acaba ?

B
      BatuhanGnc

@Beykentli Cevapladığınız için teşekkür ederim söylediğiniz hususları dikkate alacağım.

B
      BatuhanGnc
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Arkadasim kendisi yazdi buraya zaten fakat entry'si onaylanmadigindan ben yaziyorum buraya, siz bana yardim icin ulastiginizda ben size bu sekilde cevaplar vermedim.Hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz konulara cevap vermenin luzumu yoktur. Tesekkurler.

B
      BatuhanGnc

BatuhanGnc tarafından gönderilen son iletiler

@erenotti yorumunuz ve değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz 🙏

B
      BatuhanGnc

Merhabalar tekrardan size kisa bir sorum olacak chicago dan amsterdam aktarmali ucus yapacagiz green cardliyiz amsterdamin atmis oldugunuz sitesinde baktigimda aktarma icin vizeye ihtiyac olmadigini goruyorum( usa vize var olarak isaretledigimde fakat biz GC liyiz aktif olarak biz usa vizemiz yok basilan vizeler 1 senelik) fakat ben yinede yakin zamanda amsterdam aktarmali ucan bir arkadasimiz varsa sormak isterim green cardli olarak amsterdam aktarma icin transit vizeye ihtiyaci oldu mu veya havalimaninda her hangi bir problem yasadi mi ? aktarmayi ayni terminalden mi yapiyoruz yoksa terminal degistirmemiz gerekiyor mu ? bu arada eski yorumlarin hepsini okudum amsterdam aktarma icin transit vize istenmedigini gordum yorumlarda fakat cok hizli kurallar ve regulasyonlar degistigi icin emin olmak adina yaziyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Saglicak ile kalin.
      IMG_9099.PNG

B
      BatuhanGnc

@ATS16 çok teşekkür ederiz değerli bilgilerinizden ötürü.

B
      BatuhanGnc

@Karagoz çok teşekkür ederiz ilgilendiğiniz için

B
      BatuhanGnc

@Karagoz global entry nedir maalesef bilmiyorum biraz aydınlatabilir misiniz ?

B
      BatuhanGnc

Arkadaslar selamlar size nacizhane bir sorum olacak , biz esimle yilbasina yakin bir zamanda aktarmali ucus yapacagiz ve Green Cardliyiz,
      Gidis KLM hava yollari ile Chicago-Amsterdam-Istanbul olacak 4 saat 40 dakika amsterdamda aktarma bekleme olacak.
      Donus Air France ile Istanbul-Paris-Chicago olacak 6 saat 35 dakika pariste aktarma bekleme olacak.
      Fakat donus esnasinda turkiyedeki kedimizide yanimizda getirmek istiyoruz ve size sorum bu aktarmalarda problem yasarmiyiz acaba hem gidiste hemde kedi ile beraber donuste transit vize gibi problemler.
      Yardimlariniz icin cok tesekkur ederiz simdiden saglicak ile kalin.

Screenshot 2025-09-12 at 11.42.25 PM.png

B
      BatuhanGnc

@aed99 bizde suan ayni hata ile karsilastik, guncel bir problem olmali sorun olmayacaktir merak etmeyin.

B
      BatuhanGnc

@ATS16 Arkadasim kendisi yazdi buraya zaten fakat entry'si onaylanmadigindan ben yaziyorum buraya, siz bana yardim icin ulastiginizda ben size bu sekilde cevaplar vermedim.Hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz konulara cevap vermenin luzumu yoktur. Tesekkurler.

B
      BatuhanGnc

Arkadaslar selamlar bir arkadasim green card kazandi fakat basvuru sirasinda adini melik semih Y, diye degil de semih melik Y. olarak girmisiz ds-260 i submit etmedik burada ismin dogrusunu girsek kurtarma sansimiz var midir ?

B
      BatuhanGnc
    • RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@ayvalik10 Merhabalar ben chicagoya gideceğim us mobile kullanmayı düşünüyorum siz hangi operatörü tercih edersiniz acaba.

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      B
      BatuhanGnc