Bizimde mülakat tarihimiz verildi çok şükür fakat dikkatimi çeken husus CN si bizden yüksek olan arkadaşların bazılarına 3 ocakta mülakat verilmiş bize 17 ocakta mülakat verildi. DS 260 ı aynı gün doldurmuş olmamıza rağmen. Tarihleri nasıl belirliyorlar hiç anlayamadım.
BatuhanGnc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@BatuhanGnc Ve eklemek isterim ki sakın hastaneleri telefon ile arayıp birşey sormayın çünkü telesekreterler bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyor en iyi yöntem o hastaneye gidip kendiniz veya bir yakınınızın aşı birimiyle görüşmesidir. En azından biz eşimle bu şekilde ilerleyip kendimize aşı yaptıracak yer bulabildik. Ve eklemek isterim mhrs'den alacağınız aşı randevusu şayet hastaneye sormadıysanız maalesef bizim elimizde aşı yok ama 6 kişi toplarsanız sağlık bakanlığından isteriz ve aşıyı yaparız demeleriyle son buluyor sakın mhrsden almış olduğunuz randevuya güvenipte aşı vurdurmaya gitmeyin velhasıl biz bunu 3 defa yaşayıp hüsranla oradan ayrıldık bilgilerinize.
Sizde aşı yaptırdıysanız yaptırmış olduğunuz hastaneyi buraya yazarsanız yaptıracak olan insanlar problem yaşamasınlar. -
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
@ATS16 çok teşekkür ederiz değerli bilgilerinizden ötürü.
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Yıldıray81 O iş maalesef o kadar basit olmuyor ev sahipleri %99 ihtimal ile ya kredi skoru yada çalıştığınız yerden maaş mektubu görmek istiyorlar. Aksi taktirde airbnb evi dahi kiralayamazsınız.
-
@crazycells Cevabınız için teşekkür ederim.

-
Merhabalar eski şeyleri okuyunca biraz kafam karıştı bir kaç sorum olacak size.
GC mülakatı kazanan asıl talihli benim fakat arabamız ve maddi birikimim eşimin üstünde mülakatta bu problem olur mu acaba ? Ben en nihayetinde eşim ile beraber gideceğimiz için üstüme bişey almadım onun üstünde göstersem problem yaşarmıyım ?
-
Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar benim size nacizhane bir sorum olacak. Askerlik yoklamam 31/12/2023 tarihinde son buluyor ve gidişata göre ocak ayı gibi mülakat sıramın gelmiş olmasını düşünüyorum şayet ocak ayı ve sonrasında gelicek olursa asker kaçağı durumuna düşmüş olacağım bu mülakat sırasında bana bir problem yaşatırmı acaba ?
-
@Beykentli Cevapladığınız için teşekkür ederim söylediğiniz hususları dikkate alacağım.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 Arkadasim kendisi yazdi buraya zaten fakat entry'si onaylanmadigindan ben yaziyorum buraya, siz bana yardim icin ulastiginizda ben size bu sekilde cevaplar vermedim.Hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz konulara cevap vermenin luzumu yoktur. Tesekkurler.
BatuhanGnc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
@erenotti yorumunuz ve değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz

-
Merhabalar tekrardan size kisa bir sorum olacak chicago dan amsterdam aktarmali ucus yapacagiz green cardliyiz amsterdamin atmis oldugunuz sitesinde baktigimda aktarma icin vizeye ihtiyac olmadigini goruyorum( usa vize var olarak isaretledigimde fakat biz GC liyiz aktif olarak biz usa vizemiz yok basilan vizeler 1 senelik) fakat ben yinede yakin zamanda amsterdam aktarmali ucan bir arkadasimiz varsa sormak isterim green cardli olarak amsterdam aktarma icin transit vizeye ihtiyaci oldu mu veya havalimaninda her hangi bir problem yasadi mi ? aktarmayi ayni terminalden mi yapiyoruz yoksa terminal degistirmemiz gerekiyor mu ? bu arada eski yorumlarin hepsini okudum amsterdam aktarma icin transit vize istenmedigini gordum yorumlarda fakat cok hizli kurallar ve regulasyonlar degistigi icin emin olmak adina yaziyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Saglicak ile kalin.

-
@ATS16 çok teşekkür ederiz değerli bilgilerinizden ötürü.
-
@Karagoz çok teşekkür ederiz ilgilendiğiniz için
-
@Karagoz global entry nedir maalesef bilmiyorum biraz aydınlatabilir misiniz ?
-
Arkadaslar selamlar size nacizhane bir sorum olacak , biz esimle yilbasina yakin bir zamanda aktarmali ucus yapacagiz ve Green Cardliyiz,
Gidis KLM hava yollari ile Chicago-Amsterdam-Istanbul olacak 4 saat 40 dakika amsterdamda aktarma bekleme olacak.
Donus Air France ile Istanbul-Paris-Chicago olacak 6 saat 35 dakika pariste aktarma bekleme olacak.
Fakat donus esnasinda turkiyedeki kedimizide yanimizda getirmek istiyoruz ve size sorum bu aktarmalarda problem yasarmiyiz acaba hem gidiste hemde kedi ile beraber donuste transit vize gibi problemler.
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederiz simdiden saglicak ile kalin.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aed99 bizde suan ayni hata ile karsilastik, guncel bir problem olmali sorun olmayacaktir merak etmeyin.
-
@ATS16 Arkadasim kendisi yazdi buraya zaten fakat entry'si onaylanmadigindan ben yaziyorum buraya, siz bana yardim icin ulastiginizda ben size bu sekilde cevaplar vermedim.Hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz konulara cevap vermenin luzumu yoktur. Tesekkurler.
-
Arkadaslar selamlar bir arkadasim green card kazandi fakat basvuru sirasinda adini melik semih Y, diye degil de semih melik Y. olarak girmisiz ds-260 i submit etmedik burada ismin dogrusunu girsek kurtarma sansimiz var midir ?
-
RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleriİletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
@ayvalik10 Merhabalar ben chicagoya gideceğim us mobile kullanmayı düşünüyorum siz hangi operatörü tercih edersiniz acaba.